2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz o hayatı 9 haftadır unuttuk eşim sağolsun yaklaşmıyor benim de canıma minnet :)

Canım sen kendin yapsana ben karından vuruluyorum eşim yaptı bi defa da aynı oldu korkma inşallah birşey olmaz sadece ağrısını çekersin biraz o bölgeye yakın yerlere iğne yapma bi kaç gün

Canım sen kendin yapsana ben karından vuruluyorum eşim yaptı bi defa da aynı oldu korkma inşallah birşey olmaz sadece ağrısını çekersin biraz o bölgeye yakın yerlere iğne yapma bi kaç gün
Canım doktor koldan yap dedi onu da tek yapamıyorum pazartesi gidicem sorucam karindan yapabilir miyim diye

Endişe etme ben diğer gebeliğimde 9 ay boyunca kullandım ne Morarıklıklarım ve apselerim oldu ki Doğuma kadar sadece göbeğe vurundum korkacağın bi durum yok Allah’a emanet inşlh
Amin canım inşallah çok sağol yazdıklarınız rahatlatıyor beni ilk defa böyle şeyler oluyo ondan hic bir fikrim olmuyo

Bak canım bu benim göbeğimin sol tarafı..Sağ tarafı da aynı böyle.Korkma bişey olmaz
Kızlar iğne vururken havasını aliyor musunuz çok şükür ben de hiç böyle olmuyor oksapar iğne kullanıyorum ilk zamanlar direk vuruyordum morardi hemşire arkadaş desi havasını al faydasını gördüm

Ben kızımda momfort baby kullanmıştım çok memnundum. Bebek arabasında hiç durmuyordu ama kanguruda çok sakindi bende rahat rahat geziyordum,istediğim yere gidebiliyodum. Eğer doğru takarsan saatlerce ağrı yapmıyor. 10-12 kilo olana kadar kullandım. Nasip ikinciye inş saklıyorum.
Yalnız yenidoğan aparatını ben kullanamadım yaz olduğundan çok sıcak oluyordu ama arkadaşımın bebeği kış bebeğiydi o yenidoğan aparatıyla doğdığundan itibaren kullanmıştı.

Canım doktor koldan yap dedi onu da tek yapamıyorum pazartesi gidicem sorucam karindan yapabilir miyim diye
Bi arkadaşım da bacaktan yapıyor ve canı prk yanmıyormuş onu da sor benim doktorum bu aylarda karından ileriki aylarda kol veya bacağa geçilecek dedi

Ben havasını da alıyorum ama sonuç değişmiyor.Sanırım cildimle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…