2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bende migren var.. baş ağrısınin en dibini bilirim.. tavsiyem karanlık odaya kapat ışı ses olmasın başını sık bir seyle.. be ortasına buz koy biraz
Eğer ağrın ilerlerse bu dediklerim bile fayda etmez
çok geçmiş olsun

bence sorun çıkarmazlar tabiki tüm dr lar normal doğumdan yana ama ben mesela allah izin verirde o günleri görürsem son ana kadar normal için direnmek istiyorum, sancı gelmez açıklık olmaz sezeryana alınırım o ayrı bişey . ama bence sende kedni normale doğru düşün, annem hep der normal doğumda insanın içinde diken çıkarmış o derece rahatlıgını anla, karnın kalmaz belki btün sular falan çıkar diye düşünüyorum. nasip ama tabiki, de allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)

Aynen ondan korktum birşey mi oldu bebeğe dedim.yada ben mi üşüttüm felan dedim yani.bu haftalarda duymamıştım çünkü böyle . Ay ne zor birşeymiş ama ya
Aynen valla çok zor içim dışıma çıkıyor sanki bi arkadaşım ilk haftalarda istifra ederken zorlamaktan keseye zarar verip düşük yapmıştı o yüzden ben de çok korkuyorum

Ay inşllah ya doktorla daha konuşmadım ama kabul eder diye düşünüyorum bende

Tabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.
Sonrasında biliyorum istediğim gibi rahatta olamayacağım ama normal yapma fikri şimdiden cinnet geçirmeme sebep oluyor,hele doktorun açıldımı diye bakacak olması...yok yok benimkinin en iyisi sezeryan

Canım ben hep yattım. Az bir dolaşsam agrıyordu bu ilk 12 hafta fazla yorulmamak lazım. Aman agır kaldırma, bir yere uzanma, fazla egilme ve cok ayakta kalma. Dr bana bunları tembihledi. Yorma kendini kuzum
Sağol hayatım aynen hemencecik dinlendim zaten Allah korusun aksi birşey olsa kanama fazla ağrı fln olurdu yoruldum sanırım ben şuan iyiyim çünkü geçti.

hangisi olursa olsun inşallah en güzel tatlı şekilde atlatırız canım

kızlar belki erkendir ama, aranızda özel sektörde çalışan var mı , doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musunuz işyerinizle izin konusunu konuşan oldu mu , ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyor musunuz

Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya

Stresi cok o testin yaptırmayacagım onun için

Tabi ki dogum seklini kendin secebiliyorsun canim . Sadece fiyat farki oluyor mecburi sezeryanla istege bagli sezeryan fiyatlari farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…