2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nereden yaptilar canım

Canim benim bildiğim kadarıyla 2li testte down sendromu ve zeka geriligine bakılıyor ve ikisininde malesef gebeliğe son vermek dışında ne iğneyle ne ilaçla hicbir tedavisi yok
keske olsaydı o zman yapırken bu kadar korkmazdık sonucundan

Duymazdan gelseydin canım. Hiç tadını kacırma bu tarz insanlarla..

Kızlar iyi akşamlar. Bizimde bugün 13 de kontrolümüz vardı. 12+2 olduk bugün. Lekelenmem olduğu için gitmiştim. Fitile devam dedi 1 hafta daha verdi rapor. Cinsiyeti içinde evdekiler ne dedi. Bende söylemem ilk önce siz söyleyin dedim. Bana göre kız dedi. Oleeeyyy demişim. 2 tane oğlum var kızı çok istiyordum o yüzden. Aslında daha çok erken ama büyük ihtimalle kız diğer gelişinde kesin söylerim dedi.

Canım hic fiyat sormadım salı günü yapılacak ögrenir söylerim cok gec olur mu senin için?

Ya o testler yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Bakalım doktor ne önerecek. Belki boş gebelikten dolayı bu kdr tedirginim

Bence erkek olabilir cunku bebegin nabzi 140 üstü ise bebek erkek olur diyorlar.
Fotosu yok mu kuzunun? Gün olarak paralel olabiliriz seninle kendi bebisimi görmüş gibi olurum valla
Ay herkes erkek diyooo :))
Ama zaten 11. Haftada falan 150-160 ın ustunde olması gerekiyormuş. Tip bu teyzesi

Eklentiler

• C01A609C-470F-4702-AA19-13C9406E7DA1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 56
  • D8130AD8-8DAF-4C73-980A-7B2C7B525709.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
Duymazdan gelseydin canım. Hiç tadını kacırma bu tarz insanlarla..
Valla o öyle dedi hayir ne alakası var dedim sadece bundan sonra karşılaşırsam yüzüne bile bakmicam ki cesaret bulup sacma sapan konusmasin

Hadi gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş

Ya o testler yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Bakalım doktor ne önerecek. Belki boş gebelikten dolayı bu kdr tedirginim
Sorunda orda işte canim hem kesinliği yok,hemde ailelerin içine öyle bir korku saliyorlarki ya aldıracaksın,ya herşeyi göze alıp doğuracaksına geliyor iş....
Allah düşmanıma vermesin,inşllah hepimiz sağ salim alacağız onları kucaklarimiza
ben hic korkmuyorum...biliyorunki çok sağlıklı ❤❤

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika gozun aydın canım

Amin, eşim yapacak ben biraz ödlegim bu konularda gösterdiler bugün ona da.
Benim de bugüne kadar öyleydi eşimin çalışma saatleri düzensiz diye göbekten kendim yapıcam hemşire öğretti senin esin düzenli aynı saatte yapar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…