Kızlar merak edenlere tekrardan teşekkürler.
11.20 randevusuydu. Erkek doktora randevu almıştım. Ama içeri girdim kadın doktor var ve çok genç. Doktor sezaryan için gitmiş. Yerine bakıyormuş. Kayıt için baya soru sordu. Beni dinledi falan. Uzun sürdü. Muayeneye geçince çok şükür dedim. Bebişim orda beni bekliyor
çok mutlu oldum ya. Dedim hep korku halindeyim. kötü geçen gebeliklerim var diye. Boşuna üzme kendini sen ne yaparsan yap olacağı varsa olur. Bak sapasağlam duruyor dedi. Aylık kontrollerine gel kendine stres yapma yeter dedi. O kadar tatlıydı ki doktor. Olaylara devam. Ayrıca vitamin verdi. 47 tl. Almak istersen al doğuma kadar da kullan dedi. Aldım bende. Diğer doktorun tahlilleri dedim. Bakmama gerek yok bu dönemde yapılan testler aynı. Ben ilanları yazıyorum zaten dedi. 2 tur idrar verdim. 7 tüp galiba kan verdim. Sonra yemek ye 1 saat sonra gel tokluk şeker bakalım dedi. Çok ac kalmıştım zaten. Hem de heyecan. Koşa koşa gtiim yedim
önler tamamlandı . Sonuçlar çarşamba günü
Eşimde evdeydi bugün. O zman sağlık ocağında halledelim dedik. Orda da güzel muayene ettiler. Bilgi verdiler. Şu an mide bulantıların çok normal 3 ayı bekle dediler. 66.40 ile başlamıştım kilo olarak. Tartıldım yine aynı çıktı
sonra kendine yemek düzeni kur. Meyveni gün içind e ye. Yatmadan 2 saat ince sütiç. Sonra yat . Bol sıvı özellikle şu. Doktorda dedi şu an hiç yemek yemeden bile bebek senden alacağını alıyor zaten sen 3ten sonra düzel kuracaksın ama dediler.
Yani kızlar gevezelik yaptım ama çokgüzel geçti. Çok korkum vardı çünkü. Normal doktor olsa bu kadar iyi geçer miydi bilmem. Şansıma bu yeni mezun gelmesi oldu. Darısı başınıza güzel anneler