İlk çocuğumda dediğin gibi hep sağa yerleşmişti. Kızım oldu. Bu sola yerleşmiş durumda. Bi de doktor bana bebeğin bacak arasının görüntüsünü de verdi neden verdi acaba
Benim de bugüne kadar öyleydi eşimin çalışma saatleri düzensiz diye göbekten kendim yapıcam hemşire öğretti senin esin düzenli aynı saatte yapar inşallah
İkili tarama testini doktorum 100 tl dedi bana özel hastane. Devlet Hastanesindeki doktor gelirsen burada da yaparız dedi. Ben özele gidip 10. Haftada cinsiyetini söyleyen doktoruma gideceğim 12. Haftada tam kesinleştirsin cinsiyeti
Istanbulda gorumcem var o da hamile onun hastanesi 400mus. Ama dediğim gibi hastan3den hastaneye değişiyormuş. Valla testi de O bu derken dünya para Allah kolaylık versin herk3se. Tek bebisler iyi olsun da
İlk çocuğumda dediğin gibi hep sağa yerleşmişti. Kızım oldu. Bu sola yerleşmiş durumda. Bi de doktor bana bebeğin bacak arasının görüntüsünü de verdi neden verdi acaba
Kizcelerr bnm bebisim tup bebek yontemiyle oldu..tup bebek asamasinda ilk etapta bir suru kan aliyolar bir suru test yapiliyo..bizimde yapildi..smdi gebeligi saglik ocagina bildirmeye gittigimde ordaki dr.um zatn yapilmistir yapmaya gerek yk o testlerden bana uc tanesini bildir dedi yazdi hangileri oldugunu..oradaki dr.umuzada ck ck guvenirim..ama ne idrar ne kan hic bisi istemedi gebelikte ya arttiysa bazi degerler bnm aklima ck takildi sizlerden fikir almak istedim sizce yaptirmasini talep edeyimmi
Bugün randevusu olup, güzel haberlerle dönen arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum çok mutlu oldum sizin adınıza Bütün ultrason fotolarını tek tek inceledim, kendi bebeğimi düşündüm. Daha 10 gün var görmeme yaa.
Canım derin nefes al ve batir havasını al ben kaç kutu bitirdim eşim heves ediyo yapayım diyo onun yaptığı yer morarıyor hemen alışmaya çalış ve hergun aynı saatde yapmaya dikkat et inşallah
Yok canim,allah korusun gebeliğe sonlandırmak dışında hiçbir müdahale de bulunamıyorlar.
Sonuçta zeka geriliği ve down ilaçla tedavi edilemezki,en başta oluşan kromozom bozukluğu
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun,sağ sağlim alalım onları kucagimiza
Kizcelerr bnm bebisim tup bebek yontemiyle oldu..tup bebek asamasinda ilk etapta bir suru kan aliyolar bir suru test yapiliyo..bizimde yapildi..smdi gebeligi saglik ocagina bildirmeye gittigimde ordaki dr.um zatn yapilmistir yapmaya gerek yk o testlerden bana uc tanesini bildir dedi yazdi hangileri oldugunu..oradaki dr.umuzada ck ck guvenirim..ama ne idrar ne kan hic bisi istemedi gebelikte ya arttiysa bazi degerler bnm aklima ck takildi sizlerden fikir almak istedim sizce yaptirmasini talep edeyimmi
Aslında yapılması lazım canım gebelikte şeker,troid değişkenlik gösterebiliyor.hatta idrar yolları enfeksiyonu bile gebelikte daha sık oluyor,özellikle kültür testi önemli
Belkide hemen gebelik öncesi yapıldıysa gerek duyup yapmiyorlardir,bilemedim kuzum
Aslında yapılması lazım canım gebelikte şeker,troid değişkenlik gösterebiliyor.hatta idrar yolları enfeksiyonu bile gebelikte daha sık oluyor,özellikle kültür testi önemli
Belkide hemen gebelik öncesi yapıldıysa gerek duyup yapmiyorlardir,bilemedim kuzum
Ya kuzu aile hekimine o kdrr guveniyrm ki adam gerek gormeyince bnde ustelemedim idrara da mi gerk yk dedm bi sikayetin yksa gerk yk bsvr dedi...ama pisman oldm yapilmasini istiyrm deseydim keske yaa