Nereden yaptilar canımAmin canım bugün ilk igneyi yaptılar ( kan sulandırıcı) haftaya salı bakıcaklar. Zaten dr dedi ki normalde bu pürüz 12. Haftalarda baslar 25-26 haftalara kadar sürer. Senin gebelik kayıpların oldugu için bu süreci riske atmayalım kullanalım bir süre takip edelim dedi. Eger düşük gecmişin olmasa igne vermezdim dedi.
Canim benim bildiğim kadarıyla 2li testte down sendromu ve zeka geriligine bakılıyor ve ikisininde malesef gebeliğe son vermek dışında ne iğneyle ne ilaçla hicbir tedavisi yokL Landscape canım özele gittin değil mi. İkili için masraflar ne olacak sordun mu? Çünkü çok yüksek fiyatlar geziyor konularda.
Benim ilk çocugum ben yaptırmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun ztn bebegimden vazgeçmem. Önceden bir boş gebelik geçirdim. En azından bi sorun varsa önlem alınabilir. Sonradan keşke yaptırsaydım demek istemiyorum. Bazen bir iğneyle bir aşıyla çözülebilecek sorunlar olabilir sonuçta.
Duymazdan gelseydin canım. Hiç tadını kacırma bu tarz insanlarla..Kızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Bende de aynı sorun var özellikle burun çevresi ve cildim aksine çok kurudu 3. Gebelik ilk kez sivilce oluşuyorKızlar yüzünüzde sivilcelenme var mı? Her gün yeni bir tanesi çıkıyor bende
Göbegimin 2 parmak yanındanNereden yaptilar canım
Canım hic fiyat sormadımL Landscape canım özele gittin değil mi. İkili için masraflar ne olacak sordun mu? Çünkü çok yüksek fiyatlar geziyor konularda.
Benim ilk çocugum ben yaptırmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun ztn bebegimden vazgeçmem. Önceden bir boş gebelik geçirdim. En azından bi sorun varsa önlem alınabilir. Sonradan keşke yaptırsaydım demek istemiyorum. Bazen bir iğneyle bir aşıyla çözülebilecek sorunlar olabilir sonuçta.
Ya o testler yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Bakalım doktor ne önerecek. Belki boş gebelikten dolayı bu kdr tedirginimCanim benim bildiğim kadarıyla 2li testte down sendromu ve zeka geriligine bakılıyor ve ikisininde malesef gebeliğe son vermek dışında ne iğneyle ne ilaçla hicbir tedavisi yok
keske olsaydı o zman yapırken bu kadar korkmazdık sonucundan
Yoo olmaz bende sonraki hafta perşembeye giderim büyük ihtimalle. Bakalım bu perşembe bende sorucam. Hayırlısıyla sağlıklı olsundaCanım hic fiyat sormadımsalı günü yapılacak ögrenir söylerim cok gec olur mu senin için?
Ay herkes erkek diyooo :))Bence erkek olabilircunku bebegin nabzi 140 üstü ise bebek erkek olur diyorlar.
Fotosu yok mu kuzunun? Gün olarak paralel olabiliriz seninle kendi bebisimi görmüş gibi olurum valla
Ahahahha cok haklisin ya iste doktorlar oyle oldugu icin biz de birbirimizden medet umuyoruzValla doktor gibi burdaki kadınlarımız maşallahben hiç sormuyorum kalp atışını vs. Herşey yolunda diyo doktor tmm
Sana geçmiş olsun kuzucuğa şifa olsun artık sen kendin mi yapacaksınGöbegimin 2 parmak yanından
Amin, eşim yapacak ben biraz ödlegim bu konulardaSana geçmiş olsun kuzucuğa şifa olsun artık sen kendin mi yapacaksın
Valla o öyle dedi hayir ne alakası var dedim sadece bundan sonra karşılaşırsam yüzüne bile bakmicam ki cesaret bulup sacma sapan konusmasinDuymazdan gelseydin canım. Hiç tadını kacırma bu tarz insanlarla..
Duyma duyma... cahilligine ver.Valla o öyle dedi hayir ne alakası var dedim sadece bundan sonra karşılaşırsam yüzüne bile bakmicam ki cesaret bulup sacma sapan konusmasin
Hadi gözün aydın Allah gönlüne göre vermişKızlar iyi akşamlar. Bizimde bugün 13 de kontrolümüz vardı. 12+2 olduk bugün. Lekelenmem olduğu için gitmiştim. Fitile devam dedi 1 hafta daha verdi rapor. Cinsiyeti içinde evdekiler ne dedi. Bende söylemem ilk önce siz söyleyin dedim. Bana göre kız dedi. Oleeeyyy demişim. 2 tane oğlum var kızı çok istiyordum o yüzden. Aslında daha çok erken ama büyük ihtimalle kız diğer gelişinde kesin söylerim dedi.
Sorunda orda işte canim hem kesinliği yok,hemde ailelerin içine öyle bir korku saliyorlarki ya aldıracaksın,ya herşeyi göze alıp doğuracaksına geliyor iş....Ya o testler yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Bakalım doktor ne önerecek. Belki boş gebelikten dolayı bu kdr tedirginim
Yâ aslında belli ki küçük belki bekardır da anlamıyordur bunları. Bende Hamilelikten midir nedir bi tuhaf oldum bi kızıyorum bi boşver diyorumDuyma duyma... cahilligine ver.
Harika gozun aydın canımKızlar iyi akşamlar. Bizimde bugün 13 de kontrolümüz vardı. 12+2 olduk bugün. Lekelenmem olduğu için gitmiştim. Fitile devam dedi 1 hafta daha verdi rapor. Cinsiyeti içinde evdekiler ne dedi. Bende söylemem ilk önce siz söyleyin dedim. Bana göre kız dedi. Oleeeyyy demişim. 2 tane oğlum var kızı çok istiyordum o yüzden. Aslında daha çok erken ama büyük ihtimalle kız diğer gelişinde kesin söylerim dedi.
Benim de bugüne kadar öyleydi eşimin çalışma saatleri düzensiz diye göbekten kendim yapıcam hemşire öğretti senin esin düzenli aynı saatte yapar inşallahAmin, eşim yapacak ben biraz ödlegim bu konulardagösterdiler bugün ona da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?