2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım tsh ına bakıldı mı? Hızlı mı calısmaya basladı acaba tiroid? O da acıktırır. Doktor bişi diyo mu bu kilo mevzuuna?

tsh icin ilac kullaniyorum gün asiri hamilelere göre yüksek cıktı
1 ay sonra gel demisti tekrar ölcelim 2 haftam kaldı şekeri hamur işini çok tüketme demişti

Ama iştahım çok fazla doktora gittim mi bu konunun üzerinde duracağım hic normal ilerlemiyorum

Canım ben cuma sabah dr a gittiğimde bebek iyi ama rahimde sancı ve kasılma görüyorum bu neden olmuştur lekelenmene dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Bir iğne verdi ama maalesef Türkiye de yokmuş o(proluton depot) progestan iğne yaptırdım fitilede devam ediyorum. Cuma günü uçakla evime gelecektim çünkü. Şimdide Pazartesi kendi doktorumdan rapor alacağım. 1 hafta daha çalışma dedi çünkü. Sağolsun kayınvalidem yanımda.

Allah allah acaba dozumu az geldi ilacın? Ben euthyrox 25mg kullanıyorum. En son 2ydi. 0.51 e düşmüş doktora sorucam cok düşmüş cünkü ve normalde cok kolay kilo alan biriyim. 2-3 haftadır evde yatmama ragmen kilo almıyorum. Tiroid az calısınca kilo alıyor beden.

Hay maşallah bize ayda bot yapsamda yeterdi ama onu bile yapamayacağız bu gidişle

Bizde de devam canım. Eskisi kadar sık değil çünkü benim durumlar karışık . Hem.midem ağzımda. Ama hafta da bir de olsa oluyor. Doktor aksini söylemediği için. Yukarda bir arkadaş da yazmış ya mutsuzluk nasıl sakıncaliysa mutluluk da öyle gerekli

Canım sekerine de bakılsın.Sık acikma şeker olunca da oluyor

Kuzum sen naptin,8 kilo çok fazla.son 3 ayını merak ediyorum senin
Biseyler ters gidiyor olabilr canım,tahlillerini tekrar yaptırsan yada bir diyetisyene falan gitsen.
Bende aşırı acıkıyorum ama her seferinde ufakta olsa bisey atıyorum agzima biraz kesiyor,sonra bir daha bir daha... cok su iciyorsun degipmi en az 3 litre

Kızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi
Canım bendede aynısı oldu hemde iki disimde hem.kirildi hem dolgusu düştü benimde şükür ağrım yok ama doktora gidemiyorun

Aslında en sağlıklısı canım,en iyisini yapiyorsinuz

Ya erkenmiymis 12 hafta,bende haftaya gideceğim 13 haftalıkta banada söylemez o zaman
Masallah o nasıl bir yatış dünya umuru değil yesinler onu
Ya o kadar uğraştı ki doktor dönsün diye ama hep popoyu gösterdi ölçüm alamadı haftaya bida gidecez bakalim:) sadece kolonu gorduk kaç haftalık heyecanım koluna kismetmis:)belki turkiyede söylerler burda söylemiyorlar pek

Bende euthyrox 25 mcg kullanıyorum ama gün aşırı kullanıyorum doktor öyle dedi dahiliyeci 1 ay sonra gel dedi ben o zaman tekrarlayım beklemeyeyim 2 haftayı
66 kilo ile hamile kaldım dün tartıldım 74 olmuşum şok oldum
troid cok onemliymis aynen ihmal etmeye gelmiyor sende mutlaka sorarsin doktoruna

Canım sekerine de bakılsın.Sık acikma şeker olunca da oluyor

Evet geçen esimde gordu ellerim titriyor yemek yemeyince hatta vücuduma bile giriyor titreme
öyle ağzıma birsey atacak gibi acıkmıyorum bildiğin hiç yemek yememiş gibi karnım aç oluyor
Doğru söylüyorsun kan şekerini de baktırayım troidlw beraber

Evet çok fazla bir de zayıftım herkes beni görünce şok oluyor
1 79 boya 66 kiloydum
dün 74 çıktım ablam mayısta doğuracak benim karnım onunla aynı neredeyse
Sütyenlerim bile olmuyor artık

Iste oyle atistirarak gecistiremiyorum cunku hic yemek yememisim gibi acikiyorum

Ya cok dalgaya aldim veririm falan dedim ama dün 74 ü görünce artık birsey yapmam lazım
Tahlillerimi yenileyim bi bakim troid mi yoksa kan şekeri mi bir baktırayım
Evet evet suyu çok cogalttim enfeksiyon kapmamak için aşırı da şişim çok gazlıyım

Canım bendede aynısı oldu hemde iki disimde hem.kirildi hem dolgusu düştü benimde şükür ağrım yok ama doktora gidemiyorun

Benim mecbur sanırım gitmem lazim icerisine yemek giriyor .. Allahtan kanal tedavisi olduğum için suan ağrı varsada hissetmiyorum

Çok düşmüş doz tekrar ayarlanmalı canım. Benim 4ten 1.6 a düştü. 1_2 arası en ideal olan. Ama benim iştah da o biçim

Benim mecbur sanırım gitmem lazim icerisine yemek giriyor .. Allahtan kanal tedavisi olduğum için suan ağrı varsada hissetmiyorum
Benimde öyle malesef hatta dis etim sisti ama film çekmeden dolgun yapamazlar bana o yüzden gidemicem inşallah sana yapabilirler iğnesiz bide benim azı dişlerim hem sağ hem sol yani iki tarafida yemek yemem zorlaştı

Kızlar dün eşim hergün yaptığımız oksapar kan sulandırıcı iğneyi yaptı biraz kastım kendimi gece bu hale geldi hala ayni morlugun alti o genislikte taş gibi doktora mesaj attım bebeğe bise olmaz dedi başınıza böyle birşey geldi mi

Eklentiler

• 20190420_082334-2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…