2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım tüp bebek öncesi tahliller yapılıyor aslında bende tüp bebeğe başlıcaz diye tahlilleri yaptırmıştım fakat hamile kalınca sağlık ocağındaki doktor tekrar aynı tahlilleri yaptı ve idrarda enfeksiyon artmıştı. 2 tahlil arası 10 gün falan olmuştu. Bence hamilelikten sonra da bakılması gerekir.

Canım ilk aylarda doktor ağır iş yapmayı yasaklıyor. Ben sadece basit ev işlerimi yapıyorum. Yerleri bile paspaslamadım hamile olduğumu öğrenince. 12 haftaya kadar vucudu yormamak lazım.

Canım ilk zamanlar normal bn yemek bile yapamıyordum ayakta durduğum icin. Su an 12.hafta içindeyim ağrılar azaldı her işimi de yapabiliyorum biraz daha sabretmen lazim.

Kuzum yaptiraym haklisin..zaten hic isinamiyrm hamilelugin basindn beri usuyrm klima aciyrm esim tisortle otururken..kan ilaci verilirbanada mutlaka bn yarin bi gideym saglk ocagina icime sinmedi yapin diim nolck ki

Yavrm tetanozu hafta olarak baya ilerde yapiyolar sendeden de almamislar demek bak icime sinmedi bnm yaa

Ayni fikirdeym kuzumm ck tesekkurlerr

Günaydın kızlar. 5 gün önce ağır grip geçirip acillik oldum. O günden beri de idrar sonrası yanma, kaşıntı yaşıyorum. Ve sanki sürekli idrara sıkışığım gibi bir his ve her defasından 2-3 damla da olsa da idrar yapıyorum. Dikkat edin gebeliğin bu haftalarındaki idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeliymiş. Doktora geldim şuan. Grip çok salgın kendinizi koruyun.

Canım o hormonlardan oluyor ben uzay cagını aştım

Kuzum yaptiraym haklisin..zaten hic isinamiyrm hamilelugin basindn beri usuyrm klima aciyrm esim tisortle otururken..kan ilaci verilirbanada mutlaka bn yarin bi gideym saglk ocagina icime sinmedi yapin diim nolck ki
Gerekirse abart, cok üşüyorum de titriyorum de :) idrarda yanma oluyor de. Elim ayagım buz kesiyor degerlerime bakalım de )

Kızlar merhabalar.benim bugüne kadar hiç mide bulantin yoktu kusma yoktu. Çok hafif ara ara bulanırdı. 10.haftadayım 3 gündür sabah kahvalti sonrası tutuyor .gün icinde de hep bulanti var.böyle sonradan başlayan oldu mu mide bulantısı?ne güzel rahattım ya hiç bu haftada çıkmasını beklemiyordum.herkesin 5.6.haftada başlıyor çünkü bulantilari

Kızlar, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. En son 2 hafta önce doktora gittik 7 haftalıktı kalp atışını duyduk. Doktor bir sonrakine 1 ay sonra gelin dedi. Midem bulantım yok, göğüs ağrılarım azaldı. Kasık batmalarım da azaldı. Halsizlik olurdu o da eskisi kadar çok yok. Sadece gün içinde biraz uyuyorum ve çabuk acıkıyorum. Bebeğimi merak ediyorum. 2 hafta daha nasıl bekleyeceğim. Haftaya gitsem mi acaba muayene ücreti de 130 lıra biraz yüksek. Devlete mi gidip bi baktırsam acaba

Canım bende de 11 haftamda başladı bu gün 13. Haftama giriyorum baba da tuhaf geldi hatta dedim bebege birsey mi oldu ki boyle kusmaya basladim dedim ama olabiliyormuş bu durum yani

Canim için rahat etmiyorsa git bende açıkçası arada devlete gittim iki defa muayene ücretleri gerçekten pahalı ama devlette herşey o söylüyor zaten

Canım bende de 11 haftamda başladı bu gün 13. Haftama giriyorum baba da tuhaf geldi hatta dedim bebege birsey mi oldu ki boyle kusmaya basladim dedim ama olabiliyormuş bu durum yani
Aynen ondan korktum birşey mi oldu bebeğe dedim.yada ben mi üşüttüm felan dedim yani.bu haftalarda duymamıştım çünkü böyle . Ay ne zor birşeymiş ama ya

Kizlar mürver cayi biliyormusunuz. Grip olanlara falan cok faydali hamilelikte de 1-2 bardak icebilirsiniz. Tadi da cok güzel

Canımm valla 3-5 gun once seninle aynı şekildeydim belirtiler vb azalmıştı. Cok endise ettim. Ama dun bebegımı gordum her sey yolundaydı. Sanırım evham yapıyoruz. İçini rahat tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…