Genelde 10 ila 12 gün önceki tarihlerde doğuyor cnm. Mesela bende şu an 14.11.2019 görünüyor ama büyük ihtimal 4 kasımda sezeryana girerim.Öyle muhakkak yine de merak ettim dogum yapan arkadasların maximum kac gün fark etmiş diye.
Canım ben haftada 1 gidiyorum 2 kaybım oldugu için. Bence git için rahat etsin.
Anladım canım. Ekime kayabiliriz yani...Genelde 10 ila 12 gün önceki tarihlerde doğuyor cnm. Mesela bende şu an 14.11.2019 görünüyor ama büyük ihtimal 4 kasımda sezeryana girerim.
Yok kaymayız inşallah fakat Kasımın ilk haftası içinde doğum yaparız herhaldeAnladım canım. Ekime kayabiliriz yani...
Benim kayınvalidemler de bilmiyor. İlk bebeğimi kaybedince suyunu nasıl bitirdin demişti. Çok ağır yatalak kaldım bir dönem ne zaman iyileşeceksin hep hasta mı olacaksın demişlerdi. O yüzden benimkiler biraz daha beklemeli öğrenmek için.Çok haklısın. Ben ilk gebeliğimde görümcemin düğün hazırlıkları vardı ve de ben mide bulantısından kendime bile faydam olmuyor iken kayınvalidemlere hiç faydam olmadı. O yüzden bana cephe almıştı kaynanam ve eltim. Hatta düğün öncesi cam kapı silmedim diye de bi süre soğuk davrandılar. Acilde serum yediğimi gördükleri halde. Eltim kapı pencere sildi diye ona sürekli kızım bitanem diye hitap edildi önümde. Bana da şist sana diyorum diye hitap edildi soğuk soğuk. Şu an 12. Haftamdayım kaynanamın haberi yok 2. Çocuğumdan. İlk hamileliğimi bana zehir ettikleri için eşim de bana bıraktı bu kararı.16 haftalık iken ramazan bayramı olacak o zaman görürler. normalde küs değiliz arar telefonda sohbet ederiz ama yaşadıklarımı unutmam
Ya aslında benim kayınvalidem kasıtlı yapmaz. Ben yapı olarak duramayan gittiği yerde her işe atlayan biriyim. Onunda işine geliyorÇok haklısın. Ben ilk gebeliğimde görümcemin düğün hazırlıkları vardı ve de ben mide bulantısından kendime bile faydam olmuyor iken kayınvalidemlere hiç faydam olmadı. O yüzden bana cephe almıştı kaynanam ve eltim. Hatta düğün öncesi cam kapı silmedim diye de bi süre soğuk davrandılar. Acilde serum yediğimi gördükleri halde. Eltim kapı pencere sildi diye ona sürekli kızım bitanem diye hitap edildi önümde. Bana da şist sana diyorum diye hitap edildi soğuk soğuk. Şu an 12. Haftamdayım kaynanamın haberi yok 2. Çocuğumdan. İlk hamileliğimi bana zehir ettikleri için eşim de bana bıraktı bu kararı.16 haftalık iken ramazan bayramı olacak o zaman görürler. normalde küs değiliz arar telefonda sohbet ederiz ama yaşadıklarımı unutmam
38+4 te sezeryan oldum canım.2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Bende hep esimi tesvik eden tarafimdir he sikayetimde yk ailesinden yana ama dedigin o kdr dogru ki biz gelin o kiymetli oglu :)Ya aslında benim kayınvalidem kasıtlı yapmaz. Ben yapı olarak duramayan gittiği yerde her işe atlayan biriyim. Onunda işine geliyorama öyle davranmaz bana. Kurban olmaktan ölür hatta sağolsun içten mi yapmacık mi bilmem ama eşimin oldugu her an aşırı bi sevgi besler.bi iyiliğim dokunsa sağol kızım demekten ölür. Allah razı olsun. Ben çok dua ederim onlara.
Bak aradı eşim anne ben tek geleceğim diye. Oğlum diycektim sizede annem istemiyor demeyin diye birşey demedim diyor. Sorun değil iyi olsun yeter diyor. Yani kırk defa bi isteğin var mı diye sorar falan.
Ya ztn başka şehirdeyiz. Ayılıp bayılmasamda eşimin hatrı için gelio gittikce el üstünde tutarım. Onlar da bana öyle. Siz cam silmemişsiniz mesela. Benim kayınvalidem teklif bile etmez. Ben sorarım anne bi işin var mı diye.
Ama yakın olsak bizde bu sorunları yaşardık eminim. Mesela bayramda eşim izin alamadı gidemedik. Beni suçladılar. Halbuki ben evde tek oturmaya heves değilim. Bu gibi durumlarda hep beni suçluyor içten içe biliyorum. Ama zamanla anlayacak tanıyacak beni. Oğluna ben ara diyorum, ben gitsek iyi olur diyorum. Eşim biraz umursamazdır aile ilişkilerinde. Bak kırk defa tembihledim markete götür erzagını al dolabını doldur önümüz ramazan diye. Eşim borçluyuz diye yapmaz yoksa:) ama yinede biz geliniz o kıymetli oğlu işte
Benim 10-20 nisan arasıydı tahmini tarih.Ama ben 29nisan da yani 10 yıl önce yarın :) doğum yapmıştımÖyle muhakkak yine de merak ettim dogum yapan arkadasların maximum kac gün fark etmiş diye.
Evet kuzucum :)itirazediyorumhakimbey denizli de mi yaşıyorsun canım ?
Çocuğun var mı canımCanım 3 e yaklaşan kalınlıklarda down diyorlar. Genelde sağlıklı doğuyor. Sonrasında basit rahatsızlıklar olabiliyor. Ama bu kalınlığın nedeni sadece genetik bir rahatsızlık değil. Basit ya da ölümcül , Fiziksel bir nedenden de kaynaklanabiliyormuş. Benimkinin kalınlığı 5. O yüzden endişem. Doktor , sağlıklı bir doğum yapsam bile bu kalınlık ve dişer bulguların çocuk doktoru tarafından takibe alınması ve bu hikayenin bilinmedi gerektiğini söyledi.
Ben de doğumu denizlide yapacağım. Sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun?Evet kuzucum :)
Kızımda beklenen doğum tarihi 19 nisandı. Ben 39+2de 14 nisanda doğurdum. Ama belli olmuypr bunlar kuzum. Mesela benim yakın arkadaşım 37de doğurdu iki kızını da ve sağlıklı doğdular. 37.haftadan sonra heran beklemek lazım doğumu. Ben onu görünce 35.haftada falan indirmiştim doğum çantamı arabaya hazırdı.2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Ben şöyle yaklaşmaya çalışıyorum bizde anne olucaz. Yani gelinimi kıskanıp kuma gibi davranmam amaBende hep esimi tesvik eden tarafimdir he sikayetimde yk ailesinden yana ama dedigin o kdr dogru ki biz gelin o kiymetli oglu :)
3 hafta öncesi tamam da 3 hafta sonrasını bekleyemez yaa 43 hafta eder
Bizdeki durum 2 tane gelini var biri ben biri eltim. Eltim kendi memleketlerinden ben ise 7 saat uzaklıktaki başka şehirden. Ben çok fedakarlık lar yapmama rağmen eltimin küçük birşey yapması onlar için kıymetli olduğunu gördüğüm andan itibaren fedakarlık yapmayı bıraktım. Sonra daha kıymetli oldum.Ya aslında benim kayınvalidem kasıtlı yapmaz. Ben yapı olarak duramayan gittiği yerde her işe atlayan biriyim. Onunda işine geliyorama öyle davranmaz bana. Kurban olmaktan ölür hatta sağolsun içten mi yapmacık mi bilmem ama eşimin oldugu her an aşırı bi sevgi besler.bi iyiliğim dokunsa sağol kızım demekten ölür. Allah razı olsun. Ben çok dua ederim onlara.
Bak aradı eşim anne ben tek geleceğim diye. Oğlum diycektim sizede annem istemiyor demeyin diye birşey demedim diyor. Sorun değil iyi olsun yeter diyor. Yani kırk defa bi isteğin var mı diye sorar falan.
Ya ztn başka şehirdeyiz. Ayılıp bayılmasamda eşimin hatrı için gelio gittikce el üstünde tutarım. Onlar da bana öyle. Siz cam silmemişsiniz mesela. Benim kayınvalidem teklif bile etmez. Ben sorarım anne bi işin var mı diye.
Ama yakın olsak bizde bu sorunları yaşardık eminim. Mesela bayramda eşim izin alamadı gidemedik. Beni suçladılar. Halbuki ben evde tek oturmaya heves değilim. Bu gibi durumlarda hep beni suçluyor içten içe biliyorum. Ama zamanla anlayacak tanıyacak beni. Oğluna ben ara diyorum, ben gitsek iyi olur diyorum. Eşim biraz umursamazdır aile ilişkilerinde. Bak kırk defa tembihledim markete götür erzagını al dolabını doldur önümüz ramazan diye. Eşim borçluyuz diye yapmaz yoksa:) ama yinede biz geliniz o kıymetli oğlu işte
Oyyy kuzucugun Özge’nin dogum gününü kutluyorum o da boğa burcu demek, bizdenBenim 10-20 nisan arasıydı tahmini tarih.Ama ben 29nisan da yani 10 yıl önce yarın :) doğum yapmıştım
Yok canım. İlk olucak nasipse.Çocuğun var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?