2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
@Sosyaljo ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Epiduralsiz diyebilirim çünkü doğumun bitmesine son 15 dk kala epidural taktılar. Çektiğim acıyı anlatmama imkan yok ama doğum bitti ve 10 dk sonra ben bahçeye indim. O çektiğim acının zerresi kalmadı. Allah nasip ederse bu seferde normal doğum yapmak istiyorum. Zaten burda annenin seçimininde değil normal ya da sezeryan doğum. En son çare olarak sezeryan yapıyorlar.

Buz koydum canım da ensem şişmiş az önce fark ettim. Duştan sonra biraz rahatladım ama. Sence kan sulandırıcının etkisi olabilir mi?
Aksine ağrıtmaması lazm bence kan sulandırıcının. Ama belli haftalarda baş ağrısı oluyormuş normalmiş. Gün gün gebelikte 70. Günlerin oldugu hftada baş ağrınız olabilir diyor. Özellikle 76. Günde yazıyor ama o hafta genel olarak normal. Demek ki bebekteki bi gelişim sebep oluyor buna

Aaa ben 10 hafta 6 gunum yani 76. Gun cok şaşırdım şimdi nerde okudun canım?

Halsizlik yok da hasta gibiyim yani tarif edemiyorum. Yatıyorum hep. Bu bas agrısı berbat bişi ya ne güzel bebişimle güzel bir gün gecirecektim.
Ben hamile oldugumu ögrenmezden bu yana ciddi baş agrıları çektim çekiyorum ilaçiçmedim hiç korktum azcık hafifledi gibi ama hala başım tutmuyor ve cok halsizim bedenim midem taşınacagım 2 ay sonra öyşr bir gözümde büyüyor ki oysa 2 günde iştahla yaparım biter derdim

Birçok devlet hastanesinin gebe eğitimleri oluyor gitmeyi düşünmezmiydin canım? Ben 6.ayıma kadar asla normal doğum düşünmüyorum diyordum çok korkuyodum. Ama eğitime gittim ve öğrendiklerim beni hem aydınlattı hem de cesaretlendirdi. Bilmediğinden korkuyor insan bilince daha hazır hissediyorsun. Kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, bir aksilik olmaz da Allah izin verirse bunu da öyle istiyorum.

Canım gecer biter insallah bu şikayetlerin haftalar ilerledikce. Bak 4-6 ay hamileligin en guzel zamanlarıymıs. Az kaldı insallah

Kızlar dişçi doktor raporunu görmeden müdahale edemiyor.. 2 mayısta randv.
Alamıyorumda öncesine
Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya

Kiyamam ya.. gecen hafta full bas agiris yasadim sanirim gebeligin normal sureci bu

Canım cok tesekkur ederim. Bu arada dün bana demir ilacı başladı doktor
Sadece altı ay kullanılabiliyor demişti banada o yüzden 3 ay sonu başlarız demişti doktor demir için. Havada ısınmıyorki bi güneşlenelim.
Bu uygulamada tahminen hftalık aylık beslenmeyide anlatıyor.

Alamıyorumda öncesine

Kiyamam ya.. gecen hafta full bas agiris yasadim sanirim gebeligin normal sureci bu
Canım raporu kadın doktorun mu verecek hiçbiri risk almak istmeezler o yüzden ben gittiği yere kadar direnecek artık hayirlisi

Sadece altı ay kullanılabiliyor demişti banada o yüzden 3 ay sonu başlarız demişti doktor demir için. Havada ısınmıyorki bi güneşlenelim.
Bu uygulamada tahminen hftalık aylık beslenmeyide anlatıyor.
D vitamini kullanıyordum ilave demir de başlattı kan degerlerim düşmüş. Ondan sanırım.

Alamıyorumda öncesine

Aaaa! Benim dişçim işlem yapmıştı anestezi yapmadan. Hay allah ya. 8-9 gün var daha. Yiyebiliyor musun peki? Sinir açıkta mı? Sızlama vb oluyor mu?
Bu arada evet canım biliyorum grcen hafta sen perişandın bugün de ben... sürmez insallah uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…