2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi

Kızlar sanırım grip oluyorum bogazımda fena ilacsız ve daha hafif bir sekilde gecirmem icin tavsiyeleriniz var mı

bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
Benim akşam erkenden uykum geliyor gece bir uyanıyorum sabah da ezanla uyanıyorum.
3-5 nöbeti tutuyor gibiyim bende.O saatlerde uyanıyorum.
bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki

Bilemiyorum da doğduktan sonra bu kadar uyanmazlar inşallah oğlum uykucuydu bu yavrum sanki uyumuyor beni de uyutmuyor bak yine uyandım sabaha bağlayacağım

Kızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi
Sanırım olmaz kuzum başlangıç dönemindeyiz öyle bir yazı okumuştum...tabi ki dişçi ve doktorun en iyisini bilir o halde kalamaz sonuçta dişin

Aynı sey benim basıma geldi 3 hafta önce. İgne yapmadan dolgu yaptı.

canım ya gerçekten çok heyecanlı ve mucizevi bi durum suphanallahh :)

canım bende de aynı şekilde olmuştu zamanla belirtiler geçti bende , ilk zamanlar sabah bulantım olurdu son zamanlarda olmayınca bende korkmuştum ama kuruntu yapmışım. bebeğim gayette iyiydi . kötü düşünceleri aklından sil bende de öyle olmuştu . şuan mesela ne bulantım ne kusmam ne başka bişeyiim var. arada bir kasık batması ve tik tik atmasından başka bişeyim yok takma yani kafana olabiliyor :)

Canım benimde göğüs ağrılarım azaldı hatta şişkinlikleri de gitti ama bence gebelikle ilgili olumsuz bir durum değil hafta olarak ilerlediğimiz için erken gebelik belirtileri azalıyor belirtiler sürekli devam etse gebelik çekilmez bir hal alırdı diye düşünüp kendimi avutuyorum

korkma cnm kuruntu o kişiden kişiye değişiyor benimde patlayacak gibi oldu annelik bende kendime yapıyorum kampı durursa gelişmese hayırlısı ile dogarilda

Sakin ol tatlım. Bu belirtiler erken belirtilerdi ve 9 ay olmak zorunda değil. Çok normal bazı şeylerin yavaş yavaş azalması . Sıkıntı yapma.

Kasim anneleri hepinizee gunaydinn..Dun yogunluktan giremedim.Hepinizin kandili mubarek olsun.Hepimize bu yil en guzel yazilar yazilmis olsunnn.Bebeklerimizi saglikla,mutlulukla kucagimiza alalim hepimiz..Guzel bekleyisimizin tadini cikaralim..Birbirimize pozit enerji,moral verelim insallah..Cunku her ani cok cok guzel bu surecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…