2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kuzu aile hekimine o kdrr guveniyrm ki adam gerek gormeyince bnde ustelemedim idrara da mi gerk yk dedm bi sikayetin yksa gerk yk bsvr dedi...ama pisman oldm yapilmasini istiyrm deseydim keske yaa
Sen bir hafta sonra git şikayetim var doktor bey de yaptır için rahatlar,saka bir yana troid önemli ne malum aynı durduğu herşeyin

Kızlar selam, tek tek bütün mesajlarınızı okudum nasıl içtensiniz ya bayılıyorum size.Hepimizin haftaları hemen hemen peş peşe zaten. Tatlı telaşları birbirimizi kovalıyor.:) Bende 4 Mayıs’ta nasipse gideceğim yani 1 aydır bebeğim inialşh güzel gelişmiştir. 11 haftama tekabül ediyor sanırım bir sonraki haftada ikili test için çağırır.

Dün yazlık kışlık baza olaylarına eşimin yardımıyla giriştik nasıl belim ağrıdı nasıl korktum anlatamam ayağa kalkınca resmen yürüyemiyordum.Sonra uyudum geçti. Bugün yine temizlikte çok ağladım sinirlendim yine belim tuttu şuan biraz daha iyiyim.
Şuan dinlendim daha iyiyim ama çok korktum sizde de oluyor mu bu haftalar ağır iş yapınca ? Yani aşırı bel ağrısı allah korusun kaşık ve kınana eşlik ederse tehlikeli dimi?

Buarada bu sene kimi duyduysam erkek

Geçmiş olsun canım ben hiç bir is yapamıyorum 10 ar dk ara ile ufak tefek yapıyom belim kasıklarım ağrıyor. Yormamaya çalış kendini canım

Canım bence mutlaka yaptır hem kan hem idrar testi.

Gecsin gunler bir an önce, bebişin fotosunu bekliyoruz

Ya kuzu aile hekimine o kdrr guveniyrm ki adam gerek gormeyince bnde ustelemedim idrara da mi gerk yk dedm bi sikayetin yksa gerk yk bsvr dedi...ama pisman oldm yapilmasini istiyrm deseydim keske yaa
Canım bana da devletteki dr oyle demişti zorla idrar baktırttım. Hic sikayetim yok ama bakteri cıktı. Dun de ozelde dr. Tekrar idrar aldı kültür testine gönderecek. 40tl ilave ödedim.

Canım ben hep yattım. Az bir dolaşsam agrıyordu bu ilk 12 hafta fazla yorulmamak lazım. Aman agır kaldırma, bir yere uzanma, fazla egilme ve cok ayakta kalma. Dr bana bunları tembihledi. Yorma kendini kuzum

hadi yaa canım istiyodu almayayım hiç o zaman sabredeyim biraz daha
Markaları araştırmadım daha canım yaa facede çok güzel bi sayfa var ergonomik kanguru, sling kullanan anneler var hep. Burdan sayfa ismi yazmak yasak sanırım istersen özelden yazabilirim ordan bakıp alacağım hatta temiz bulursam ikinci elde alabilirim orda çok satan oluyo

Kızlar bu sabah da uyuyamayanlarda ben lavaboya diye uyandım 1 saattir uyuyamıyorum. Tekrar denicem uyumayı, hadi amin Bebileriniz ve siz güzel uyuyun, hemen büyüsünler
Aynı beni anlatmışsın ben de lavaboya diye kalktım dönüp duruyorum ama artık uyumaya vakit yok. Çelenk koyma törenine gidip 10 gün sonraki 2. Üniversite vizelerine çalışacağım. Bazen yoğun geçen günlerin ardından hamile olduğumu unutuyorum

Hay allahım ya :))) bu arada ben de tekrar uyuyamadım. başım agrıyooo. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

günaydın kızlar, son zamanlarda o kadar değişik saçma sapan rüyalar görüyorum ki , uyandığımda bu neydi şimdi bi yerim mi açık kaldı acaba diyorum. psikolojim bozulacak çünkü son zamanlarda hergün görüyorum artık, hayrolsun. halbuki o kadar korunma duası okuyup uyurum şafak son 1 yarın benimde kontrolüm var ayyy inşallah herşey yolundadır

Canım benim belim eğilince bile ağrıyor ilk baştan beri korkma çoğu insan yaşıyor fazla yorma kendini hele ağır iş hiç yapma

Beni geçen aradılarda hemşire yaptığım tahlillerden bi kaç değer sordu. Sonra bu tetanoz aşısı için gün verdi ve dedi ki o geldiğiniz gün kan idrar tahlili tekrarlayıp kalp atışlarını dinliycez dedi. Belki ondan dolayı şimdi istememiştir kuzum.
Canım ben geçen sene Mart ayında Doğum yaptım normal epüdral Doğuma 3.500 lira ödedim o zaman sezeryan Doğum 4000 liraydı bu sene henüz sormadım
Bizde 4000-5000 arasıdır diye tahmin etmiştik. Teşekkürler

Aynen bende letgo dan bakıyorum. Hiç kullanılmamış ürünler bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…