tuzlu ayran iç canım bol bol sütten daha iyi yoğurt demişlerdi daha önce forumdaYav bu soruyu bnde merk ediyrm sutten tiksindim zatn cok sevmezdim bnde..simdi hergun icince tiksindm ck igrenc geliyo tadi sutun
Ben laktozsuz süt iciyorum drum işlenmiş bir sut sonuçta dedi ama diğerini içince ishal yapiyo mecbur içiyorum tadı kötü degilAcaba laktozsuz süt içsek mide bulantısı yapmayabilir belki. Ama ben onuda içememdur bakalım belki 5 aydan snra içebiliriz. Kakolu meyveli vs deneriz olmazsa
İnternet sağlam olan adamı öldürür kuzum bakma bakma onlaraDün yine saçma sapan olumsuz şeyleri okudim geceden beri kafama takıldı çok sağoll
Ben ikili test günü alamadım devletten ilk gebeliğim tecrübesizim biraz tıp fakültesine gittim orda vermediler randevu devlete gidim dedim baktım direk ikili teste almicaklar güzel ilgilenmicekler özele gittim benimde toplamda 100 tl ye geldi iyice herşeyini anlattıda biraz doktor tuhaf eşimin yanında hayatımlı canımlı konuştu eşim uyuz oldu bide bu cinsiyet olayı ilkte koz ikinci erkek çok saçma ben siz çok emin konuştunuz diye ben tekrar sordum boşuna adapte olmim dedim kıza benzettim ama pipide çıkabilir ordan dedi :))) eşime söyledim oda şaşırdı o ne saçmalık niye o kadar emin konuştu yani arada bide 3 gün var bacım 2 hafta olsa yine anlarım bir doktor bulaydım Allah’ın izniyleAynen galiba doktorda çok önemli. Valla özele gidiyorum şimdilik ayda bir 70 tl veririm helal hoş olsun. Çünkü morel olarak iyi geliyor. Güzel ilgileniyor. Ben sormadan açıklıyor. Ve unutmuyor. Hani düzenli ona gittiğim için belki öyle hissettim.
İnşallah sizde iyi bi doktora denk gelirsinz
Aynen öyle maalesef canım kredi çeken biliyorum sırf özelde doğum içinTürkiye’de zaten devlet hastanelerinde doğum yapan türk vatandaşı kaldı mı ki.. Hemen hemen herkes bütçesine göre özel bir hastaneye bulup orda doğuruyor. Bir tane arkadaşım devlette normal doğum yaptı pintilikten, bin pişmandı..
canım ben düşünüyodum ama doktor hayır dedi netten de biraz araştırdım ilk ve son 3 ay tutmayın diyodu hamilelere farzda değilmiş yinede kendimi iyi hissedersem deneyeceğim. Niyetlendiniz ilerleyen saatlerde dayanamazsanız bozabilirsiniz diyo bende bigün niyetlenirim dayanamazsam bozarım diye düşünüyorumOruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
Ayy bayilirim ayrana tmm kuzumm daha ck icerim :)) tskrlrtuzlu ayran iç canım bol bol sütten daha iyi yoğurt demişlerdi daha önce forumda
Aynen canım bende tedirginim aslında ama .yumurta peynir felan bol tuketiyorum diye içim rahat.arada ayran yoğurtta tuketiyorum ama süt mümkünat yokEvt kuzum yaa gorunce kalkiyo midem vala..bnm dr.umda aynisini soledi yemek icmek istemedigin hic bisiye kendini zorlama vucut isteyince zatn yonlenip alicaksin demisti kuzum ama sut ya sizler neler dusunuyosunuz diye merakta etmistm ondn iyi oldu konunun acildigi :)
Hamileyken dinen izin var diye biliyorum ben canım. Ben tutmıycam sonrasında tutarım inş. İstesem de tutamam zaten benim bulantılar aynen devam ediyo. Hatta burda arkadaşlar yemeklerden falan bahseyolar hayretle okuyorum. Bırak düzenli sağlıklı beslenmeyi doğru düzgün su bile içemiyorum ben dahaOruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
Yiyebildiğim tek şey zeytin ve beyaz peynir. Ekmekle tabi. Süt yoğurt et acaip midemi bulandrıyo. Hep karbonhidrat tğketiyorum.Kızlar ben de süt yogurt ayran et balık tüketemiyorum. Tiksindim... doktor peynir yumurta yeşil mercimek nohutu ihmal etme o zaman dedi. Her sabah 1 haslanmış yumurta ve 1 dolu yemek kasıgı lor peyniri yiyorum. 2 gundur de yogurt corbası ıcmeye basladım. Internete yazın toyka corbası diye... Ben Amasyalıyım bizim oralarda meshurdur. En azından yogurdu o sekilde almıs oluyorum. Badem kabak cekirdegi muz elma ve ceviz... bunları da ihmal etmeyin. Dr her seferinde üstüne basa basa bol sıvı sıfır şeker diyor...
Hah bir de zeytin... inanılmaz faydalıymış yurtdışında yapılan arastırmalarda zeytin ve zyagı tuketen annelerin bebeklerinin otonom hareketleri tuketmeyenlere oranla açık ara iyiymiş.
Ya benim eskidende vardı ama dar pantalon ve içine çekmeyle hallediyordum. Şimdi baksan 4-5 aylık hamile gibiyimm. İçimede çekemiyorum. İş yerinde personel bilmiyo. Nazar değmesin diye herkese söylemedim. Anlayacaklar diye korkuyorum..Kızlar ne güzel cinsiyetler de belli olmaya başladı. 13 haftalık arkadaşların göbekleri çıkmaya başladı mı.
Ay cok güldüm ama cok dogru valla. Ben kan gurubum negatif olunca bi panik olmuştum ama @Marmelat2 saolsun rahatlattı beni.. Önce neler sandım neler...İnternet sağlam olan adamı öldürür kuzum bakma bakma onlara
Ayran da ayni islevi goruyormus kuzum bak :) rahatladm onu duyunca :) bizde oyle yapariz artk :) saglikla gelsin bebislerimiz insallah cnm bnmAynen canım bende tedirginim aslında ama .yumurta peynir felan bol tuketiyorum diye içim rahat.arada ayran yoğurtta tuketiyorum ama süt mümkünat yok
Ck sukur cnm sevindm guzel haberlerine devami gelsin insallahDr dan çıktık herşey yolunda çok şükür 9+4 e uyumlu büyümeye devam ediyor 3 hafta sonra ikili test veya diğer testi istersen gelirsin dedi
Ayaklara bittimkızlarrrrr varmı cinsiyet yorumu yapmak isteyen 9 haftalıktı :)
Hatta daha güzeli 2 top hakiki dondurma 1 bardak sütten daha cok kalsiyum içeriyor:)Ayrıca brokolide cok iyidir.Ya kızlar ne diycem. Süt içmek zorunda hissetmeyib kendinizi o kadar zorlamayın. Sütü neden içmemiz söyleniyor,kalsiyum için. Yoğurtta,peynirde kat kat daha fazla kalsiyum ve protein var. Hatta şöyle diyim bir bardak süt içeceğinize bi bardak ayran için yoğurt yiyin yani.
Bende aldım deniycem şimdi bakalım. Hiç içmemekten iyidir benceBen laktozsuz süt iciyorum drum işlenmiş bir sut sonuçta dedi ama diğerini içince ishal yapiyo mecbur içiyorum tadı kötü degil
Nasil yaaaaa 3 aydan sonra organik boya ile boyayabiliyor aslında,bendede bayramda boyamayı düşünüyorum o zman 4.5 aylık oluruz inşllahBu arada saçımı ne zaman boyatabilirim dedim doğumdan sonra dedi nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?