çok sevindim caınm senin adına mutluluğun daimi olsun :) yalnız 7 tüp kan çok değil mi nasıl dayandın bende ona şaşırdımKızlar merak edenlere tekrardan teşekkürler.
11.20 randevusuydu. Erkek doktora randevu almıştım. Ama içeri girdim kadın doktor var ve çok genç. Doktor sezaryan için gitmiş. Yerine bakıyormuş. Kayıt için baya soru sordu. Beni dinledi falan. Uzun sürdü. Muayeneye geçince çok şükür dedim. Bebişim orda beni bekliyorçok mutlu oldum ya. Dedim hep korku halindeyim. kötü geçen gebeliklerim var diye. Boşuna üzme kendini sen ne yaparsan yap olacağı varsa olur. Bak sapasağlam duruyor dedi. Aylık kontrollerine gel kendine stres yapma yeter dedi. O kadar tatlıydı ki doktor. Olaylara devam. Ayrıca vitamin verdi. 47 tl. Almak istersen al doğuma kadar da kullan dedi. Aldım bende. Diğer doktorun tahlilleri dedim. Bakmama gerek yok bu dönemde yapılan testler aynı. Ben ilanları yazıyorum zaten dedi. 2 tur idrar verdim. 7 tüp galiba kan verdim. Sonra yemek ye 1 saat sonra gel tokluk şeker bakalım dedi. Çok ac kalmıştım zaten. Hem de heyecan. Koşa koşa gtiim yedim önler tamamlandı . Sonuçlar çarşamba günü
Eşimde evdeydi bugün. O zman sağlık ocağında halledelim dedik. Orda da güzel muayene ettiler. Bilgi verdiler. Şu an mide bulantıların çok normal 3 ayı bekle dediler. 66.40 ile başlamıştım kilo olarak. Tartıldım yine aynı çıktısonra kendine yemek düzeni kur. Meyveni gün içind e ye. Yatmadan 2 saat ince sütiç. Sonra yat . Bol sıvı özellikle şu. Doktorda dedi şu an hiç yemek yemeden bile bebek senden alacağını alıyor zaten sen 3ten sonra düzel kuracaksın ama dediler.
Yani kızlar gevezelik yaptım ama çokgüzel geçti. Çok korkum vardı çünkü. Normal doktor olsa bu kadar iyi geçer miydi bilmem. Şansıma bu yeni mezun gelmesi oldu. Darısı başınıza güzel anneler
Ya ben de bilemedim canim ama en son 25 martta gitmiştik doktor nisan sonu gel diyince daha dayanamadık bu hafta gidelim dedik ama en iyisi arayip doktora sorayimbiraz daha bekleseydin cnm ben 12 +5de gircem daha iyi sanki daha fazla büyür cinsiyetinize öğrenirim diye dusunuyorum
haftasını söyledi, crl diye ekranda baktı onu söylemedi anlamayacağımı düşündü belki de , usg de karnın içinden gibi olan resim varya sarı renk onu verdi , yani ekranda sarı ama kagıt yine siyah beyaz , neden öyle verdi senceDoktor söylemedi mi?
Ahahah yok artik iş arkadaslarini falan da getirsin oldu olacakcanım benimde eşim geliyor bana sormadan işini ayarlıyor bende yalnız olmak istiyorum cinsiyette, zaten doktor pat diye tahminde bulundu söyledi artık gelmese de boş , hatta annesini annemi ablasını ablamı getirmenin peşinde :) bende sıra sıra gelsinler öyle hurraaa olmaz dedim :)
yakında onlarda gelir diye korkuyorum :)Ahahah yok artik iş arkadaslarini falan da getirsin oldu olacak
Evet bana da sordu doktor her ikiside var diyince hemen 7. Haftadan saga yerlesmis kiz derler genelde saga yerlesenlere fln dediValla cnm eşimi de götürüyorum ben. Hatta gelemezse çok üzülüyor. Gidince de ekrandan bebeği görünce havalara uçuyor. Ultrason görüntüsünü seviyor bir kaç günişte 10+2 de doktor bebeğin pipisini göstermeden önce biraz tereddüt etti söyleyip söylememekte. Evdeki çocuğunuz kız mı erkek miydi diye sordu. Biz de kızımız var deyince o zaman bebeğin pipisi burada diye gösterdi. Erkek olması muhtemel dedi. Sanırım evde oğlumuz var deseydik daha yorum yapmayacaktı diye düşündük
çok sevindim caınm senin adına mutluluğun daimi olsun :) yalnız 7 tüp kan çok değil mi nasıl dayandın bende ona şaşırdım
Ay videoyu bende istiyorum yaaa en son gittigimizde kucuktu gerek duymadim ama simdi simdi eli kolu oynuyordur cektircem esimeBen hepsine kocamla gidiyorum,hepsindede ultrason sirasinda video çekiyor evde tekrar tekrar izliyoruz iyce psikopat bir çift olduk
canım ben bir tüpü verirken ayılıp bayılıyorum , maşallahhh sanaSağol canım. Darısı size
Canım benim için sorun yok eşim daha kötü oldu ben gülüyordum o sırada. Sıkıntı yok benim için. Ilk sefer de 9 tüp vermiştim. O tur şeyler benim için sinek ısırığı
Ya kızlar dosya ekle diyorum ama olmuyor. Ultrason fotosu atmak istiyorum
4 boyutlu canım o,demekki boyu haftasiyla uyumlu..Sıkıntı olsa söylerdihaftasını söyledi, crl diye ekranda baktı onu söylemedi anlamayacağımı düşündü belki de , usg de karnın içinden gibi olan resim varya sarı renk onu verdi , yani ekranda sarı ama kagıt yine siyah beyaz , neden öyle verdi sence
maşallah liste kalabalık :) hangi birini alıcaz acabaBir magazada da şunu verdiler kızlar siz de inceleyin ben cok teferruatlu buldum bu listeyi ama gozardi ettigimiz cogu şeyde yardimci olabilir ilerleyen zamanlarda
bencede bi sıkıntı görse söylerdi diye düşünüyorum ama bu defa sorucam4 boyutlu canım o,demekki boyu haftasiyla uyumlu..Sıkıntı olsa söylerdi
Usg attin mi kuzum gormedm bir de dakikada kac attigini soyledi mi doktorkızlar benim usg görüntüme de yorum yapın ben pek bişeye benzetemedim, birde kalp ritmi az mı ne çizgilere bakar mısınız yoksa normal mi
eşim bu görüntüyü kediye benzetti :) töbe estagfirullahhh dedim cahillik işte
Bende eşim gelsin benle heyecanlansın istiyorum ama doğduğu güne kadar gelemem diyorYa kizlar randevulara kimle gidiyorsunuz siz ? Ben bazi randevulara yalniz gitmek istiyorum mesela cinsiyet ogrendigimde yalniz olayim kiz veya erkek haberi ben vermek istiyorum esime ama her randevu da geliyor . Bu randevuya gelme isini birakma diger hafta ikili testte gelirsin diyorum .olsun ona da gelirim diyor :/
Bir magazada da şunu verdiler kızlar siz de inceleyin ben cok teferruatlu buldum bu listeyi ama gozardi ettigimiz cogu şeyde yardimci olabilir ilerleyen zamanlarda
attım canım üstte , yok söylemedi sadece kalp atışı var dedi çok az dinletti 2 3 saniye kadar soracagım ama bu defaUsg attin mi kuzum gormedm bir de dakikada kac attigini soyledi mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?