- 18 Ekim 2018
- 556
- 917
- 103
- 29
Teşekkür ederim kuzumm cevabın içinBenim hiçbir fikrim yok ama doktorunu bilgilendir mutlaka bence. Bebekle ilgili bir durum değil gibi ama.
Benim ikinci Doğumda ilk Doğumda 40 haftadan önce gerçekleşmedi normal Doğum ikisi de bu da öyle görünüyor2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Canım test yaptırıyor musunuz? Ens kalınlığı dışında başka bi bulgu var mıydı?Canım 14 haftada ense kalıglığı 7 çıktı bizde beklemedeyiz düzelme durumu için yada biraz daha ilerlesin kendini belli etsin diye. Kistleşme olur mu acaba onu cok merak ediyorum
Ha benim ki pazartesi 11+3 olacak sat a gore ama gelisimi onde biraz sanirim . Bakalim yarin 11 de muayenem var gorucem insalla:)Evet en son 10+2de gittim bebeğim şu an 11+3 teyiz
Korkma lütfen canım . İçini ferah tut . Herkes aynı sonuçları alacak diye bi şey yok. 3 e kadar normal kabule diliyor unutma canım . Boşuna evham yapma. Başka gruplarda 7 çıkıp da sağlıkla doğuranı okudum.cnm inşallah temiz çıkar çok üzüldüm 7gun sonra bende 2li yaptıracam korkmaya basladim inşallah iyidir yavrularimiz
Suan başka bişey yok biraz bekleyip görcez dedi. Ya geçecek ya küçülecek ya yayılacak dedi. Kistik higroma tehlikeliymiş umarım dönmez dedi. Henüz test falan yok.Canım test yaptırıyor musunuz? Ens kalınlığı dışında başka bi bulgu var mıydı?
Rabbim sağlıklı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
Test önermedi mı size ? Benim doktor kistik higromanın bununla aynı anlama geldiğini söyledi. Ödemli kısmın parça parça ayrılmış olması kistik higroma.Suan başka bişey yok biraz bekleyip görcez dedi. Ya geçecek ya küçülecek ya yayılacak dedi. Kistik higroma tehlikeliymiş umarım dönmez dedi. Henüz test falan yok.
Aaa ben de cinsiyet icin Suat beye gideyim o zaman :)Ben antalyada yaşıyorum fakat kontrolleri muayeneye cerrahi hastanesindeki Suat Gencer e bağlandık. Kuzenim 1 ay önce senin doktorda doğum yaptı. Hatta diğer kuzenimin eşi de denipolde doğum yapmıştı ama doktor aynı doktor mu bilemedim. Suat beyi çok eskiden beri ailem tanıdığı için ona bağlandık. çok da memnun kaldık. Çok ilgili konuşkan olumlu bir doktor. Antalyada 2 özel hastanedeki doktorlardan daha sıcak kanlı geldi acaba hemşehrim olduğundan mı bilemedimbu arada 10+2 de bana erkek gibi görüyorum diyen de Suat bey
Bana da geçerse herşey düzeldi demek degil dedi. Sonra işte fetal eko falan filan Bi sürü şey. Kistik higroma tam olarak bu degil dedi aslında nasıl oldugunu da söylesede anlamadım. Şuan istemedi beklicez görcez dedi. Yalan yok eger geçerse bu ödem kist her neyse ben başka işlem yaptırmicam ömrü varsa yaşasın sorunluysa zaten ileri haftaları görmeyecek.Test önermedi mı size ? Benim doktor kistik higromanın bununla aynı anlama geldiğini söyledi. Ödemli kısmın parça parça ayrılmış olması kistik higroma.
Ayrıca bu ödem azalsa , kalınlık normal seviyeye inse bile bu ölçümü görmüş olmak yetiyor dedi.
Kafam çok karışık yaa.
Kistik higroma varsa eger devamında hidrops Turner sendromu kalp anomalisi eşlik etme durumu cok cok yüksekmiş. Yani her ödem kistik higroma demek degilmiş ki inşallah degildir o kendi başına zaten cok büyük sorunmuş.Test önermedi mı size ? Benim doktor kistik higromanın bununla aynı anlama geldiğini söyledi. Ödemli kısmın parça parça ayrılmış olması kistik higroma.
Ayrıca bu ödem azalsa , kalınlık normal seviyeye inse bile bu ölçümü görmüş olmak yetiyor dedi.
Kafam çok karışık yaa.
Gerçekten insan anlam veremiyor. Çok üzücü ben insanları kırmayayım diye kaç kez düşünürüm. Çok yazıkzeynepela ay canım yeni gördüm mesajını. Sana nasıl öyle dediler. Sanki senmi bitirsin suyunu. Allahım bu insanlar neden böyle cahil, anlayışsız.
Benimde kesem boştu bebek gelişmedi dedi eşim amcasının eşine. Bana diyorki kadın kilolusun ondan bebek gelişmemiştir diyor . Oldugum kürtaja mı yanayım duydugum lafa mı?
Kalpsizler.
Rahmin mi özürlüymüşKaybolmuscennet zeynepela valla benim kayinvalide kanamam olunca "senin rahmin özürlü" diyen bir insan. Yazdiklarinizi okuyunca hic şaşırmadım. Allah hepsini islah etsin :)
Yok kız gül gül ben de gülüyorum artik napiyimRahmin mi özürlüymüşallahım daha neler duyucaz yaa. Ay gülüyorm ama kızma şaşırdım valla. Hani bir kadının başka kadına böyle yaklaşması ne kötü birşey.
Boşver allaha havale et. Başına gelmeyen bilemez. Hele kızı olmayan kaynanalar hiç bilemez. Benim ki allah var kendi kızı oldugu için bana çok anlayışlı yaklaşır. Sonuçta insan ne ekerse onu biçer.Yok kız gül gül ben de gülüyorum artik napiyimdeliyle devlet başa cikamamis ben nasil cikayim
inşallah cnm. yarın mi yaptıracam testi inşallah temiz çıkar bol bol dua et cnmKorkma lütfen canım . İçini ferah tut . Herkes aynı sonuçları alacak diye bi şey yok. 3 e kadar normal kabule diliyor unutma canım . Boşuna evham yapma. Başka gruplarda 7 çıkıp da sağlıkla doğuranı okudum.
Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
Amniosentez 16 ile 20. Hafta arasında yapılıyormuş. Doktorun test önermemesi tuhaf geldi. Ya da benimki tuhaf:) hangi şehirdesin canım.Bana da geçerse herşey düzeldi demek degil dedi. Sonra işte fetal eko falan filan Bi sürü şey. Kistik higroma tam olarak bu degil dedi aslında nasıl oldugunu da söylesede anlamadım. Şuan istemedi beklicez görcez dedi. Yalan yok eger geçerse bu ödem kist her neyse ben başka işlem yaptırmicam ömrü varsa yaşasın sorunluysa zaten ileri haftaları görmeyecek.
Bana kistik higroma aynı şey dedi. Benimki öyle demedi ama kâğıda öyle yazmış . Evet hidropstan bana da bahsetti.Kistik higroma varsa eger devamında hidrops Turner sendromu kalp anomalisi eşlik etme durumu cok cok yüksekmiş. Yani her ödem kistik higroma demek degilmiş ki inşallah degildir o kendi başına zaten cok büyük sorunmuş.
Evet canım. Test yarın. 150 de 1 düşük riski var. Bundan korkuyoruminşallah cnm. yarın mi yaptıracam testi inşallah temiz çıkar bol bol dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?