Ayy kiyamam yaa normalde ben de beyaz tenliyim bi iğne vuruldum 10 gün kolum morarır ilk zamanlar karnında iğne vuracak yer kalmiyordu ama çok şükür formülünü buldum sanki
Bebe yağı petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal. Adına aldanma yani, ne bebeğine ne kendine kullanma canım. Kakao yağı çok daha iyi ve çok da kullanan duymuştum çatlak için
Canım o çok tehlikeli inan ki 28 haftalık bebeğin kalbi durdu inanki o yüzden pıhtılaşma olayına coj dikkat etmek lazım o yüzden eşin 7 de geliyorsa sen daha Ge c saate ayarla mesala saat 10 da evde oluyorsa genelde hergun saat 10 da yap
Bebe yağı petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal. Adına aldanma yani, ne bebeğine ne kendine kullanma canım. Kakao yağı çok daha iyi ve çok da kullanan duymuştum çatlak için
Canım o çok tehlikeli inan ki 28 haftalık bebeğin kalbi durdu inanki o yüzden pıhtılaşma olayına coj dikkat etmek lazım o yüzden eşin 7 de geliyorsa sen daha Ge c saate ayarla mesala saat 10 da evde oluyorsa genelde hergun saat 10 da yap
Doktorum bana Hindistan cevizi yaği ve lierac markasini onerdi onlari kullaniyorum. mustela vardi aslinda elim ona da gitti ama eczaci en iyi urun lierac in diyince onu aldim
HAhahah güldürdün beni doktor izin verdiği takdirde İnan eşinle arandaki bağ bile birliktelikle güçleniyor. Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin de eşte önemli kızlar ihmal etmemek lazım
Ya öyle mi canim aslinda doktor da 27 martta kontrole gittiğimde nisan sonunda gel demisti fakat biz esimle dayanamadık bu haftaya aldik randevuyu :) en iyisi arayip sormak doktora galiba