2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
42. Hafta mı 5 kilo falan doğmuştur o bebek bi de hollandaysa normal doğum yaptırmışlardır kesin ayy kıyamam

Valla onlar bilmedikçe sanki daha huzurlu mutluyum ilk gebeliğimde sinir ve stresten çocuğum da çok sinirli doğdu. Çocuğun sinirini görünce bu neden bu kadar sinirli diye soruyorlar bi de. Ben de gebeliğim boyunca ben ne kadar sinir olduysam işte buradan anlayın dedim

Eee senin sorun baştan belli elti maça üç sıfır önde başlamış şekerim sen ne yaparsan yap o kıymetli olur. Ya işte saygını bozmadıkca eşinin hatrı için eyvallah ettikce sorun yok. Herşeyi dert edip üzülmemek lazım.

Benim elti yok. İlk gelinim. Evin ilk oğlu eşim. Büyüdügünü zor kabullendiler. İlk zmnlar eşim herşey için izin alıyordu. Zamanla alıştılar. Eşimde alıştı. Bizde bazı eşyalarını aldık. Kıyamadıgından kullanmaz. Herkes sıkıntılar çekmiş büyümüş. Eşimle bu yüzden iyi anlaşırız. Bende yaşadıgım için onu anlarım. Asla ailene harcama demem.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

zeynepela ay canım yeni gördüm mesajını. Sana nasıl öyle dediler. Sanki senmi bitirsin suyunu. Allahım bu insanlar neden böyle cahil, anlayışsız.

Benimde kesem boştu bebek gelişmedi dedi eşim amcasının eşine. Bana diyorki kadın kilolusun ondan bebek gelişmemiştir diyor . Oldugum kürtaja mı yanayım duydugum lafa mı?
Kalpsizler.

Allah hayırlısını versin inşallah şu an çok huzurlu mutlu bi gebelik geçiyorum. Eşimin ilgisi desteği her zaman benimle oldu. Diğerleri ancak dış kapının Mandalı olarak kaldılar. 2 tane görümcem var onları kendi ablam gibi çok severim. Onlar da beni çok sever. Hatta onlar kendi annelerine bile sürekli laf söylerler. Allah var iyi çocuklar yetiştirmiş kaynanam fakat benim uzak şehirden olmama alışamadı

Ağzına sağlık bak ne güzel yaklaştın olaya. Herkes dışarda kalır.
Birde eşin iyiymiş, görümcelerin iyiymiş daha ne olsun. Ne görümceler var yuva yıkan.
Ayak üstü kadınları çekiştirdik kötü bişey demedik bence ya

Bence de 42 son ama o kendi 1 hafta daha kondurmus iste

Oyyy kuzucugun Özge’nin dogum gününü kutluyorum o da boğa burcu demek, bizden
Teşekkür ederiz canım.Evet tam bir boğa o.Annemin doğum günü de dündü.10 yıl ne çabuk geçmiş.Dün arkadaşa öyle diyorum.2009da bi doğurdum,2019 da bi doğuracagım,2029 da jübile yaparım dedim 10 senede bir dogurunca öyle oluyor

42. Hafta mı 5 kilo falan doğmuştur o bebek bi de hollandaysa normal doğum yaptırmışlardır kesin ayy kıyamam
Kaç kilo doğdu bebeği hatırlamıyorum ama son zamanlarda artık çok bunalmıştı ama bebekte sıkıntı yok acil bir durum yok diye bekletmişlerdi 42de gelmişti bebeği sonunda

Anlıyorum, haklısın o hikayeleri merak etmekte... bir sonraki testiniz ne zaman?

Yarın canım. CVS yapılacak. Hem genetiğe hem fiziksel rahatsızlığına bakılacak. Tahmini sonuç 10 gün tam sonuç 1 ay sonra çıkacak. Dua edip bekleyeceğiz.
Canım 14 haftada ense kalıglığı 7 çıktı bizde beklemedeyiz düzelme durumu için yada biraz daha ilerlesin kendini belli etsin diye. Kistleşme olur mu acaba onu cok merak ediyorum

Sagol canim..Cevabin icin..1 hafta iliski yasak sesi doktor dedigin gibi,1 hafta da istirahat dedi.Evdeki tozlar gozume batiyor.Sabahtan beri supurge yapsam bir sey olur mu acaba diye dusunuyorum:)

..
yapma cnm bebeği düşün bende bugün yaptım dünyanın isini sağolsun eşimde yardim etti ben çocuklar çok dagtiyor bana da doğuma kadar iş bile yasak ama olmuyor çocuklar olunca daha zor

Yarın canım. CVS yapılacak. Hem genetiğe hem fiziksel rahatsızlığına bakılacak. Tahmini sonuç 10 gün tam sonuç 1 ay sonra çıkacak. Dua edip bekleyeceğiz.
cnm inşallah temiz çıkar çok üzüldüm 7gun sonra bende 2li yaptıracam korkmaya basladim inşallah iyidir yavrularimiz

Aaa oyle miiii
Denipol hastanesi dr hasan telat satoglu :)
Sen hangi hastane hangi doktor?
Ben antalyada yaşıyorum fakat kontrolleri muayeneye cerrahi hastanesindeki Suat Gencer e bağlandık. Kuzenim 1 ay önce senin doktorda doğum yaptı. Hatta diğer kuzenimin eşi de denipolde doğum yapmıştı ama doktor aynı doktor mu bilemedim. Suat beyi çok eskiden beri ailem tanıdığı için ona bağlandık. çok da memnun kaldık. Çok ilgili konuşkan olumlu bir doktor. Antalyada 2 özel hastanedeki doktorlardan daha sıcak kanlı geldi acaba hemşehrim olduğundan mı bilemedim bu arada 10+2 de bana erkek gibi görüyorum diyen de Suat bey

Hamilelik hormonlarından dolayı arada bi kaynanaya elti ye saldırmamız normal

Kızlar özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşim ile cinsel ilişkiye girdim sürtünme oldu o ara acı hissettim vajina dudağımın içi şişmiş azıcık o iç dudaktan şişen yerden kan geldi sizce neyin nesi

Benim hiçbir fikrim yok ama doktorunu bilgilendir mutlaka bence. Bebekle ilgili bir durum değil gibi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…