2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba laktozsuz süt içsek mide bulantısı yapmayabilir belki. Ama ben onuda içemem dur bakalım belki 5 aydan snra içebiliriz. Kakolu meyveli vs deneriz olmazsa
Ben laktozsuz süt iciyorum drum işlenmiş bir sut sonuçta dedi ama diğerini içince ishal yapiyo mecbur içiyorum tadı kötü degil

Ben ikili test günü alamadım devletten ilk gebeliğim tecrübesizim biraz tıp fakültesine gittim orda vermediler randevu devlete gidim dedim baktım direk ikili teste almicaklar güzel ilgilenmicekler özele gittim benimde toplamda 100 tl ye geldi iyice herşeyini anlattıda biraz doktor tuhaf eşimin yanında hayatımlı canımlı konuştu eşim uyuz oldu bide bu cinsiyet olayı ilkte koz ikinci erkek çok saçma ben siz çok emin konuştunuz diye ben tekrar sordum boşuna adapte olmim dedim kıza benzettim ama pipide çıkabilir ordan dedi :))) eşime söyledim oda şaşırdı o ne saçmalık niye o kadar emin konuştu yani arada bide 3 gün var bacım 2 hafta olsa yine anlarım bir doktor bulaydım Allah’ın izniyle

Aynen öyle maalesef canım kredi çeken biliyorum sırf özelde doğum için
Oruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
canım ben düşünüyodum ama doktor hayır dedi netten de biraz araştırdım ilk ve son 3 ay tutmayın diyodu hamilelere farzda değilmiş yinede kendimi iyi hissedersem deneyeceğim. Niyetlendiniz ilerleyen saatlerde dayanamazsanız bozabilirsiniz diyo bende bigün niyetlenirim dayanamazsam bozarım diye düşünüyorum

Aynen canım bende tedirginim aslında ama .yumurta peynir felan bol tuketiyorum diye içim rahat.arada ayran yoğurtta tuketiyorum ama süt mümkünat yok

Oruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
Hamileyken dinen izin var diye biliyorum ben canım. Ben tutmıycam sonrasında tutarım inş. İstesem de tutamam zaten benim bulantılar aynen devam ediyo. Hatta burda arkadaşlar yemeklerden falan bahseyolar hayretle okuyorum. Bırak düzenli sağlıklı beslenmeyi doğru düzgün su bile içemiyorum ben daha

Yiyebildiğim tek şey zeytin ve beyaz peynir. Ekmekle tabi. Süt yoğurt et acaip midemi bulandrıyo. Hep karbonhidrat tğketiyorum.
Kızlar ne güzel cinsiyetler de belli olmaya başladı. 13 haftalık arkadaşların göbekleri çıkmaya başladı mı.
Ya benim eskidende vardı ama dar pantalon ve içine çekmeyle hallediyordum. Şimdi baksan 4-5 aylık hamile gibiyimm. İçimede çekemiyorum. İş yerinde personel bilmiyo. Nazar değmesin diye herkese söylemedim. Anlayacaklar diye korkuyorum..
İnternet sağlam olan adamı öldürür kuzum bakma bakma onlara
Ay cok güldüm ama cok dogru valla. Ben kan gurubum negatif olunca bi panik olmuştum ama @Marmelat2 saolsun rahatlattı beni.. Önce neler sandım neler...

Aynen canım bende tedirginim aslında ama .yumurta peynir felan bol tuketiyorum diye içim rahat.arada ayran yoğurtta tuketiyorum ama süt mümkünat yok
Ayran da ayni islevi goruyormus kuzum bak :) rahatladm onu duyunca :) bizde oyle yapariz artk :) saglikla gelsin bebislerimiz insallah cnm bnm

Kızlar evdeyseniz ve gün boyu yatıp uzanıp dinleebilecek durumdaysanız olabilir belki ama kan şekerimizin bu kadar değşken olduğu ve suya, gıdaya bu kadar ihtayacımız olduğu zamanlarda oruç tutmak cok dogru olmayabilir. Ben riske atamam şahsen. Sonuçda birinin kazası mümkün ama bebeğime bişey olursa kazası yok. Vucudun susuz kalmaması gerekli. Bazen herseyi yapabiliriz gibi geliyo ama basit hatalar buyuk seylere sebep olabiliyo. 2014 mart annelerinde bir arkadasımız bulaşık makinesindeki bulaşıkları yerleştirirken cok az yukarı uzandı diye 7 aylık doğum yaptı. Bebiş 40 gün kuvezde kaldı. Oyski annelerimiz tarlada çalışırken doğum yapıyordu dimi bulaşık makinesi nedirki?? Tabiki Rabbim korur ve muhakkak mükafatını verir ama belkide ben o kadar güçlü değilim.

Hatta daha güzeli 2 top hakiki dondurma 1 bardak sütten daha cok kalsiyum içeriyor:)Ayrıca brokolide cok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…