Canım ne güzel içten sormuşsun. Bize doktor kalp atışını duyana kadar yasak demişti. Kalp atışını duyduktan sonra bir sınır koymadı. Eşimle aynen devam yaniKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
Çocuk doğunca nasıl yapıldığını unutacağız diye korkuyorum
Aynn bekliyrzz :))Günaydın kuzu,
Bebişin ultrason fotosunu atıcaktın ya ,bende çok merak ediyorum atında tahmin yapalım bizimkilerle
Gönderiyorum cnm hemenGünaydın kuzu,
Bebişin ultrason fotosunu atıcaktın ya ,bende çok merak ediyorum atında tahmin yapalım bizimkilerle
Merhaba..Benim karnim daha hic cikmadi.Hafif cikmaya baslayinca kullanmayi dusunuyorum..Marka arastiriyorum ben de..Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladanız mi yada kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kullanmayi
İkeanın beşiğini almıştık kızım doğduğundan beri kullanıgor şuan 34 aylık kızım şimdi inş kardeşi sağ salim gelirse ona devredicez kızıma ikeanın uzayan yatağını almayı düşünüyoruz.Arkadaşlar Allahın izniyle artık bebeklerimizin cinsiyetini öğrenme zamanlarımız da yaklaşıyor. Benim 2. Çocuğum olduğu için cinsiyeti ne olursa olsun ilk çocuktan kalan bi sürü eşyayı bu bebekte de kullanmayı düşünüyorum. Tek ihtiyaç olarak saklanabilir beşik ihtiyacımız olacak. İlk çocuğumda park yatak modaydı 2.5 yaşına kadar park yatağında yatmıştı. Baya da yıprattı. Dün ebebek mağazasında öylesine gezinirken beşik modellerine baktım fakat emin olamadım. Daha erken belki fakat beşik konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canımm su ne kadar içiyorsun günde? Ben 3-4 lt içiyorum ama bende de bacaklarımda dökülme olmasa da kuruluk başladı. Yüzüm pul pul dökülüyor. Yüzüme lr ın nemlendiricisinden sürdüm.Kızlar benim derim çok dökülüyor. Hele bacaklarım pütür pütür dökülüyor. Taytlarim bembeyaz oluyor. Kollarımda da başlıyor dökülme ama o kadar değil. Ama bacaklarım çok fena. Su da içiyorum ama erki etmiyor galiba. Benim gibi olan var mı? Nemlendirici de kullanmak istemiyorum en azından 3 ay
Ben dün doktoru aradım normalde pztsiydi randevum cumartesiye cekeyim istedim. Sekreter kız dedi ki kan alabiliriz ve ense kalınlıgı ölcülecek o yüzden pazartesi gelin dedi. Pztsi ben ultrasona göre 10+1 oluyorum. Sata göre 11. Asıl bence benimki cok erken. Yarın gidince haber veririm bakalım yapacaklar mı yokss sonra mı cagıracak...Kızlar ikili test icin gittiğimde 11+4 olacak acaba erken mi
Ben yegeniminkini kullanıcam. Beşiği de park yatagı da duruyor saklatmıştım. Ama markasını bilmiyorum.Arkadaşlar Allahın izniyle artık bebeklerimizin cinsiyetini öğrenme zamanlarımız da yaklaşıyor. Benim 2. Çocuğum olduğu için cinsiyeti ne olursa olsun ilk çocuktan kalan bi sürü eşyayı bu bebekte de kullanmayı düşünüyorum. Tek ihtiyaç olarak saklanabilir beşik ihtiyacımız olacak. İlk çocuğumda park yatak modaydı 2.5 yaşına kadar park yatağında yatmıştı. Baya da yıprattı. Dün ebebek mağazasında öylesine gezinirken beşik modellerine baktım fakat emin olamadım. Daha erken belki fakat beşik konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
Sallanma özellği nasıl pekiİkeanın beşiğini almıştık kızım doğduğundan beri kullanıgor şuan 34 aylık kızım şimdi inş kardeşi sağ salim gelirse ona devredicez kızıma ikeanın uzayan yatağını almayı düşünüyoruz.
Bizimki de kullanılabilir durumda olsa kullanacaktım beşikler de 1000 tl den başlıyor ahşap olanlarBen yegeniminkini kullanıcam. Beşiği de park yatagı da duruyor saklatmıştım. Ama markasını bilmiyorum.
Hindistan cevizi yağının çok faydası var ya zaten bi çok alanda çok tavsiye ediliyor. Benim doktorda lierac önermişti. Ben tembellikten hiçbişey sürmedim düzenli olarak sadece çok az bacağım baldırım çatladı. Daha çok genetik malesef krem kullanıp çatlayanlar da varDoktorum bana Hindistan cevizi yaği ve lierac markasini onerdi onlari kullaniyorum. mustela vardi aslinda elim ona da gitti ama eczaci en iyi urun lierac in diyince onu aldim
Sallanmıyor malesef:/Sallanma özellği nasıl peki
Bebek karyolasını çilek mobilyadan almıştım 70x130 luk dikkat ettiğim detaylar ön parmaklığı çıkıyordu parmaklığı çıkarıp kendi yatağımızın yanına yapıştırmıştım. Ön parmaklık boyu uzun olduğundan bebek büyüdüğünde tırmanıp atlama ihtimali yoktu. 2 sene max kullanılıyor benim çocuklar büyüdüğünden bütün eşyalarımı 2.elden satmıştım dönencesinden salıncağından mama sandayesine kadar bu kez herşeyi 2.el almayı düşünüyorum.Arkadaşlar Allahın izniyle artık bebeklerimizin cinsiyetini öğrenme zamanlarımız da yaklaşıyor. Benim 2. Çocuğum olduğu için cinsiyeti ne olursa olsun ilk çocuktan kalan bi sürü eşyayı bu bebekte de kullanmayı düşünüyorum. Tek ihtiyaç olarak saklanabilir beşik ihtiyacımız olacak. İlk çocuğumda park yatak modaydı 2.5 yaşına kadar park yatağında yatmıştı. Baya da yıprattı. Dün ebebek mağazasında öylesine gezinirken beşik modellerine baktım fakat emin olamadım. Daha erken belki fakat beşik konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canımm su ne kadar içiyorsun günde? Ben 3-4 lt içiyorum ama bende de bacaklarımda dökülme olmasa da kuruluk başladı. Yüzüm pul pul dökülüyor. Yüzüme lr ın nemlendiricisinden sürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?