2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
L Landscape canım özele gittin değil mi. İkili için masraflar ne olacak sordun mu? Çünkü çok yüksek fiyatlar geziyor konularda.

Benim ilk çocugum ben yaptırmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun ztn bebegimden vazgeçmem. Önceden bir boş gebelik geçirdim. En azından bi sorun varsa önlem alınabilir. Sonradan keşke yaptırsaydım demek istemiyorum. Bazen bir iğneyle bir aşıyla çözülebilecek sorunlar olabilir sonuçta.

Canım benim ne güzel dedin yaa evet unutucam dediklerini önemli olan bebeğim

Allah razı olsun canım içime su serptin inan ki Allah hepimizin bebişini korusun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Senden de razı olsun. Bak mübarek üç aylardayız bol bol dua edelim. Kaderimizde birşey varsa ztn engel olamayız. Rabbimin bir bildigi vardır dememiz lazım.
Buradaki hiç bir kadın ikili testte vs sorun çıksa evladından vazgeçmez. Kurban olurum saçının tek teline. Uğraşsan bir tel saç yapamazsın. Rabbimin mucizesi. İnşallah sağlıkla gelir annesi.

Haklısın canım yaa evet birbirimize dua edelim bugün sıra beklerken bi bayan geldi hemsireye fisildarken duydum kanamam var dedi tamam seni acil hasta olarak alcam dedi ya o kadar üzüldüm ki dua ettim o An çok istedim ciktiginda sorayım ama çekindim inşallah bütün anneler ve bebişler sağlıklı olur

Amin canım amin, aynen haftaya 2 liye cagırır seni de. Guzel haberlerini bekliyoruz

Terbiyesiz haddini bilmezz yaa

Tanımadıgımız insanların duası daha çok makbul olurmuş. İnşallah bu temiz kalbin hürmetine rabbim sana hayırlı haberler nasip eder

Maşallah kuzuna çok şükür Annesi o kadar dikkatli ki güzel gelişiyor
2 li yaptıracak mısın?
Bi tek ben düşünmüyorum sanırım grupta
Saol teyzesi yaptırıcam ya supheyle yasamayalım diyorum. Hep bir soru işareti kalıcak yoksa. Bilemiyorum ki...

Çok sevindim canim insallah hep böyle guZEL haberler alırız beslenme konusunda da insallah olması gerektiği gibi duzelecektir inan buna
Amin canım bugün ilk igneyi yaptılar ( kan sulandırıcı) haftaya salı bakıcaklar. Zaten dr dedi ki normalde bu pürüz 12. Haftalarda baslar 25-26 haftalara kadar sürer. Senin gebelik kayıpların oldugu için bu süreci riske atmayalım kullanalım bir süre takip edelim dedi. Eger düşük gecmişin olmasa igne vermezdim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…