2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
12de yemek yedim bi saat öncede bir muz yedim ve şuan karnım gurulduyor sanırsın saatlerdir yemek yememişim şaka gibi kızımda böyle değildi noluyor
bende böyleyim çok zor sürekli içim boş ne yesem max 1 saat bu yüzden şişiyorum işte. ekmek yok soda muz elma armut öğle yemeği ceviz neler yedim sabah beri
şuanda kötü

bende böyleyim çok zor sürekli içim boş ne yesem max 1 saat bu yüzden şişiyorum işte. ekmek yok soda muz elma armut öğle yemeği ceviz neler yedim sabah beri
şuanda kötü
Ben daha pek kilo almadım ama fena alıcam kesin şu bulantılarımız geçsin de bi düzene gireriz inş, yemezsem midem fena bulanıyor benim

Ben daha pek kilo almadım ama fena alıcam kesin şu bulantılarımız geçsin de bi düzene gireriz inş, yemezsem midem fena bulanıyor benim
benimde yiyince sakinliyo normalde suyu görünce bulanıyor ama içersem bulantı kesiliyor su çok iyi geliyor çok tuhaf su içiyorum yemiyorum üzüldüm çok şişti suratım gene alıcam bundada

benimde yiyince sakinliyo normalde suyu görünce bulanıyor ama içersem bulantı kesiliyor su çok iyi geliyor çok tuhaf su içiyorum yemiyorum üzüldüm çok şişti suratım gene alıcam bundada
Oo süper su içebiliyosan harika bol bol iç o zaman ne güzel canım Benim midemi bulandırıyo çok içemiyorum malesef.

Kızlar ben göğüs uclarimin hassas olduğunu düşünüyorum simdi bile dokununca aciyor
Simdiden alabilecegim bir onlem var mi ki acaba? Krem falan sursem duzenli guclenir mi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…