2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bebe yağı aldım bi de kakao yağı kullanmayı düşünüyorum ama çatlak kremi olarak mustela yı çok öneriyorlar
Bebe yağı petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal. Adına aldanma yani, ne bebeğine ne kendine kullanma canım. Kakao yağı çok daha iyi ve çok da kullanan duymuştum çatlak için

Vall

Valla çok Düzensiz yapiyoruz
Canım o çok tehlikeli inan ki 28 haftalık bebeğin kalbi durdu inanki o yüzden pıhtılaşma olayına coj dikkat etmek lazım o yüzden eşin 7 de geliyorsa sen daha Ge c saate ayarla mesala saat 10 da evde oluyorsa genelde hergun saat 10 da yap

Aa ciddi mi bu nasıl bi vicdansızlık bebeklere o kadar kullaniyolar
Bebe yağı petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal. Adına aldanma yani, ne bebeğine ne kendine kullanma canım. Kakao yağı çok daha iyi ve çok da kullanan duymuştum çatlak için

İnşallah kötü bi haber almam daha dikkat edeyim sağol canım

Doktorum bana Hindistan cevizi yaği ve lierac markasini onerdi onlari kullaniyorum. mustela vardi aslinda elim ona da gitti ama eczaci en iyi urun lierac in diyince onu aldim

Hay maşallah bize ayda bot yapsamda yeterdi ama onu bile yapamayacağız bu gidişle
HAhahah güldürdün beni doktor izin verdiği takdirde İnan eşinle arandaki bağ bile birliktelikle güçleniyor. Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin de eşte önemli kızlar ihmal etmemek lazım

Kızlar ikili test icin gittiğimde 11+4 olacak acaba erken mi
1 hafta sonrasına al randevunu bence.Aslında erken değil 11-14 hafta arası yapılıyor ama ben 12 küsür de gitmeyi daha uygun buluyorum.12+5 de gidicem

1 hafta sonrasına al randevunu bence.Aslında erken değil 11-14 hafta arası yapılıyor ama ben 12 küsür de gitmeyi daha uygun buluyorum.12+5 de gidicem
Ya öyle mi canim aslinda doktor da 27 martta kontrole gittiğimde nisan sonunda gel demisti fakat biz esimle dayanamadık bu haftaya aldik randevuyu :) en iyisi arayip sormak doktora galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…