- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Yaaaa çok teşekkür ederimbende erkek olmasını bi tık daha fazla istiyorum bir kızım var ama tabi sağlıklı olsun da❤
Yüzümde değilde anlamsız yerlerimde çıkıyor benimdeKızlar yüzünüzde sivilcelenme var mı? Her gün yeni bir tanesi çıkıyor bende
Kızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Çok sevindim canim insallah hep böyle guZEL haberler alırız beslenme konusunda da insallah olması gerektiği gibi duzelecektir inan bunaKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Maşallah canım çok sevindim. Enox nedirKızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Bir ara yoğun oldu geçti canım. Hormonlar yapıyor malesefKızlar sizde de gerekli gereksiz şeylere ağlama duygusu geliyor mu?
En iyisi canım kendi doktorun boşuna baslamamistirYok,kendi doktorum izindeydi,ordaki herhangi bi doktor muayene etti beni.Karnimdaki morluklari görünce sordu ne için kullandigimi..Heterozigot deyince,igneye gerek yok,boşuna kullanma dedi.Ama tabi ben güvenip bırakamadim
Ay ne salak bi kızmış o ya bence muhatap bile olma dengesiz Allah esirgesin cümlemizin evladını ama öylede söylenmez yani cidden cahil işte ne diyeceksin en iyisi kaale almamakKızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Bende 2 liyi yaptırmayacagımMaşallah kuzuna çok şükürAnnesi o kadar dikkatli ki güzel gelişiyor
2 li yaptıracak mısın?
Bi tek ben düşünmüyorum sanırım grupta
Aynen canim cahil olmasa kalkıp öyle der mi diyorum sıkıntılarım var düşünmeden bu kadın hamile üzülür mu demeden öyle dedi ama sonra pişman oldum dedim keşke iki çift laf etseydim diye ama geçti artık doğru söylüyorsun hiç muhatap olmamak en iyisi ne iyi sözden anlar bu tipler ne kötü sözdenAy ne salak bi kızmış o ya bence muhatap bile olma dengesiz Allah esirgesin cümlemizin evladını ama öylede söylenmez yani cidden cahil işte ne diyeceksin en iyisi kaale almamak
Bende yaptırmayacağım,hatta doktor ısrar eserse çok sevsemde degistiririrm doktoru yine yaptirmamMaşallah kuzuna çok şükürAnnesi o kadar dikkatli ki güzel gelişiyor
2 li yaptıracak mısın?
Böyle patavatsız insanlar her yerde var canım. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen.Kızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Hala etkisinden kurtulamadım biliyor musun tamam diyorum o ne ki onun sözü ne olsun ama moralim çok bozulduBöyle patavatsız insanlar her yerde var canım. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen.
Canım bende düşünmüyorum ikili test dr umda siz bilirsiniz deyince gerek görmedimMaşallah kuzuna çok şükürAnnesi o kadar dikkatli ki güzel gelişiyor
2 li yaptıracak mısın?
Kızlar Allahıma cok şükür benim bebi büyümüş. 3.8cm olmuş. 4 gün de ileri atmış. 10+5 oldukbenim kalp atışım heyecan ve stresten 105 cıktı o yüzden bebeginki de 192 cıktı. Dr 5 dakika sakinleş tekrar ölcücem dedi. 181 e indi bebegin kalp atışı. Bu arada beslenmesinde bir şey hosuna gitmedi o yüzden enox 0.4 baslattı. Cinsiyet goremedik, haftaya salı ikili tarama ve cinsiyete tekrar bakarız dedi. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.
Ah canım benim. Boşver kulağını tıka herkese bebegine odaklan. İnsan yaşamadan bilemez derler. O arkadaşın yaptıgı yanlış elbet büyük ihtimal benzer bi tedirginlik yaşamamıştır.Kızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Hala etkisinden kurtulamadım biliyor musun tamam diyorum o ne ki onun sözü ne olsun ama moralim çok bozuldu
Allah razı olsun canım içime su serptin inan kiAh canım benim. Boşver kulağını tıka herkese bebegine odaklan. İnsan yaşamadan bilemez derler. O arkadaşın yaptıgı yanlış elbet büyük ihtimal benzer bi tedirginlik yaşamamıştır.
Yine de allah kimseye yaşatmasın. İçini ferah tut. İnşallah güzel haber alırsın.
Ense kalınlıgı şüphesiyle kesin down sendromlu dedikleri yeğenim şimdi taş gibi okuluna gidiyor gayet zeki. Allah korusun bebegini. Sen bolca dua et. Hepimizde o şüphe ztn var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?