- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Canım benim ne güzel dedin yaa evet unutucam dediklerini önemli olan bebeğimVelev ki gerçekten engelli olsa ne olacak? Bu salak baslardi o zaman da vah vah yazik sana deyip moral bozmaya. Bazi insanlar böyledir kötülükten hastaliktan mutsuzluktan beslenir. Bayılır kötü seyler konusmaya. Asıl bu bi ozurluluk türü bence. Allah ıslah etsin onu. Sagliksiz da olsa engelli de olsa ya da cok saglikli cok guzel cok akilli da olsa o bizim bebeğimiz ve baska kimseyi ilgilendirmez. Uzme hem kendi hem minik kuzunu
140 ve uzeri kiz 140 alti erkek canim :)Bence erkek olabilircunku bebegin nabzi 140 üstü ise bebek erkek olur diyorlar.
Fotosu yok mu kuzunun? Gün olarak paralel olabiliriz seninle kendi bebisimi görmüş gibi olurum valla
Senden de razı olsun. Bak mübarek üç aylardayız bol bol dua edelim. Kaderimizde birşey varsa ztn engel olamayız. Rabbimin bir bildigi vardır dememiz lazım.Allah razı olsun canım içime su serptin inan kiAllah hepimizin bebişini korusun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Valla doktor gibi burdaki kadınlarımız maşallah140 ve uzeri kiz 140 alti erkek canim :)
Haklısın canım yaa evet birbirimize dua edelim bugün sıra beklerken bi bayan geldi hemsireye fisildarken duydum kanamam var dedi tamam seni acil hasta olarak alcam dedi ya o kadar üzüldüm ki dua ettim o An çok istedim ciktiginda sorayım ama çekindim inşallah bütün anneler ve bebişler sağlıklı olurSenden de razı olsun. Bak mübarek üç aylardayız bol bol dua edelim. Kaderimizde birşey varsa ztn engel olamayız. Rabbimin bir bildigi vardır dememiz lazım.
Buradaki hiç bir kadın ikili testte vs sorun çıksa evladından vazgeçmez. Kurban olurum saçının tek teline. Uğraşsan bir tel saç yapamazsın. Rabbimin mucizesi. İnşallah sağlıkla gelir annesi.
Olmaz mı teyzesiŞöyle yakışıklı bi pozu yok mu annesi görelim
Ahh sorma sorma canımGözün Aydın kuzum boşuna atıp tuttun kendini yedinhadi maşallah çok sevindim ♥
Amin canım amin, aynen haftaya 2 liye cagırır seni de. Guzel haberlerini bekliyoruzMaşallah canım. Normalden dört gün önde gidiyor demek gelişimi baya iyi olmuş. Maşallah allah korusun. Hep böyle gitsin inşallah. Darısıda bize olsun inşallah. Seni haftaya ikili teste çağırdıysa büyük ihtimal bende haftaya ikili teste giderim. Sağ salim bi de ben görseydim
Terbiyesiz haddini bilmezz yaaKızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Tanımadıgımız insanların duası daha çok makbul olurmuş. İnşallah bu temiz kalbin hürmetine rabbim sana hayırlı haberler nasip ederHaklısın canım yaa evet birbirimize dua edelim bugün sıra beklerken bi bayan geldi hemsireye fisildarken duydum kanamam var dedi tamam seni acil hasta olarak alcam dedi ya o kadar üzüldüm ki dua ettim o An çok istedim ciktiginda sorayım ama çekindim inşallah bütün anneler ve bebişler sağlıklı olur
Ay inşallah.Amin canım amin, aynen haftaya 2 liye cagırır seni de. Guzel haberlerini bekliyoruz
Saol teyzesiMaşallah kuzuna çok şükürAnnesi o kadar dikkatli ki güzel gelişiyor
2 li yaptıracak mısın?
Bi tek ben düşünmüyorum sanırım grupta
Evet kuzum adap usul bilmiyorTerbiyesiz haddini bilmezz yaa
Amin canım aminnn hepimiz
Ay inşallah.
Ayy maşallah güzelliğe bak. Allah esirgesin. İyice yerleşmiş annesi
Saol canım. Enox kan sulandırıcı igne.Maşallah canım çok sevindim. Enox nedir
Aminnnn canım cümlemize inşallahTanımadıgımız insanların duası daha çok makbul olurmuş. İnşallah bu temiz kalbin hürmetine rabbim sana hayırlı haberler nasip eder
Amin canım bugün ilk igneyi yaptılar ( kan sulandırıcı) haftaya salı bakıcaklar. Zaten dr dedi ki normalde bu pürüz 12. Haftalarda baslar 25-26 haftalara kadar sürer. Senin gebelik kayıpların oldugu için bu süreci riske atmayalım kullanalım bir süre takip edelim dedi. Eger düşük gecmişin olmasa igne vermezdim dedi.Çok sevindim canim insallah hep böyle guZEL haberler alırız beslenme konusunda da insallah olması gerektiği gibi duzelecektir inan buna
Ya cidden doktorum bal bal...Canım maşallah doktorun ne kadar anlayışlı cinsiyete bakıyor bana bakmıyorlar erken diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?