Ay evet ya cidden gecen sene oyleydi bir de kime sorsam erkek diyordu bu sene etrafimda hamile olan cok yok ama yalnizimolabilir bana da öyle geliyor sanki, farkettin mi geçen sene tam bi erkek senesiydi ve çocugu olmayanlar bile hamileydi. o kadar çoktu ki çevremde hamile metre kareye bir hamile düşüyordu resmen
Aynen kuzu bide ben vajinismus geçmişli biri olarak başa sararsam diye korkmuyorda degilim,ama hayırlısıyla bir doğusunda gerisi kolay alimallahahahaha canım siz bizsiniz, bizde de öyle öğrendiğimizden beri yapmıyoruz, yapmaya da eşimin niyeti yok , aynen korkuyor bişey olacak ters bişey olacak diye. bende tamam diyorum ama böyle uzak olmak iyi degil gib, aramız şükür iyi zaten eşim cinsellige aşırı düşkün tiplerden değil. bu durum benimde işime geliyor 9 ay böyle devam ederse kopar mıyız bilmiyorum bazen eşime yapalım diyorum
sen iyi ol bebeğimiz iyi olsun yapmasakta olur takma böyle şeyleri kafana ben seninle illa o iş için mi evlendim diyor :) bende peki o halde diyorum . ama 3 ayı atlattıktan sonra zorlarım denemeye. valla zaten o işe zor adapte olmuştum yine başa sararım diye korkuyorum nerdeyse 3 ay oldu
Hahahah demi yaaa,ben adamı saniyeden çağrırdim işi falan uzayınca çabuk gel bu gece işimiz var diyeBizimde yk yavruu..bi de transferden once de bi turlu firsat olmamisti subat sonundan beri bizde 0 cinsellik..akintilarim olmasa belki olurduazaldi sukur..belki 3 ay dolunca bi parti olur :))) ama bnde esimde korkuyrz sanirim..canima minnet yumurtlama zamanlari pesinden kostugum zamanlara saysin :)))
benim doktordan yasaklı cnm doğuma kadar yok zaten adamlar birşey olacak diye yanasmiyorlarKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
Çocuk doğunca nasıl yapıldığını unutacağız diye korkuyorum
Hahahahah yapsak bir dert,yapmasak bir dertBenim hala aktif..
Aslinda ben cok istemiyorum korkuyorum ama doktor bise demedi eşimde doktor bise demeyince istiyor.
Bazen diyorum doktoru önceden uyarsam da yasaklasa mı
Ama doğumu kolaylastiriyor diye okumustum
Neden canım engel bir durummu var,genelde doktorlar ilk 3 ay uzak durun der sadecebenim doktordan yasaklı cnm doğuma kadar yok zaten adamlar birşey olacak diye yanasmiyorlar
Hahahahah yapsak bir dert,yapmasak bir dert
Sizinki daha sağlıklı canim,biz bu mucizeye çok zor sahip olduğumuz için bu korkular malesef
Benim de 6 şubat canıminşallah cnm ikiye nezaman biz senle aynı ya ben 6subat ozamana 12.5gunluk olcam
Aynn kuzum yaa neler geldi gecti neler yasamadikki :))) sukur bugunlerimizeHahahah demi yaaa,ben adamı saniyeden çağrırdim işi falan uzayınca çabuk gel bu gece işimiz var diye
En son 1 martta olmuş bizim aktivitemiz.Gebeligi öğrenmeden 4 gün önce.Ogün bugündür o bana kardeş,ben ona bacıKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
:) iyi bari tek tabanca gibi takılırsın, benimde yok şimdilk eşimin arkadaşının eşi hamile sadece o da yeniAy evet ya cidden gecen sene oyleydi bir de kime sorsam erkek diyordu bu sene etrafimda hamile olan cok yok ama yalnizim
bende vajinismusun kıyısından dönmüş biri olarak korkuyorum , yine başa sararım diye , inşallah öyle bişey olmaz aynen sağlıkla doğsunlardaAynen kuzu bide ben vajinismus geçmişli biri olarak başa sararsam diye korkmuyorda degilim,ama hayırlısıyla bir doğusunda gerisi kolay alimallah
Ozaman sizin vuslat yakındırEn son 1 martta olmuş bizim aktivitemiz.Gebeligi öğrenmeden 4 gün önce.Ogün bugündür o bana kardeş,ben ona bacıAma tahammül sınırlarını zorluyor bu ara farkındayım Kanama alanım geçmiş son kontrolde dr.serbest dedi.Gel gorki cesaret edebilen yok şimdilik.
CAnım biz öğrendiğiniz günden beri yani 5 Mart’tan beri kesintisiz haftada 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz. Doktorunuzdan aksi birşey söylenmesini takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta birliktelikteki mutluluk hormonu bebek için iyiymişKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Al bizden de o kadarKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Sagol canımBenim de öyle oluyor bazen tam kesiliyor bazen başka şeylerde çıkıyor.. hamileliğin cilveleri bunlar hiç sokmasın seni strese
Mesela geçen hafta bel agrisiyla savas verirken bu hafta hep baş agiris cektim
Bugün de tık yok hic bir yerim agirmiyor
Günü ve saati ne olacağı hic belli olmuyor
Ama zaten yavaştan hamileliğin en keyifli aylarina gecis yapiyoruz.
3.aydan sonra hamileliğin balayısıymıs daha rahat ve daha mutlu gecermis
Bebeğin seninle annesii hiç kötüyü düşünme ❤
Canım tsh ına bakıldı mı? Hızlı mı calısmaya basladı acaba tiroid? O da acıktırır. Doktor bişi diyo mu bu kilo mevzuuna?Kızlar 2 kilo daha almışım.. o kadar dikkat etmeyebaşladim ama ne oluyor bana
8 kilo almıs oldum
Dün bi kadinla kuzenim sohbet ediyordu kadın bana döndü hamilemisiniz dedi ya
Karnım 7 aylık gibi şişkinlik, gaz sorunumda var ama iştahım cok artti .. yemek yemeyince midem yaniyor resmen sürekli acım
Tamam bu sefer tıka basa doydum diyorum masadan kalkıyorum 15 dk sonra yine hic bise yememis gibi oluyorum
Gebelik kursunda bize de söylemişlerdi aynen dediğin gibi. Anne mutlu hissediyorsa bebek de iyi hissediyormuş zaten stres yapma bebeğe yansır da diyorlar ya aynı hesap. Risk yoksa, anne isteksiz değilse sakınmayın demişlerdi. Yalnız hamilelik döneminde bazılarında libido artışı oluyor bazılarında da isteksizlik olabiliyormuş. İki durumda normal demişlerdiCAnım biz öğrendiğiniz günden beri yani 5 Mart’tan beri kesintisiz haftada 2 veya 3 kez birlikte oluyoruz. Doktorunuzdan aksi birşey söylenmesini takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta birliktelikteki mutluluk hormonu bebek için iyiymiş
Evet suan star gibiyim:) iyi bari tek tabanca gibi takılırsın, benimde yok şimdilk eşimin arkadaşının eşi hamile sadece o da yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?