2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 14 haftada ense kalıglığı 7 çıktı bizde beklemedeyiz düzelme durumu için yada biraz daha ilerlesin kendini belli etsin diye. Kistleşme olur mu acaba onu cok merak ediyorum
Canım test yaptırıyor musunuz? Ens kalınlığı dışında başka bi bulgu var mıydı?
Rabbim sağlıklı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah

cnm inşallah temiz çıkar çok üzüldüm 7gun sonra bende 2li yaptıracam korkmaya basladim inşallah iyidir yavrularimiz
Korkma lütfen canım . İçini ferah tut . Herkes aynı sonuçları alacak diye bi şey yok. 3 e kadar normal kabule diliyor unutma canım . Boşuna evham yapma. Başka gruplarda 7 çıkıp da sağlıkla doğuranı okudum.
Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

Canım test yaptırıyor musunuz? Ens kalınlığı dışında başka bi bulgu var mıydı?
Rabbim sağlıklı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
Suan başka bişey yok biraz bekleyip görcez dedi. Ya geçecek ya küçülecek ya yayılacak dedi. Kistik higroma tehlikeliymiş umarım dönmez dedi. Henüz test falan yok.

Suan başka bişey yok biraz bekleyip görcez dedi. Ya geçecek ya küçülecek ya yayılacak dedi. Kistik higroma tehlikeliymiş umarım dönmez dedi. Henüz test falan yok.
Test önermedi mı size ? Benim doktor kistik higromanın bununla aynı anlama geldiğini söyledi. Ödemli kısmın parça parça ayrılmış olması kistik higroma.
Ayrıca bu ödem azalsa , kalınlık normal seviyeye inse bile bu ölçümü görmüş olmak yetiyor dedi.
Kafam çok karışık yaa.

Kizlar benim de kontrolum sali gunu ve ben bu sefer baska bir hastaneye gidecegim.Bor doktor buldum cok iyi dediler ama cihazi eski sanirim bebegi goremedi.Keseyi zar zor gordu..Bu sefer baska bir hastaneden randevu aldim.Ilk bebek dusundugumde gittigim doktor..Hic tanimadigim biri degil ama gecen sefer gittigimde bebegi goremeyince ve baska doktor tak diye gorunce bende ister istemez olumsuz bir izlenim olusturdu.Guvenemedim..Cihazi iyi degilse ayrintili nasil gorecek..Insallah bu sefer randevum guzel gecer..Artik korku yasamak istemiyorum.Iki seferdir eski cihazlar yuzunden bebek yok lafini duyuyorum.Sizler de beni anlarsiniz bunu kolayca soyluyorlar ama ben o an korkudan oluyorum.Degistirdim doktoru bu yuzden..Bu bizim icin hayirli olur insallah..

Aaa ben de cinsiyet icin Suat beye gideyim o zaman :)

Bizimki cok garantici emin olmadan asla soylemiyor bi seyi

Gelip gittikce ihtiyacin bir sey olursa yaz bana mutlaka

Bana da geçerse herşey düzeldi demek degil dedi. Sonra işte fetal eko falan filan Bi sürü şey. Kistik higroma tam olarak bu degil dedi aslında nasıl oldugunu da söylesede anlamadım. Şuan istemedi beklicez görcez dedi. Yalan yok eger geçerse bu ödem kist her neyse ben başka işlem yaptırmicam ömrü varsa yaşasın sorunluysa zaten ileri haftaları görmeyecek.

Kistik higroma varsa eger devamında hidrops Turner sendromu kalp anomalisi eşlik etme durumu cok cok yüksekmiş. Yani her ödem kistik higroma demek degilmiş ki inşallah degildir o kendi başına zaten cok büyük sorunmuş.

Gerçekten insan anlam veremiyor. Çok üzücü ben insanları kırmayayım diye kaç kez düşünürüm. Çok yazık

Kaybolmuscennet zeynepela valla benim kayinvalide kanamam olunca "senin rahmin özürlü" diyen bir insan. Yazdiklarinizi okuyunca hic şaşırmadım. Allah hepsini islah etsin :)
Rahmin mi özürlüymüşallahım daha neler duyucaz yaa. Ay gülüyorm ama kızma şaşırdım valla. Hani bir kadının başka kadına böyle yaklaşması ne kötü birşey.

Rahmin mi özürlüymüşallahım daha neler duyucaz yaa. Ay gülüyorm ama kızma şaşırdım valla. Hani bir kadının başka kadına böyle yaklaşması ne kötü birşey.
Yok kız gül gül ben de gülüyorum artik napiyim deliyle devlet başa cikamamis ben nasil cikayim

Yaaa ben 3 kayıp yaşadım sadece birinin cinsiyetini biliyor olmamıza rağmen bana sende erkek tutmuyor diyip durdular ben bile buna inanır oldum ikinci kızım olduktan sonra ki ikimci kızımda 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım kızımın Doğum gününde sürpriz bir şekilde 2 aylık hamile olduğumu öğrendim hamdolsun doktor %80 erkek dedi inşlh öyledir sırf erkek diye değil İnan’ın ama gönül istiyor iki kızım var yâradan bunu öyle bir beklemeden verdi ki vardır hamdolsun bi bildiği 13. Haftadayız hala kimse bilmiyor hamile olduğumu hiç dinlemeyin kaynana görümceleri hepsi aynı yoldan geçmemiş sanırsınız ama takılıyor insan ben çok takıldım açıkçası

Yok kız gül gül ben de gülüyorum artik napiyim deliyle devlet başa cikamamis ben nasil cikayim
Boşver allaha havale et. Başına gelmeyen bilemez. Hele kızı olmayan kaynanalar hiç bilemez. Benim ki allah var kendi kızı oldugu için bana çok anlayışlı yaklaşır. Sonuçta insan ne ekerse onu biçer.

inşallah cnm. yarın mi yaptıracam testi inşallah temiz çıkar bol bol dua et cnm

Amniosentez 16 ile 20. Hafta arasında yapılıyormuş. Doktorun test önermemesi tuhaf geldi. Ya da benimki tuhaf:) hangi şehirdesin canım.
Bana kistik higroma aynı şey dedi. Benimki öyle demedi ama kâğıda öyle yazmış . Evet hidropstan bana da bahsetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…