2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok sevindim caınm senin adına mutluluğun daimi olsun :) yalnız 7 tüp kan çok değil mi nasıl dayandın bende ona şaşırdım

biraz daha bekleseydin cnm ben 12 +5de gircem daha iyi sanki daha fazla büyür cinsiyetinize öğrenirim diye dusunuyorum
Ya ben de bilemedim canim ama en son 25 martta gitmiştik doktor nisan sonu gel diyince daha dayanamadık bu hafta gidelim dedik ama en iyisi arayip doktora sorayim

Doktor söylemedi mi?
haftasını söyledi, crl diye ekranda baktı onu söylemedi anlamayacağımı düşündü belki de , usg de karnın içinden gibi olan resim varya sarı renk onu verdi , yani ekranda sarı ama kagıt yine siyah beyaz , neden öyle verdi sence

Ahahah yok artik iş arkadaslarini falan da getirsin oldu olacak

Evet bana da sordu doktor her ikiside var diyince hemen 7. Haftadan saga yerlesmis kiz derler genelde saga yerlesenlere fln dedi

çok sevindim caınm senin adına mutluluğun daimi olsun :) yalnız 7 tüp kan çok değil mi nasıl dayandın bende ona şaşırdım

Sağol canım. Darısı size
Canım benim için sorun yok eşim daha kötü oldu ben gülüyordum o sırada. Sıkıntı yok benim için. Ilk sefer de 9 tüp vermiştim. O tur şeyler benim için sinek ısırığı

Ya kızlar dosya ekle diyorum ama olmuyor. Ultrason fotosu atmak istiyorum

Ben hepsine kocamla gidiyorum,hepsindede ultrason sirasinda video çekiyor evde tekrar tekrar izliyoruz iyce psikopat bir çift olduk
Ay videoyu bende istiyorum yaaa en son gittigimizde kucuktu gerek duymadim ama simdi simdi eli kolu oynuyordur cektircem esime

kızlar benim usg görüntüme de yorum yapın ben pek bişeye benzetemedim, birde kalp ritmi az mı ne çizgilere bakar mısınız yoksa normal mi

eşim bu görüntüyü kediye benzetti :) töbe estagfirullahhh dedim cahillik işte

canım ben bir tüpü verirken ayılıp bayılıyorum , maşallahhh sana

4 boyutlu canım o,demekki boyu haftasiyla uyumlu..Sıkıntı olsa söylerdi

Usg attin mi kuzum gormedm bir de dakikada kac attigini soyledi mi doktor

Bende eşim gelsin benle heyecanlansın istiyorum ama doğduğu güne kadar gelemem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…