Kızlar benim derim çok dökülüyor. Hele bacaklarım pütür pütür dökülüyor. Taytlarim bembeyaz oluyor. Kollarımda da başlıyor dökülme ama o kadar değil. Ama bacaklarım çok fena. Su da içiyorum ama erki etmiyor galiba. Benim gibi olan var mı? Nemlendirici de kullanmak istemiyorum en azından 3 ay
Benimkide öyleydi kuzum kurulukdan çatır çatır kasiniyordu,organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım.2 güne bir duş al tüm vücuda sür,valla kaymak gibi oluyorsun...
Hem zararlıysa değil doğal yağlar,ben saçlarına elllerine,vücuduma,arada yüzüme her yerine sürüyorum valla
Benimkide öyleydi kuzum kurulukdan çatır çatır kasiniyordu,organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım.2 güne bir duş al tüm vücuda sür,valla kaymak gibi oluyorsun...
Hem zararlıysa değil doğal yağlar,ben saçlarına elllerine,vücuduma,arada yüzüme her yerine sürüyorum valla
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi. Bir arkadaşım son aylarında ekstra olarak kantaron yağı da kullanmıştı çok memnunum diyordu. Doktora danışmakta fayda var tabi yinede.
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi. Bir arkadaşım son aylarında ekstra olarak kantaron yağı da kullanmıştı çok memnunum diyordu. Doktora danışmakta fayda var tabi yinede.
Ben geçen hamileliğimde 7. Ayıma kadar hindistan cevizi kullandım hiç çatlak yoktu. Bi de benim karnım çok büyüktü gören şaşırıyordu. Büyük ihtimalle sadece son 3 ay ekstra krem falan alırım ben.
Kızlar benim derim çok dökülüyor. Hele bacaklarım pütür pütür dökülüyor. Taytlarim bembeyaz oluyor. Kollarımda da başlıyor dökülme ama o kadar değil. Ama bacaklarım çok fena. Su da içiyorum ama erki etmiyor galiba. Benim gibi olan var mı? Nemlendirici de kullanmak istemiyorum en azından 3 ay
Hindistan cevizi yağının çok faydası var ya zaten bi çok alanda çok tavsiye ediliyor. Benim doktorda lierac önermişti. Ben tembellikten hiçbişey sürmedim düzenli olarak sadece çok az bacağım baldırım çatladı. Daha çok genetik malesef krem kullanıp çatlayanlar da var
Ben de hic kaşınma yok canım. Yattı bi çıkarıyorum pul pul döküntü . Acayip oldu valla bacaklarım. @Sosyaljo güzel bir öneri yazmış canım en kısa zamnda alıp deneyeceğim ben de
Ben de hic kaşınma yok canım. Yattı bi çıkarıyorum pul pul döküntü . Acayip oldu valla bacaklarım. @Sosyaljo güzel bir öneri yazmış canım en kısa zamnda alıp deneyeceğim ben de
Ben frei öl aldım 3lü set. Öğrendiğimden beri kullanıyorum çünkü yaşadığım ilde nem yok ço kaşınıyorum. Şimdi de 400 ml lierac sipariş ettim 12. Haftada başlayın diyorlar ona başlayacağım.
Ben dün doktoru aradım normalde pztsiydi randevum cumartesiye cekeyim istedim. Sekreter kız dedi ki kan alabiliriz ve ense kalınlıgı ölcülecek o yüzden pazartesi gelin dedi. Pztsi ben ultrasona göre 10+1 oluyorum. Sata göre 11. Asıl bence benimki cok erken. Yarın gidince haber veririm bakalım yapacaklar mı yokss sonra mı cagıracak...
Sebogelin
mide yanması için karpuz cok iyiymiş. 1 haftadır canım karpuz istiyordu az önce eşim pazardan almış getirdi. Dedim internetten bir bakıyım zararı vb var mı... aksine mide ve yemek borusu yanmasına cok iyi geliyormuş.
Kesinlikle öyle ergenlikte çok kiloluydum iri yarı hep resimlerim.. o yüzden hep derdim benim kilo alma şansım yok diye
Uzun boylulara kilo hiç yakışmıyor kadınsı hatları kayboluyor.
Hamilelikte bi göbek çıksa iyi yine güzel olurda bende arka, ön, yan heryer çıkmaya başladı
3 ayım dolmak üzere yürüyüşlere başlayacağım
benim ilkinde sadece göbeğim çıkmıştı herkes çok beğeniyodu bende beğeniyodum inşallah aynı olurum yine az kilo almıştım ama ondan kötü olmadı muhtemelen benim doğumdan sonra faciaydı tüm vücudum şişti dediğin gibi