2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nedense iki gündür bende aynıyım önceden kasıklarım tik tik atıyordu arada bir , bulantım zatn yoktu ona çok takılmıyorum ama 2 gündür ara ara kasık agrılarım var genişleyen rahim diye kendimi avutuyorum inşallah kötü bir durum yoktur.

Canımm valla 3-5 gun once seninle aynı şekildeydim belirtiler vb azalmıştı. Cok endise ettim. Ama dun bebegımı gordum her sey yolundaydı. Sanırım evham yapıyoruz. İçini rahat tut canım.
canım sana diyordum ama bende dünden beri evhamlyım inşallah bebişim iyidir

Canımm valla 3-5 gun once seninle aynı şekildeydim belirtiler vb azalmıştı. Cok endise ettim. Ama dun bebegımı gordum her sey yolundaydı. Sanırım evham yapıyoruz. İçini rahat tut canım.

Kontrol için ne zaman çağırmıştı? Bence bebegin iyi hem de çılgınlar gibi büyüyor Ama evhamlıyız... surekli gormek bilmek emin olmak istiyoruz.
yarın canım, ikili testte yapılacak. birazda ondan merakım var , ama beynimde ki olumsuz düşünceleri durduramıyorum bir türlü inşallah herşey yolundadr canım

yarın canım, ikili testte yapılacak. birazda ondan merakım var , ama beynimde ki olumsuz düşünceleri durduramıyorum bir türlü inşallah herşey yolundadr canım
Bence yolunda kuzum zaten 12. Haftayı da doldurdun korkma doktor bana dedi ki kalp atışını duyduktan sonra korkma hic. Yarını düşündükce korkuyor olabilirsin ikili test var diye bu da sende olumsuz duygulara sebep oluyordur. Ben hissediyorum her sey yolunda

inşallah canım,inşallah dediğin gibidir. şu yarını da atlatsak hayırlısıyla , senin belirtiler hala mı yok canım yoksa arada oluyor mu

inşallah canım,inşallah dediğin gibidir. şu yarını da atlatsak hayırlısıyla , senin belirtiler hala mı yok canım yoksa arada oluyor mu
Valla gogus hassasıyetı neredeyse bitti. Kramplarım bitti. Hapşırırken karnımdan bişi kopuyo gibi oluyodu o da bitmişti... mide bulantım geceleri oluyodu neredeyse yok artık. Bugün 10+6 yız. Bence ilerledikce adapte oluyor bedenimiz.

olabilir canım bünyemiz alıştı belki de zaten benim aman aman bir belirtim yoktu, allah esirgesin bebişlerimizi inşallahhhhh. sen tekrar ne zaman gideceksin kontrole

olabilir canım bünyemiz alıştı belki de zaten benim aman aman bir belirtim yoktu, allah esirgesin bebişlerimizi inşallahhhhh. sen tekrar ne zaman gideceksin kontrole

Haftaya salı gidicem canım, ikiliyi de o zaman yapıcak. Bu hafta kendime söz verdim hep iyi düşünücem bebekle konusucam bağ kurucam. Muzik dinleticem. Bakalım gelişimine bir etkisi olacak mı.. Fakat bugün baş ağrısından geberiyorum

anladım canım inşallah hepimizde sıkıntısız atlatırız, canım ben her sabah işe gitmeden evvel ilahi dinliyorum bebişimde dinliyordur inşallah. bence diger müziklerden daha güzel boş vaktimde bazı sureleri dinliyorum , tabi bu benim tercihim sen istedigini dinleyebilirsin. :) başın için de önerebileceğim bişey yok ama sıkıca baglasan etki eder mi bir tülbentle ilaç içme ama

Bagladım canım bagladım hatta alnıma patates koydum. Bana mısın demedi. Uyumaya calısıcam belki gecer... sen de hic kotu dusunme yarın guzel haberlerini alıcaz. Ben keyif aldıgım muzıklerı dınletmek ıstıyorum ama liste yapmam gerek :) biraz slow, klasik veya tsm.

Allah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni

anladım canım inşallah hepimizde sıkıntısız atlatırız, canım ben her sabah işe gitmeden evvel ilahi dinliyorum bebişimde dinliyordur inşallah. bence diger müziklerden daha güzel boş vaktimde bazı sureleri dinliyorum , tabi bu benim tercihim sen istedigini dinleyebilirsin. :) başın için de önerebileceğim bişey yok ama sıkıca baglasan etki eder mi bir tülbentle ilaç içme ama
inşallah canım çok aminnnn :)

Canim benim gecen yil Haziran ayinda bir arkadasim dogum yapti..Normal dogum yapabiliyordu ve son gunlerde sitrese girdi.Doktor muayene ediyormus acilma var mi diye ve korkuya kapildi sezeryanla dogum yapmak istedigini soyledi.Hemen aldilar sezeryanla.Sen secebiliyorsun canim.Zaten doktorlarin canina minnet..Hepsi sezeryan yapmak istiyor.Onlar icin hem daha zahmetsiz hem de daha risksiz..Hayir deme sanslari yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…