2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ne güzel içten sormuşsun. Bize doktor kalp atışını duyana kadar yasak demişti. Kalp atışını duyduktan sonra bir sınır koymadı. Eşimle aynen devam yani .

Merhaba kızlar bazı ben kızıma hamileliğimde mustelanın çatlak kremini düzenli olarak kullandım ama yinede çatladım baya bence çatlamak genetik yani vazelin süren bi insan çatlamayabilir en iyi kremi süren birisi mesela liearac eğer annesi çatlamışsa çatlar diye düşünüyorum kanguru olarak kızımda momfortbaby kullandım yenidoğan aparatını da aldım ama keşke almasaymışım pek kullanamadım kangruru ergonomik olmalı birkaç marka önerebilirim momfotrtbaby ergobaby solomombaby bunlar bildiklerim. Bu arada bende feci bir iştah var bi saat arayla sanki saatlerdir hiçbir şey yememişim gibi açlık krizine giriyorum atıştırmalıklar da kesmiyo doktoruma bu durumumu anlatacağım.

Arkadaşlar Allahın izniyle artık bebeklerimizin cinsiyetini öğrenme zamanlarımız da yaklaşıyor. Benim 2. Çocuğum olduğu için cinsiyeti ne olursa olsun ilk çocuktan kalan bi sürü eşyayı bu bebekte de kullanmayı düşünüyorum. Tek ihtiyaç olarak saklanabilir beşik ihtiyacımız olacak. İlk çocuğumda park yatak modaydı 2.5 yaşına kadar park yatağında yatmıştı. Baya da yıprattı. Dün ebebek mağazasında öylesine gezinirken beşik modellerine baktım fakat emin olamadım. Daha erken belki fakat beşik konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum

İkeanın beşiğini almıştık kızım doğduğundan beri kullanıgor şuan 34 aylık kızım şimdi inş kardeşi sağ salim gelirse ona devredicez kızıma ikeanın uzayan yatağını almayı düşünüyoruz.

Kızlar benim derim çok dökülüyor. Hele bacaklarım pütür pütür dökülüyor. Taytlarim bembeyaz oluyor. Kollarımda da başlıyor dökülme ama o kadar değil. Ama bacaklarım çok fena. Su da içiyorum ama erki etmiyor galiba. Benim gibi olan var mı? Nemlendirici de kullanmak istemiyorum en azından 3 ay

Canımm su ne kadar içiyorsun günde? Ben 3-4 lt içiyorum ama bende de bacaklarımda dökülme olmasa da kuruluk başladı. Yüzüm pul pul dökülüyor. Yüzüme lr ın nemlendiricisinden sürdüm.

Kızlar ikili test icin gittiğimde 11+4 olacak acaba erken mi
Ben dün doktoru aradım normalde pztsiydi randevum cumartesiye cekeyim istedim. Sekreter kız dedi ki kan alabiliriz ve ense kalınlıgı ölcülecek o yüzden pazartesi gelin dedi. Pztsi ben ultrasona göre 10+1 oluyorum. Sata göre 11. Asıl bence benimki cok erken. Yarın gidince haber veririm bakalım yapacaklar mı yokss sonra mı cagıracak...

Ben yegeniminkini kullanıcam. Beşiği de park yatagı da duruyor saklatmıştım. Ama markasını bilmiyorum.

Doktorum bana Hindistan cevizi yaği ve lierac markasini onerdi onlari kullaniyorum. mustela vardi aslinda elim ona da gitti ama eczaci en iyi urun lierac in diyince onu aldim
Hindistan cevizi yağının çok faydası var ya zaten bi çok alanda çok tavsiye ediliyor. Benim doktorda lierac önermişti. Ben tembellikten hiçbişey sürmedim düzenli olarak sadece çok az bacağım baldırım çatladı. Daha çok genetik malesef krem kullanıp çatlayanlar da var

2 gebelik geçirdim sağ sol kasık hizasında 2,3 ufak çizgi şeklinde çatladım. Annemin karnı harita gibidir. genetik geçiş bizde olmadı hamileliklerde sadece duş sonrası bebeyağı nemlendirici sürdüm

Bebek karyolasını çilek mobilyadan almıştım 70x130 luk dikkat ettiğim detaylar ön parmaklığı çıkıyordu parmaklığı çıkarıp kendi yatağımızın yanına yapıştırmıştım. Ön parmaklık boyu uzun olduğundan bebek büyüdüğünde tırmanıp atlama ihtimali yoktu. 2 sene max kullanılıyor benim çocuklar büyüdüğünden bütün eşyalarımı 2.elden satmıştım dönencesinden salıncağından mama sandayesine kadar bu kez herşeyi 2.el almayı düşünüyorum.

Canımm su ne kadar içiyorsun günde? Ben 3-4 lt içiyorum ama bende de bacaklarımda dökülme olmasa da kuruluk başladı. Yüzüm pul pul dökülüyor. Yüzüme lr ın nemlendiricisinden sürdüm.

Yok ben o kadar içmiyorum. 2 ancak oluyor. Daha fazla içemiyorum. Daha zorlamalıyım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…