- 10 Aralık 2016
- 1.556
- 4.760
- 133
- 41
Aksine ağrıtmaması lazm bence kan sulandırıcının. Ama belli haftalarda baş ağrısı oluyormuş normalmiş. Gün gün gebelikte 70. Günlerin oldugu hftada baş ağrınız olabilir diyor. Özellikle 76. Günde yazıyor ama o hafta genel olarak normal. Demek ki bebekteki bi gelişim sebep oluyor bunaBuz koydum canım da ensem şişmiş az önce fark ettim. Duştan sonra biraz rahatladım ama. Sence kan sulandırıcının etkisi olabilir mi?
Halsizlik yok da hasta gibiyim yani tarif edemiyorum. Yatıyorum hep. Bu bas agrısı berbat bişi ya ne güzel bebişimle güzel bir gün gecirecektim.Kızlar baş agrıları bendedr hergün var ama cok halsizim sizdedemi halsizlik var
Aaa ben 10 hafta 6 gunum yani 76. GunAksine ağrıtmaması lazm bence kan sulandırıcının. Ama belli haftalarda baş ağrısı oluyormuş normalmiş. Gün gün gebelikte 70. Günlerin oldugu hftada baş ağrınız olabilir diyor. Özellikle 76. Günde yazıyor ama o hafta genel olarak normal. Demek ki bebekteki bi gelişim sebep oluyor buna
Ben hamile oldugumu ögrenmezden bu yana ciddi baş agrıları çektim çekiyorum ilaçiçmedim hiç korktum azcık hafifledi gibi ama hala başım tutmuyor ve cok halsizim bedenim midem taşınacagım 2 ay sonra öyşr bir gözümde büyüyor ki oysa 2 günde iştahla yaparım biter derdimHalsizlik yok da hasta gibiyim yani tarif edemiyorum. Yatıyorum hep. Bu bas agrısı berbat bişi ya ne güzel bebişimle güzel bir gün gecirecektim.
Birçok devlet hastanesinin gebe eğitimleri oluyor gitmeyi düşünmezmiydin canım? Ben 6.ayıma kadar asla normal doğum düşünmüyorum diyordum çok korkuyodum. Ama eğitime gittim ve öğrendiklerim beni hem aydınlattı hem de cesaretlendirdi. Bilmediğinden korkuyor insan bilince daha hazır hissediyorsun. Kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, bir aksilik olmaz da Allah izin verirse bunu da öyle istiyorum.Tabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.
Sonrasında biliyorum istediğim gibi rahatta olamayacağım ama normal yapma fikri şimdiden cinnet geçirmeme sebep oluyor,hele doktorun açıldımı diye bakacak olması...yok yok benimkinin en iyisi sezeryan
Bir uygulama varya. Gün gün takibi. Orda tam 76. Günde yazıyor. Dur ekliym sanaAaa ben 10 hafta 6 gunum yani 76. Guncok şaşırdım şimdi nerde okudun canım?
Buda haftalık yazı. Bak kan basıncı artar yazıyorBuz koydum canım da ensem şişmiş az önce fark ettim. Duştan sonra biraz rahatladım ama. Sence kan sulandırıcının etkisi olabilir mi?
Canım gecer biter insallah bu şikayetlerin haftalar ilerledikce. Bak 4-6 ay hamileligin en guzel zamanlarıymıs. Az kaldı insallahBen hamile oldugumu ögrenmezden bu yana ciddi baş agrıları çektim çekiyorum ilaçiçmedim hiç korktum azcık hafifledi gibi ama hala başım tutmuyor ve cok halsizim bedenim midem taşınacagım 2 ay sonra öyşr bir gözümde büyüyor ki oysa 2 günde iştahla yaparım biter derdim
Artık 11. Haftaya girince de bel ağrıları başlarmış. Bedenin ağırlık merkezi değiştigi için . Hazırlıklı olAaa ben 10 hafta 6 gunum yani 76. Guncok şaşırdım şimdi nerde okudun canım?
Canım cok tesekkur ederim. Bu arada dün bana demir ilacı başladı doktorBuda haftalık yazı. Bak kan basıncı artar yazıyor
Anlaşıldı merkezArtık 11. Haftaya girince de bel ağrıları başlarmış. Bedenin ağırlık merkezi değiştigi için . Hazırlıklı ol
Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya
Sadece altı ay kullanılabiliyor demişti banada o yüzden 3 ay sonu başlarız demişti doktor demir için. Havada ısınmıyorki bi güneşlenelim.Canım cok tesekkur ederim. Bu arada dün bana demir ilacı başladı doktor
Canım raporu kadın doktorun mu verecek hiçbiri risk almak istmeezler o yüzden ben gittiği yere kadar direnecek artık hayirlisiKızlar dişçi doktor raporunu görmeden müdahale edemiyor.. 2 mayısta randv.
Alamıyorumda öncesine
Kiyamam ya.. gecen hafta full bas agiris yasadim sanirim gebeligin normal sureci bu
D vitamini kullanıyordum ilave demir de başlattı kan degerlerim düşmüş. Ondan sanırım.Sadece altı ay kullanılabiliyor demişti banada o yüzden 3 ay sonu başlarız demişti doktor demir için. Havada ısınmıyorki bi güneşlenelim.
Bu uygulamada tahminen hftalık aylık beslenmeyide anlatıyor.
Aaaa! Benim dişçim işlem yapmıştı anestezi yapmadan. Hay allah ya. 8-9 gün var daha. Yiyebiliyor musun peki? Sinir açıkta mı? Sızlama vb oluyor mu?Kızlar dişçi doktor raporunu görmeden müdahale edemiyor.. 2 mayısta randv.
Alamıyorumda öncesine
Kiyamam ya.. gecen hafta full bas agiris yasadim sanirim gebeligin normal sureci bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?