- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Canım tsh ına bakıldı mı? Hızlı mı calısmaya basladı acaba tiroid? O da acıktırır. Doktor bişi diyo mu bu kilo mevzuuna?
Canım ben cuma sabah dr a gittiğimde bebek iyi ama rahimde sancı ve kasılma görüyorum bu neden olmuştur lekelenmene dedi. Dinlenmem gerektiğini söyledi. Bir iğne verdi ama maalesef Türkiye de yokmuş o(proluton depot) progestan iğne yaptırdım fitilede devam ediyorum. Cuma günü uçakla evime gelecektim çünkü. Şimdide Pazartesi kendi doktorumdan rapor alacağım. 1 hafta daha çalışma dedi çünkü. Sağolsun kayınvalidem yanımda.Benim 3-4 gündür kahverengi lekelenmelerim var doktoruma yazdm yoğun ve kırmızı olmadığı sürece gelmene ve ilaç kullanmana gerek Yok dedi ama içim içimi yiyio , bu hafta persembeye fln randevu alicam artık normalde cumartesi gitmem gerekiyo
Allah allah acaba dozumu az geldi ilacın? Ben euthyrox 25mg kullanıyorum. En son 2ydi. 0.51 e düşmüş doktora sorucam cok düşmüş cünkü ve normalde cok kolay kilo alan biriyim. 2-3 haftadır evde yatmama ragmen kilo almıyorum. Tiroid az calısınca kilo alıyor beden.tsh icin ilac kullaniyorum gün asiri hamilelere göre yüksek cıktı
1 ay sonra gel demisti tekrar ölcelim 2 haftam kaldı şekeri hamur işini çok tüketme demişti
Ama iştahım çok fazla doktora gittim mi bu konunun üzerinde duracağım hic normal ilerlemiyorum
Hay maşallahCAnım biz öğrendiğiniz günden beri yani 5 Mart’tan beri kesintisiz haftada 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz. Doktorunuzdan aksi birşey söylenmesini takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta birliktelikteki mutluluk hormonu bebek için iyiymiş
Kızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
Çocuk doğunca nasıl yapıldığını unutacağız diye korkuyorum
Canım sekerine de bakılsın.Sık acikma şeker olunca da oluyortsh icin ilac kullaniyorum gün asiri hamilelere göre yüksek cıktı
1 ay sonra gel demisti tekrar ölcelim 2 haftam kaldı şekeri hamur işini çok tüketme demişti
Ama iştahım çok fazla doktora gittim mi bu konunun üzerinde duracağım hic normal ilerlemiyorum
Kuzum sen naptin,8 kilo çok fazla.son 3 ayını merak ediyorum seninKızlar 2 kilo daha almışım.. o kadar dikkat etmeyebaşladim ama ne oluyor bana
8 kilo almıs oldum
Dün bi kadinla kuzenim sohbet ediyordu kadın bana döndü hamilemisiniz dedi ya
Karnım 7 aylık gibi şişkinlik, gaz sorunumda var ama iştahım cok artti .. yemek yemeyince midem yaniyor resmen sürekli acım
Tamam bu sefer tıka basa doydum diyorum masadan kalkıyorum 15 dk sonra yine hic bise yememis gibi oluyorum
Canım bendede aynısı oldu hemde iki disimde hem.kirildi hem dolgusu düştü benimde şükür ağrım yok ama doktora gidemiyorunKızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi
Aslında en sağlıklısı canım,en iyisini yapiyorsinuzBizde de devam canım. Eskisi kadar sık değil çünkü benim durumlar karışık . Hem.midem ağzımda. Ama hafta da bir de olsa oluyor. Doktor aksini söylemediği için. Yukarda bir arkadaş da yazmış ya mutsuzluk nasıl sakıncaliysa mutluluk da öyle gerekli
Canım benim 12+1 idi bu hafta çok erken dedi cinsiyet ici zaten bebek hiç dönmedi:)2 li tarama da söylüyorlar mı kesin bende çarşamba günü gidicem tam 12 hafta oluyor. söylerler mi dersin :)
Canım benim 12+1 idi bu hafta çok erken dedi cinsiyet ici zaten bebek hiç dönmedi:)
Ya erkenmiymis 12 hafta,bende haftaya gideceğim 13 haftalıkta banada söylemez o zamanSizlere elimdeki tek fotoyu paylaşmak istiyorum kizlar:)Eki Görüntüle 2260603
Ya o kadar uğraştı ki doktor dönsün diye ama hep popoyu gösterdi ölçüm alamadı haftaya bida gidecez bakalim:) sadece kolonu gorduk kaç haftalık heyecanım koluna kismetmis:)belki turkiyede söylerler burda söylemiyorlar pekYa erkenmiymis 12 hafta,bende haftaya gideceğim 13 haftalıkta banada söylemez o zaman
Masallah o nasıl bir yatış dünya umuru değilyesinler onu
Allah allah acaba dozumu az geldi ilacın? Ben euthyrox 25mg kullanıyorum. En son 2ydi. 0.51 e düşmüş doktora sorucam cok düşmüş cünkü ve normalde cok kolay kilo alan biriyim. 2-3 haftadır evde yatmama ragmen kilo almıyorum. Tiroid az calısınca kilo alıyor beden.
Canım sekerine de bakılsın.Sık acikma şeker olunca da oluyor
Kuzum sen naptin,8 kilo çok fazla.son 3 ayını merak ediyorum senin
Biseyler ters gidiyor olabilr canım,tahlillerini tekrar yaptırsan yada bir diyetisyene falan gitsen.
Bende aşırı acıkıyorum ama her seferinde ufakta olsa bisey atıyorum agzima biraz kesiyor,sonra bir daha bir daha... cok su iciyorsun degipmi en az 3 litre
Canım bendede aynısı oldu hemde iki disimde hem.kirildi hem dolgusu düştü benimde şükür ağrım yok ama doktora gidemiyorun
Çok düşmüş doz tekrar ayarlanmalı canım. Benim 4ten 1.6 a düştü. 1_2 arası en ideal olan. Ama benim iştah da o biçimAllah allah acaba dozumu az geldi ilacın? Ben euthyrox 25mg kullanıyorum. En son 2ydi. 0.51 e düşmüş doktora sorucam cok düşmüş cünkü ve normalde cok kolay kilo alan biriyim. 2-3 haftadır evde yatmama ragmen kilo almıyorum. Tiroid az calısınca kilo alıyor beden.
Benimde öyle malesef hatta dis etim sisti ama film çekmeden dolgun yapamazlar bana o yüzden gidemicem inşallah sana yapabilirler iğnesiz bide benim azı dişlerim hem sağ hem sol yani iki tarafida yemek yemem zorlaştıBenim mecbur sanırım gitmem lazim icerisine yemek giriyor .. Allahtan kanal tedavisi olduğum için suan ağrı varsada hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?