esmer@Kavunlu DondurmaMinaAlyanezer159
Allah sizden razı olsun, kızlar insanı öyle rahatlatıyor ki burdaki paylaşımlarımız. Bu sabah uyanıp yine 1-2 saat uyuyamadım. Kalp durması vs araştırıp durdum, sonra sızmışım. Uyandım ki gögüslerimdeki acı yine biraz biraz artmış... Sizler haklısınız, sürekli kuruntu yapıyorum.
Kızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
Canim o bende de var.Goguslerim cok sertti,cok buyumustu.Bu hafta kuculdugunu fark ettimve eskisi kadar hassas degil..Mide bulantisi disinda da belirtim yok hala.Bazen hafif kasik batmalari ve agrilari oluyor.Korkma.Icini ferah tut.Bir an once icin rahatlasin insallah..
Kasim anneleri hepinizee gunaydinn..Dun yogunluktan giremedim.Hepinizin kandili mubarek olsun.Hepimize bu yil en guzel yazilar yazilmis olsunnn.Bebeklerimizi saglikla,mutlulukla kucagimiza alalim hepimiz..Guzel bekleyisimizin tadini cikaralim..Birbirimize pozit enerji,moral verelim insallah..Cunku her ani cok cok guzel bu surecin.
esmer@Kavunlu DondurmaMinaAlyanezer159
Allah sizden razı olsun, kızlar insanı öyle rahatlatıyor ki burdaki paylaşımlarımız. Bu sabah uyanıp yine 1-2 saat uyuyamadım. Kalp durması vs araştırıp durdum, sonra sızmışım. Uyandım ki gögüslerimdeki acı yine biraz biraz artmış... Sizler haklısınız, sürekli kuruntu yapıyorum.
aynen canım kuruntudan başka bişey değil iyi düşün tadını çıkar, zaten allah esirgesin bişey olacaksa engel olamayız. biz dikkat edelim iyi düşünelim sağlıklı beslenelim sonumuzu allaha bırakalım. o herşeyin iyisini bilir. rabbim korktugumuza uğratmasın hiçbirimizi
Kızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
Kjzum Allah korusun kov kotu hisleri..hafta ilerledikce gecicek diyorlar bak..ben hic yasamadim hayatimda gogus acisi :) hamilelikte olur diyodum o da olmadi ben napayim :)
Canim o bende de var.Goguslerim cok sertti,cok buyumustu.Bu hafta kuculdugunu fark ettimve eskisi kadar hassas degil..Mide bulantisi disinda da belirtim yok hala.Bazen hafif kasik batmalari ve agrilari oluyor.Korkma.Icini ferah tut.Bir an once icin rahatlasin insallah..
Amin canım, pazartesiye kadar sabredecegim. Hala tatlıdan midem bulanıyor bu da bana teselli düşünce oluyor. Demek hepimizin gögüs hassasiyeti biraz biraz azaldı. Yani normal
Arkadaşlar selamlar. Bu grubun yolunu bulamamıştım anca gelebildim. Bugün 10+2 aylık kontrolüme gittim. Doktor cinsiyet olarak erkek e yakın 2 hafta sonra net söyleyeyim dedi 10. Haftada ilk kez cinsiyet tahmini yapan doktor buldum. İlk çocuğumda 16. Haftada bile doktor erken daha diyordu
Arkadaşlar selamlar. Bu grubun yolunu bulamamıştım anca gelebildim. Bugün 10+2 aylık kontrolüme gittim. Doktor cinsiyet olarak erkek e yakın 2 hafta sonra net söyleyeyim dedi 10. Haftada ilk kez cinsiyet tahmini yapan doktor buldum. İlk çocuğumda 16. Haftada bile doktor erken daha diyordu
Yalnız doktor pipinin çıkıntısını gösterdi bak burda yeni oluşuyor dedi. Ben de genital nub teorisine göre mi baktınız dedim. I nasıl birşey dedi. Ben de anlattım. Ona bakma pipisi varsa erkektir dedi
Benim gogsumde hic agri yok kuzum sadece dolgunluk var kasik agrilari da daha erken haftalarda olur artik iyice yerlestiler kesilmeleri normal ama icin rahat etmediyse konus doktorunla