2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide öyleydi kuzum kurulukdan çatır çatır kasiniyordu,organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım.2 güne bir duş al tüm vücuda sür,valla kaymak gibi oluyorsun...
Hem zararlıysa değil doğal yağlar,ben saçlarına elllerine,vücuduma,arada yüzüme her yerine sürüyorum valla

Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi. Bir arkadaşım son aylarında ekstra olarak kantaron yağı da kullanmıştı çok memnunum diyordu. Doktora danışmakta fayda var tabi yinede.

Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum mis gibi. Bir arkadaşım son aylarında ekstra olarak kantaron yağı da kullanmıştı çok memnunum diyordu. Doktora danışmakta fayda var tabi yinede.
Bende 4. Aydan sonra çatlak kremine geçeceğim,yine saçıma falan kullanırım hindistan cevizini ama çatlaklar icin yeterli gelmeyebilir

Bende 4. Aydan sonra çatlak kremine geçeceğim,yine saçıma falan kullanırım hindistan cevizini ama çatlaklar icin yeterli gelmeyebilir
Ben geçen hamileliğimde 7. Ayıma kadar hindistan cevizi kullandım hiç çatlak yoktu. Bi de benim karnım çok büyüktü gören şaşırıyordu. Büyük ihtimalle sadece son 3 ay ekstra krem falan alırım ben.

Benim de öyle kaşınıp duruyorum derim geriliyor sanırım ben çok çatlicam

Aa canım saol . Bak bunu deneyeceğim doğal olduğu için de korkmadan kullanırım . Sağol deneyeceğim

Benim bacaklarımın iç kisimdarinda Mor damarcıklar var daha çok erken ama çalıyorum

Benim de öyle kaşınıp duruyorum derim geriliyor sanırım ben çok çatlicam

Ben de hic kaşınma yok canım. Yattı bi çıkarıyorum pul pul döküntü . Acayip oldu valla bacaklarım. @Sosyaljo güzel bir öneri yazmış canım en kısa zamnda alıp deneyeceğim ben de

Ben de hic kaşınma yok canım. Yattı bi çıkarıyorum pul pul döküntü . Acayip oldu valla bacaklarım. @Sosyaljo güzel bir öneri yazmış canım en kısa zamnda alıp deneyeceğim ben de
Gecen a101 de gördüm soğuk sıkım yaziyodu markasını hatırlamıyorum 20 liraydı acaba gerçekten doğal mi diye almadım

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladanız mi yada kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kullanmayi
Ben frei öl aldım 3lü set. Öğrendiğimden beri kullanıyorum çünkü yaşadığım ilde nem yok ço kaşınıyorum. Şimdi de 400 ml lierac sipariş ettim 12. Haftada başlayın diyorlar ona başlayacağım.

Ya evet canim gidince haber ver insallah guzel haberlerini bekliyoruz :)

Sebogelin mide yanması için karpuz cok iyiymiş. 1 haftadır canım karpuz istiyordu az önce eşim pazardan almış getirdi. Dedim internetten bir bakıyım zararı vb var mı... aksine mide ve yemek borusu yanmasına cok iyi geliyormuş.

benim ilkinde sadece göbeğim çıkmıştı herkes çok beğeniyodu bende beğeniyodum inşallah aynı olurum yine az kilo almıştım ama ondan kötü olmadı muhtemelen benim doğumdan sonra faciaydı tüm vücudum şişti dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…