2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ama bence sorulacak birsey yok kalp atisi skıntılı olsa hemen soyluyorlar kalbi zayif diye merak etme
bende öyle düşündüm öyle olsa derdi diyorum, üstüne omega 3 , vitamin yazdı normal herşey gayet iyi dedi. bu çizgilerin azlıgı tedirgin etti beni. görebildin mi sen

Bu görüntülere gire cinsiyet tahmini nasıl oluyordu kızlar. Bilen bi el atsın hele

Eklentiler

• 15559362726811101999297.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 15559363020891312744407.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
bende öyle düşündüm öyle olsa derdi diyorum, üstüne omega 3 , vitamin yazdı normal herşey gayet iyi dedi. bu çizgilerin azlıgı tedirgin etti beni. görebildin mi sen
Gordum canim ama normal geldi bana benimki dumduzdu nerdeyse yine de doktor bisey demeyince ben cok takmiyorum oyle seyleri

Doktor tekrarladi mi erkek oldugunu ?
canım zaten bu geçen hafta salı gününün görüntüsü şimdi paylaşmak kısmet oldu. ilk defa onda erkek gibi demişti. daha da gitmedim çarşamba gidicem , sence sen bişeye benzetebildin mi

Google dan giriş yapman lazım,uygulamadan yuklenmiyor maalesef

Ne güzel anlatmışsın. Gözünüz aydın. İnsan hep endişe içinde oluyor. Bende 2 hafta sonra gidicem günler geçmek bilmiyor

OzgeMeteMoms benim sana yazdıklarımda sana bildirim düşmüyor mu acaba? Dikkatimi çekti de sana ne yazsam ne cevap geliyor ne emoji falan

Kızlar benim bebek 8 gün önden gidiyor ama kemik gelişimi normal gününe göre gidiyor yeterli kalsiyum alamıyorum diyemi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…