- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Benimde öyle malesef hatta dis etim sisti ama film çekmeden dolgun yapamazlar bana o yüzden gidemicem inşallah sana yapabilirler iğnesiz bide benim azı dişlerim hem sağ hem sol yani iki tarafida yemek yemem zorlaştı
Vala canım benim disim kırıldığında dolgunun yarışı düştü daha 4 haftalimtim doktora gittim film cekecem dedi dedim belki hamileyim bilmiyorum o da hazirana randevu verdi diger disime bastirinca onunda dolgusu dustu komple şimdi geldim 12.haftaya on dişlerini kullanıyorum bolca yani filmsiz dolgu da riskli aslında idare edebiliyorsak et bence canım ağrımaz zaten ölmüştür sinirler benim birisinde içind e kemik var ona basınca ağrı yapiyorNeden yapamıyorlar ki filmsiz benim hep filmsiz yaptılar şimdiye kadar
Ya böyle doğana kadar çok zor olur dünden beri bende öyleyim ne yediğimi ne içtiğimi anlıyorum bir de benim sallanıyor dişimin bir parçasi bakalım dolgu da yapabilecek mi
Sen şimdiye kadar nasıl dayandın ben dünden beri ağrım olmadığı halde rahatsızlık hissi yaşıyorum
Ohoooo maşallah selvi boylusun sen çokta sakil durmaz sende aslında yakışır,ben 1.62 boyumla iyce toptoparlak bisey olacam galibaBende euthyrox 25 mcg kullanıyorum ama gün aşırı kullanıyorum doktor öyle dedi dahiliyeci 1 ay sonra gel dedi ben o zaman tekrarlayım beklemeyeyim 2 haftayı
66 kilo ile hamile kaldım dün tartıldım 74 olmuşum şok oldum
troid cok onemliymis aynen ihmal etmeye gelmiyor sende mutlaka sorarsin doktoruna
Evet geçen esimde gordu ellerim titriyor yemek yemeyince hatta vücuduma bile giriyor titreme
öyle ağzıma birsey atacak gibi acıkmıyorum bildiğin hiç yemek yememiş gibi karnım aç oluyor
Doğru söylüyorsun kan şekerini de baktırayım troidlw beraber
Evet çok fazla bir de zayıftım herkes beni görünce şok oluyor
1 79 boya 66 kiloydum
dün 74 çıktım ablam mayısta doğuracak benim karnım onunla aynı neredeyse
Sütyenlerim bile olmuyor artık
Iste oyle atistirarak gecistiremiyorum cunku hic yemek yememisim gibi acikiyorum
Ya cok dalgaya aldim veririm falan dedim ama dün 74 ü görünce artık birsey yapmam lazım
Tahlillerimi yenileyim bi bakim troid mi yoksa kan şekeri mi bir baktırayım
Evet evet suyu çok cogalttim enfeksiyon kapmamak için aşırı da şişim çok gazlıyım
aynen cnm 6mayisŞubat demişim6mayıs da gidicem @Kavunlu Dondurma
Sorma ilk kez bu kadar cok düşüyor. Gecen sene nisanda hamileydim o zaman cıktı gebelik tiroidi dediler. O zamandan beri kullanıyorum. Hic bu kadar dusmemişti ben de şaşkınım... doktora soracagım.Çok düşmüş doz tekrar ayarlanmalı canım. Benim 4ten 1.6 a düştü. 1_2 arası en ideal olan. Ama benim iştah da o biçim
Ya canim 10. Haftadan itibaren cinsiyet sekillenior sadece doktorlarin bazilari korkmadan soyleyebiliyor bazilari garantici davranip 14 15. Haftalari bekliyor . Mesela benim kendi doktorum oglum da 16. Haftaya kadar soylememisti ama ben 2 li testteki doktora soylemistim o erkek demisti direkYa erkenmiymis 12 hafta,bende haftaya gideceğim 13 haftalıkta banada söylemez o zaman
Masallah o nasıl bir yatış dünya umuru değilyesinler onu
Ohoooo maşallah selvi boylusun sen çokta sakil durmaz sende aslında yakışır,ben 1.62 boyumla iyce toptoparlak bisey olacam galiba
Son aylara kadar ne kadar az alırsak kar canım,sıkalım dişleri azıcık
benim fikirlerimi yazmışsın canım aynı düşünüyorum herkes kendinde olmayanı beğeniyo gerçi de bende diyorum hep kısa boylularda kilo çok dikkat çekmiyo ama uzun olunca bide kilo alırsan çok kötü oluyo maalesef hep dikkat etmek şartElim carpmis 79 demisim 1.78 boy uzun ama ben her yerden alma ozelliginw sahibim o yuzden irileşmekten korkuyorum daha kötü oluyor öyle
Aksine ben daha minyonlara hamileliği daha cok yakistiririm gozume daha cok tatli gelirler o yuzden toparlak olmazsin
Doğru soyluyorsun bunun daha son aylari var
benim fikirlerimi yazmışsın canım aynı düşünüyorum herkes kendinde olmayanı beğeniyo gerçi de bende diyorum hep kısa boylularda kilo çok dikkat çekmiyo ama uzun olunca bide kilo alırsan çok kötü oluyo maalesef hep dikkat etmek şart
Kızlar dün eşim hergün yaptığımız oksapar kan sulandırıcı iğneyi yaptı biraz kastım kendimi gece bu hale geldi hala ayni morlugun alti o genislikte taş gibi doktora mesaj attım bebeğe bise olmaz dedi başınıza böyle birşey geldi mi
İnşallah sağol canım yaa buluttan nem kapar oldum hani bu kan sulandırıcı ya kendimce acaba altındaki sertlik kanı daha mı pihtilastirir dedim ondan korktumbebeğine bir şey olmaz demiş işte korkma cnm Allah’a emanet hepsi. Bir dahakine kasmazsan kolunda da olmaz inşallah
Kızlar inst. bebek kıyafetlerini takip etmeye başladım.. acayip güzel özellikle kız bebekler için harika elbiseler var
Sonra dedim aliexprse bi bakayım .. aynı kıyafetlerin bir çoğunu yarı fiyatlarına orada gördüm
2$ , 3$ a elbiseler var..
Ben daha önce taki getirmistim sorun yasamadim da siz hic elbise aldiniz mi
Simdi yengemle ablam doğuracak iki cimcime gelecek dedim oradan alayim bir kac bir sey onlara
Emin olamadım bire bir Türkiye de satilan seylerin aynisini gordum orada size sorayim dedim
İnşallah sağol canım yaa buluttan nem kapar oldum hani bu kan sulandırıcı ya kendimce acaba altındaki sertlik kanı daha mı pihtilastirir dedim ondan korktum
Ben almadım ama çevremden alan çok o da takı vs. Kıyafet bazında hiç görmedim. Nasıl gelir diye açıkcası bende hiç almaya cesaret edemedim. İnternette var ya hani resimler şipariş edilen gelen diye
Alan arkadaşım satıcının puanının ve yorumlarının iyi olmasına dikkat etmek gerektiğini söylemişti.
Ben internetten cok alisveris yaparim
Aliexpr. cok taki almistim ama 1-2 senedir birsey almadim takilari sorunsuz geliyordu
Ama elbise hic cesaret edemedim
Turkiye de guvendigim cok site var ama bu yurtdisi bazliya emin olayim dedim elbisede
Aman ucuzundan bi kactane alayim guzel gelirse butceyi arttirarak devam ederim cunku 160 a burada satilani orda 50 ye gördüm
Zaten alirsam bir tek elbise alirim cunku kalitesi ve pamuklu olmasi benim icin cok onemli
Haklısın canım olumsuz düşüncenin bize faydası yokTabii ki cnm hassas dönem insanın aklına herşey geliyor maalesef. Olumlu düşünmeye çalış
Cleksan çok güzel ve rahat bir iğne maalesef oksapar sıkıntılı ben göbekten yapıyorum benimde morarmalar oldu cleksan piyasada yokKızlar dün eşim hergün yaptığımız oksapar kan sulandırıcı iğneyi yaptı biraz kastım kendimi gece bu hale geldi hala ayni morlugun alti o genislikte taş gibi doktora mesaj attım bebeğe bise olmaz dedi başınıza böyle birşey geldi mi
Bak canım bu benim göbeğimin sol tarafı..Sağ tarafı da aynı böyle.Korkma bişey olmazKızlar dün eşim hergün yaptığımız oksapar kan sulandırıcı iğneyi yaptı biraz kastım kendimi gece bu hale geldi hala ayni morlugun alti o genislikte taş gibi doktora mesaj attım bebeğe bise olmaz dedi başınıza böyle birşey geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?