2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende aynı durumdayım. Hiç bir belirtim yok. İnşallah sıkıntı yoktur normaldir

bende karın gurultuma uyanıyorum hep açım.
Ekmek tüketiyormusunuz. Eşim belediyenin ekmek satış noktalarından tam buğday ekmeği alıyor. Buzluga koyup sabahları onu yiyorum. Akşamlarıda hiç ekmek yemiyorum. Hem tadı güzel hem tok tutuyor hem bagırsakları çalıştırıyor.
Benim aşırı hazımsızlık ve gaz sorunum var. Bu ekmek beni rahatlatıyor. Birde marul. acaba zararı olurmu diye baktım netten ama çokta faydalıymış. Belki geç saatlerde acıktıgınızda bir tabak marulla midenizi kandırabilirsiniz

Direk sohbete dışardan daldım amayazık değil mi adama ya akmasada damlasın derler ya. Barii tan olmasada az az olsun. Ten uyumunuz kaybolmasın. Birde derler hamileler aşırı istekli olurmuş bir dönem. Acaba hangi dönemde oluyor o istek.

Cleksan çok güzel ve rahat bir iğne maalesef oksapar sıkıntılı ben göbekten yapıyorum benimde morarmalar oldu cleksan piyasada yok
Yâ bu benim 16. iğnemde oldu hiç olmamıştı. Ben kendimden korkmadım bebeğe birsey olmasın da varsın ağrısın morarsin umrumda değil inan. Allahâ emanet bebişlerimiz

Yâ bu benim 16. iğnemde oldu hiç olmamıştı. Ben kendimden korkmadım bebeğe birsey olmasın da varsın ağrısın morarsin umrumda değil inan. Allahâ emanet bebişlerimiz
Endişe etme ben diğer gebeliğimde 9 ay boyunca kullandım ne Morarıklıklarım ve apselerim oldu ki Doğuma kadar sadece göbeğe vurundum korkacağın bi durum yok Allah’a emanet inşlh

Bir midem yanıyor ki sabahtan beri anlatamam içim kavruluyo resmen. Mide yanması başlayıp doktordan ilaç başlayan var mı

Beni de ekleyin luyfen listeye.. ben de igne kullaniyorum gobekten de mi yapiliyor.. ben hep koldn yaptiriyorum morarma oluyor..
Bugun 8 hafta 4 gun oldugunu ogrendik.. 12 haftayakadar bi daha muayne yok ikili tarama yapilacak o gittigimizdede..
Bi syi cok merak ediyorum erken ama kanguru oneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…