2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olabilir bana da öyle geliyor sanki, farkettin mi geçen sene tam bi erkek senesiydi ve çocugu olmayanlar bile hamileydi. o kadar çoktu ki çevremde hamile metre kareye bir hamile düşüyordu resmen
Ay evet ya cidden gecen sene oyleydi bir de kime sorsam erkek diyordu bu sene etrafimda hamile olan cok yok ama yalnizim

Aynen kuzu bide ben vajinismus geçmişli biri olarak başa sararsam diye korkmuyorda degilim,ama hayırlısıyla bir doğusunda gerisi kolay alimallah

Hahahah demi yaaa,ben adamı saniyeden çağrırdim işi falan uzayınca çabuk gel bu gece işimiz var diye

benim doktordan yasaklı cnm doğuma kadar yok zaten adamlar birşey olacak diye yanasmiyorlar

Benim hala aktif..
Aslinda ben cok istemiyorum korkuyorum ama doktor bise demedi eşimde doktor bise demeyince istiyor.
Bazen diyorum doktoru önceden uyarsam da yasaklasa mı
Ama doğumu kolaylastiriyor diye okumustum
Hahahahah yapsak bir dert,yapmasak bir dert
Sizinki daha sağlıklı canim,biz bu mucizeye çok zor sahip olduğumuz için bu korkular malesef

Hahahahah yapsak bir dert,yapmasak bir dert
Sizinki daha sağlıklı canim,biz bu mucizeye çok zor sahip olduğumuz için bu korkular malesef

Bende cok zor sahip oldum o yüzden bende pek istemiyorum ilişki korkuyorum bişe olacak diye
Hatta eşim isteyince bir sey olursa sana sorsrim diyorum Allah korusun

En son 1 martta olmuş bizim aktivitemiz.Gebeligi öğrenmeden 4 gün önce.Ogün bugündür o bana kardeş,ben ona bacı Ama tahammül sınırlarını zorluyor bu ara farkındayım Kanama alanım geçmiş son kontrolde dr.serbest dedi.Gel gorki cesaret edebilen yok şimdilik.

Ay evet ya cidden gecen sene oyleydi bir de kime sorsam erkek diyordu bu sene etrafimda hamile olan cok yok ama yalnizim
:) iyi bari tek tabanca gibi takılırsın, benimde yok şimdilk eşimin arkadaşının eşi hamile sadece o da yeni

Aynen kuzu bide ben vajinismus geçmişli biri olarak başa sararsam diye korkmuyorda degilim,ama hayırlısıyla bir doğusunda gerisi kolay alimallah
bende vajinismusun kıyısından dönmüş biri olarak korkuyorum , yine başa sararım diye , inşallah öyle bişey olmaz aynen sağlıkla doğsunlarda

Ozaman sizin vuslat yakındır

CAnım biz öğrendiğiniz günden beri yani 5 Mart’tan beri kesintisiz haftada 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz. Doktorunuzdan aksi birşey söylenmesini takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta birliktelikteki mutluluk hormonu bebek için iyiymiş

Al bizden de o kadar

Sagol canım

Canım tsh ına bakıldı mı? Hızlı mı calısmaya basladı acaba tiroid? O da acıktırır. Doktor bişi diyo mu bu kilo mevzuuna?

Gebelik kursunda bize de söylemişlerdi aynen dediğin gibi. Anne mutlu hissediyorsa bebek de iyi hissediyormuş zaten stres yapma bebeğe yansır da diyorlar ya aynı hesap. Risk yoksa, anne isteksiz değilse sakınmayın demişlerdi. Yalnız hamilelik döneminde bazılarında libido artışı oluyor bazılarında da isteksizlik olabiliyormuş. İki durumda normal demişlerdi bizde aynen devam ediyoruz, son ayda faydaları var hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…