42. Hafta mı3 hafta öncesi tamam da 3 hafta sonrasını bekleyemez yaa 43 hafta ederavrupada bile son ana kadar bebeğin normal yolla gelmesini bekliyorlar o da en fazla 42.haftaya kadar. Nisan annelerinde hollandadan bi arkadaş vardı 42de doğurmuştu sonunda
Valla onlar bilmedikçe sanki daha huzurlu mutluyumBenim kayınvalidemler de bilmiyor. İlk bebeğimi kaybedince suyunu nasıl bitirdin demişti. Çok ağır yatalak kaldım bir dönem ne zaman iyileşeceksin hep hasta mı olacaksın demişlerdi. O yüzden benimkiler biraz daha beklemeli öğrenmek için.
Eee senin sorun baştan belliBizdeki durum 2 tane gelini var biri ben biri eltim. Eltim kendi memleketlerinden ben ise 7 saat uzaklıktaki başka şehirden. Ben çok fedakarlık lar yapmama rağmen eltimin küçük birşey yapması onlar için kıymetli olduğunu gördüğüm andan itibaren fedakarlık yapmayı bıraktım. Sonra daha kıymetli oldum.mesela kayınvalidem eliyle bulaşık yıkıyordu bulaşık makinesi yoktu. Ona bulaşık makinesi aldım fakat ben aldım diye 2 sene kullanmadı bi de benim yanımda elimde yıkıyorum hala diye bahsetti. Hiç bir kıymeti önemi olmayınca yaptıklarımın o zamandan bir çöp dahi almıyorum. Şimdi çok kıymet veriyor bana
Allah hayırlısını versin inşallah şu an çok huzurlu mutlu bi gebelik geçiyorum. Eşimin ilgisi desteği her zaman benimle oldu. Diğerleri ancak dış kapının Mandalı olarak kaldılar. 2 tane görümcem var onları kendi ablam gibi çok severim. Onlar da beni çok sever. Hatta onlar kendi annelerine bile sürekli laf söylerler. Allah var iyi çocuklar yetiştirmiş kaynanam fakat benim uzak şehirden olmama alışamadıEee senin sorun baştan bellielti maça üç sıfır önde başlamış şekerim sen ne yaparsan yap o kıymetli olur. Ya işte saygını bozmadıkca eşinin hatrı için eyvallah ettikce sorun yok. Herşeyi dert edip üzülmemek lazım.
Benim elti yok. İlk gelinim. Evin ilk oğlu eşim. Büyüdügünü zor kabullendiler. İlk zmnlar eşim herşey için izin alıyordu. Zamanla alıştılar. Eşimde alıştı. Bizde bazı eşyalarını aldık. Kıyamadıgından kullanmaz. Herkes sıkıntılar çekmiş büyümüş. Eşimle bu yüzden iyi anlaşırız. Bende yaşadıgım için onu anlarım. Asla ailene harcama demem.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ağzına sağlık bak ne güzel yaklaştın olaya. Herkes dışarda kalır.Allah hayırlısını versin inşallah şu an çok huzurlu mutlu bi gebelik geçiyorum. Eşimin ilgisi desteği her zaman benimle oldu. Diğerleri ancak dış kapının Mandalı olarak kaldılar. 2 tane görümcem var onları kendi ablam gibi çok severim. Onlar da beni çok sever. Hatta onlar kendi annelerine bile sürekli laf söylerler. Allah var iyi çocuklar yetiştirmiş kaynanam fakat benim uzak şehirden olmama alışamadı
Aaa oyle miiiiBen de doğumu denizlide yapacağım. Sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun?
Bence de 42 son ama o kendi 1 hafta daha kondurmus iste3 hafta öncesi tamam da 3 hafta sonrasını bekleyemez yaa 43 hafta ederavrupada bile son ana kadar bebeğin normal yolla gelmesini bekliyorlar o da en fazla 42.haftaya kadar. Nisan annelerinde hollandadan bi arkadaş vardı 42de doğurmuştu sonunda
Teşekkür ederiz canım.Evet tam bir boğa o.Annemin doğum günü de dündü.10 yıl ne çabuk geçmiş.Dün arkadaşa öyle diyorum.2009da bi doğurdum,2019 da bi doğuracagım,2029 da jübile yaparım dedimOyyy kuzucugun Özge’nin dogum gününü kutluyorum o da boğa burcu demek, bizden
Kaç kilo doğdu bebeği hatırlamıyorum ama son zamanlarda artık çok bunalmıştı ama bebekte sıkıntı yok acil bir durum yok diye bekletmişlerdi 42de gelmişti bebeği sonunda42. Hafta mı5 kilo falan doğmuştur o bebek bi de hollandaysa normal doğum yaptırmışlardır kesin ayy kıyamam
Anlıyorum, haklısın o hikayeleri merak etmekte... bir sonraki testiniz ne zaman?Demir ilaçları bulantı yapabiliyor canım. Benimki ağır geldi demekki bana. Yan etkilerde bulantı, kusma yaygın görülen yan etkilerden. 100 kişiden 1 ile 10 kişide oluyormuş. Ve bana denl geldi.
Kuzum bize CVS yapılacak. %99 doğru sonuç veriyor.
Kuzum, dün bu hikayeye sahip birine sordum. Ense kalınlığı 2 küsürmüş. Down denmiş ama sağlıklı doğurmuş. Doktor 3 e kadar normal kabul edebiliyoruz dedi. Benimki 5.08 . O yüzden 5 ve üstü olanların hikayesini merak ediyorum daha çok.
yok canım. NT ense kalınlığı. Burun kemiği var mı yok mu diye bakıyorlar. Nazal kemik izlendi diyorlar.
Yarın canım. CVS yapılacak. Hem genetiğe hem fiziksel rahatsızlığına bakılacak. Tahmini sonuç 10 gün tam sonuç 1 ay sonra çıkacak. Dua edip bekleyeceğiz.Anlıyorum, haklısın o hikayeleri merak etmekte... bir sonraki testiniz ne zaman?
Canım 14 haftada ense kalıglığı 7 çıktı bizde beklemedeyiz düzelme durumu için yada biraz daha ilerlesin kendini belli etsin diye. Kistleşme olur mu acaba onu cok merak ediyorumYarın canım. CVS yapılacak. Hem genetiğe hem fiziksel rahatsızlığına bakılacak. Tahmini sonuç 10 gün tam sonuç 1 ay sonra çıkacak. Dua edip bekleyeceğiz.
yapma cnm bebeği düşün bende bugün yaptım dünyanın isini sağolsun eşimde yardim etti ben çocuklar çok dagtiyor bana da doğuma kadar iş bile yasak ama olmuyor çocuklar olunca daha zorSagol canim..Cevabin icin..1 hafta iliski yasak sesi doktor dedigin gibi,1 hafta da istirahat dedi.Evdeki tozlar gozume batiyor.Sabahtan beri supurge yapsam bir sey olur mu acaba diye dusunuyorum:)
..
cnm inşallah temiz çıkar çok üzüldüm 7gun sonra bende 2li yaptıracam korkmaya basladim inşallah iyidir yavrularimizYarın canım. CVS yapılacak. Hem genetiğe hem fiziksel rahatsızlığına bakılacak. Tahmini sonuç 10 gün tam sonuç 1 ay sonra çıkacak. Dua edip bekleyeceğiz.
Ben antalyada yaşıyorum fakat kontrolleri muayeneye cerrahi hastanesindeki Suat Gencer e bağlandık. Kuzenim 1 ay önce senin doktorda doğum yaptı. Hatta diğer kuzenimin eşi de denipolde doğum yapmıştı ama doktor aynı doktor mu bilemedim. Suat beyi çok eskiden beri ailem tanıdığı için ona bağlandık. çok da memnun kaldık. Çok ilgili konuşkan olumlu bir doktor. Antalyada 2 özel hastanedeki doktorlardan daha sıcak kanlı geldi acaba hemşehrim olduğundan mı bilemedimAaa oyle miiii
Denipol hastanesi dr hasan telat satoglu :)
Sen hangi hastane hangi doktor?
Hamilelik hormonlarından dolayı arada bi kaynanaya elti ye saldırmamız normalAğzına sağlık bak ne güzel yaklaştın olaya. Herkes dışarda kalır.
Birde eşin iyiymiş, görümcelerin iyiymiş daha ne olsun. Ne görümceler var yuva yıkan.
Ayak üstü kadınları çekiştirdikkötü bişey demedik bence ya
Benim hiçbir fikrim yok ama doktorunu bilgilendir mutlaka bence. Bebekle ilgili bir durum değil gibi ama.Kızlar özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşim ile cinsel ilişkiye girdim sürtünme oldu o ara acı hissettim vajina dudağımın içi şişmiş azıcık o iç dudaktan şişen yerden kan geldi sizce neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?