- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Bagladım canım bagladım hatta alnıma patates koydum. Bana mısın demedi. Uyumaya calısıcam belki gecer... sen de hic kotu dusunme yarın guzel haberlerini alıcaz. Ben keyif aldıgım muzıklerı dınletmek ıstıyorum ama liste yapmam gerek :) biraz slow, klasik veya tsm.
bence sorun çıkarmazlar tabiki tüm dr lar normal doğumdan yana ama ben mesela allah izin verirde o günleri görürsem son ana kadar normal için direnmek istiyorum, sancı gelmez açıklık olmaz sezeryana alınırım o ayrı bişey . ama bence sende kedni normale doğru düşün, annem hep der normal doğumda insanın içinde diken çıkarmış o derece rahatlıgını anla, karnın kalmaz belki btün sular falan çıkar diye düşünüyorum. nasip ama tabiki, de allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)Allah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni
Aynen valla çok zor içim dışıma çıkıyor sanki bi arkadaşım ilk haftalarda istifra ederken zorlamaktan keseye zarar verip düşük yapmıştı o yüzden ben de çok korkuyorumAynen ondan korktum birşey mi oldu bebeğe dedim.yada ben mi üşüttüm felan dedim yani.bu haftalarda duymamıştım çünkü böyle . Ay ne zor birşeymiş ama ya
Canım ben gebeligimi öğrenmeden başlamıştı ağrısı ve daha yeni yeni geçiyor iğne den değil-dir benceKan sulandırıcı kullanan arkadaslar sizde ilk basladıgınızda baş agrısı oldu mu? Benim sabah 5ten beri başım agrıyoilac da alamıyorum.
Ay inşllah ya doktorla daha konuşmadım ama kabul eder diye düşünüyorum bendeCanim benim gecen yil Haziran ayinda bir arkadasim dogum yapti..Normal dogum yapabiliyordu ve son gunlerde sitrese girdi.Doktor muayene ediyormus acilma var mi diye ve korkuya kapildi sezeryanla dogum yapmak istedigini soyledi.Hemen aldilar sezeryanla.Sen secebiliyorsun canim.Zaten doktorlarin canina minnet..Hepsi sezeryan yapmak istiyor.Onlar icin hem daha zahmetsiz hem de daha risksiz..Hayir deme sanslari yok.
Tabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.bence sorun çıkarmazlar tabiki tüm dr lar normal doğumdan yana ama ben mesela allah izin verirde o günleri görürsem son ana kadar normal için direnmek istiyorum, sancı gelmez açıklık olmaz sezeryana alınırım o ayrı bişey . ama bence sende kedni normale doğru düşün, annem hep der normal doğumda insanın içinde diken çıkarmış o derece rahatlıgını anla, karnın kalmaz belki btün sular falan çıkar diye düşünüyorum. nasip ama tabiki, de allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)
Sağol tatlım kaşıklarım ara ara ağrıyor.Geçmiş olsun canım ben hiç bir is yapamıyorum 10 ar dk ara ile ufak tefek yapıyom belim kasıklarım ağrıyor. Yormamaya çalış kendini canım
Sağol hayatım aynen hemencecik dinlendim zaten Allah korusun aksi birşey olsa kanama fazla ağrı fln olurdu yoruldum sanırım ben şuan iyiyim çünkü geçti.Canım ben hep yattım. Az bir dolaşsam agrıyordu bu ilk 12 hafta fazla yorulmamak lazım. Aman agır kaldırma, bir yere uzanma, fazla egilme ve cok ayakta kalma. Dr bana bunları tembihledi. Yorma kendini kuzum
hangisi olursa olsun inşallah en güzel tatlı şekilde atlatırız canımTabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.
Sonrasında biliyorum istediğim gibi rahatta olamayacağım ama normal yapma fikri şimdiden cinnet geçirmeme sebep oluyor,hele doktorun açıldımı diye bakacak olması...yok yok benimkinin en iyisi sezeryan
Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor yaBende migren var.. baş ağrısınin en dibini bilirim.. tavsiyem karanlık odaya kapat ışı ses olmasın başını sık bir seyle.. be ortasına buz koy biraz
Eğer ağrın ilerlerse bu dediklerim bile fayda etmez
çok geçmiş olsun
Canim ya uzuldum o kadar saattir cekiyor musunAynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya
Tatlım kan basıncın değiştigi için ağrıyor büyük ihtimal. Bol su iç. Ensene soğuk pres yap rahatlarsın.Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya
Stresi cok o testin yaptırmayacagım onun içinYa ben arkadaşımdan çok etkilendim ona kist var demisler 3lü de tertemiz cikmis.. kız 2liden 3lüye kadar çok stres yaşamış..
Ama bazende diyorum hata mı yapıyorum yaptırmamakla.. yani bir şey olsa mudahale edilemez dimi kesinlikle
Tabi ki dogum seklini kendin secebiliyorsun canim . Sadece fiyat farki oluyor mecburi sezeryanla istege bagli sezeryan fiyatlari farkliAllah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni
Canim ya uzuldum o kadar saattir cekiyor musun(Benim de tek aklima gelen sey uyku.Uyuyabilsen biraz rahatlarsin..
Sabah 5 te agrıyla uyandım... 9-11.30 uyumuşum. Kalktım agrı devam...Canim ya uzuldum o kadar saattir cekiyor musun(Benim de tek aklima gelen sey uyku.Uyuyabilsen biraz rahatlarsin..
Buz koydum canım da ensem şişmiş az önce fark ettim. Duştan sonra biraz rahatladım ama. Sence kan sulandırıcının etkisi olabilir mi?Tatlım kan basıncın değiştigi için ağrıyor büyük ihtimal. Bol su iç. Ensene soğuk pres yap rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?