Yalnız Suat beye doğumu sizde düşünüyorum diye özel belirtin yoksa sır küpü olabilir haberin olsunAaa ben de cinsiyet icin Suat beye gideyim o zaman :)
Bizimki cok garantici emin olmadan asla soylemiyor bi seyi
Gelip gittikce ihtiyacin bir sey olursa yaz bana mutlaka
Benimkinin 2 oglu var. Valla bilmiyor kiz evlat nedir :)Boşver allaha havale et. Başına gelmeyen bilemez. Hele kızı olmayan kaynanalar hiç bilemez. Benim ki allah var kendi kızı oldugu için bana çok anlayışlı yaklaşır. Sonuçta insan ne ekerse onu biçer.
Aslında aynı şey gibi kabul görürmüş ama sonuçları farklıymış. Kistik higroma Bi çok sebepten olabilirmiş oyüzden başlı başına belaymış. Aslında şehir olarakta uygun Bi yerde değiliz belki oyüzdendir sadece takip edilecek dedi.Amniosentez 16 ile 20. Hafta arasında yapılıyormuş. Doktorun test önermemesi tuhaf geldi. Ya da benimki tuhaf:) hangi şehirdesin canım.
Bana kistik higroma aynı şey dedi. Benimki öyle demedi ama kâğıda öyle yazmış . Evet hidropstan bana da bahsetti.
Yalnız Suat beye doğumu sizde düşünüyorum diye özel belirtin yoksa sır küpü olabilir haberin olsundoktor biraz samimi gördüğü için hemen söyleyiverdi yoksa herkese hemen söyleyen bi doktor değil önceden tanıdığım kadarıyla. bi de antalyadan özel kendisine geliyoruz böyle bi ayrıcalığımız olsun istedi belki de
Denipol un giriş ücreti ne kadar canım muayenedeBenim eve baya uzak aslinda usendim zaten. Tekden hastanesinde Semih Mun var o da 12 haftadan itibaren söylüyormuş
Nasıl tahmin ettim bak. Eğer kızı olsa az da olsa umut olurduBenimkinin 2 oglu var. Valla bilmiyor kiz evlat nedir :)
Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Benim de bi tane kızım var. İkincisine doktor erkek dedi ama kesin değil henüz. 6 gün sonra kesinleştirirYaaa ben 3 kayıp yaşadım sadece birinin cinsiyetini biliyor olmamıza rağmen bana sende erkek tutmuyor diyip durdular ben bile buna inanır oldum ikinci kızım olduktan sonra ki ikimci kızımda 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım kızımın Doğum gününde sürpriz bir şekilde 2 aylık hamile olduğumu öğrendim hamdolsun doktor %80 erkek dedi inşlh öyledir sırf erkek diye değil İnan’ın ama gönül istiyor iki kızım var yâradan bunu öyle bir beklemeden verdi ki vardır hamdolsun bi bildiği 13. Haftadayız hala kimse bilmiyor hamile olduğumu hiç dinlemeyin kaynana görümceleri hepsi aynı yoldan geçmemiş sanırsınız ama takılıyor insan ben çok takıldım açıkçası
Merhabalar..insallah sende bizlerde bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimiza..herkesin derdi farkli oluyr inan..ve endiseler hic bitmeyecek sanirim..suan cogumuz 3 ayi doldurmadik ve korkularimiz emin ol ki senin kdr..keseyi gorelim insallah kalp atisini duyalim rahatlicaz dedik ama bitmiyr :) dedigim gibi de bnce hic bitmicek..ben anne olmadigimdan bilmiyrm ama sanirim annelik bunu gerektiriyr..Rabbimm yar ve yardimcimiz olsn insallah..isteyen tum anne adaylarina da nasip etsnAllahım lütfen burdaki anneler gibi Bebeğimin kalp atışını duyup onunla beraber büyümek istiyorum
Öyle çok gıbta ediyorum ki size.
Rabbim bağışlasın bebeklerinizi.
Benim bebeğimin de kalbi atsında, tek derdim mide bulantısı baş ağrısı olsun
Önceki kaybettiğim iki bebeğimin acısını yeniden yaşamayayım.
Doktoruna cihazına göre değişiyor. İlk çocuğumda 18. Haftada söyledi doktor. Şimdi ise daha ikili tarama testine girmeden erkeğe benziyor dedi. Doktoruna bağlı yaniHanimlar ikili tarama testinde cinsiyet belli oluyor mu
hiç korkma cnm eşim 2sene önce ameliyat oldu yüzde eli yaşama şansı vardı şükürki kurtuldu o yüzden risklere bakmıyorum ben Allahım ne derse o olur sana Allahın bir hediyesi kötü birşey çıkarsa bile sonlandırma cnm imtahan dunyasindayiz düşünsene sağlıklı doğdu 2sene sonra rahatsızlandı kiyabilirmisinki sonuç ne olursa olsun çok ıyi düşün Allah emanet olEvet canım. Test yarın. 150 de 1 düşük riski var. Bundan korkuyorum
Rabbim tez zamana hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah cnmAllahım lütfen burdaki anneler gibi Bebeğimin kalp atışını duyup onunla beraber büyümek istiyorum
kız evlat çok güzel bir duygu inşallah tadarsın benim 1oglum 1kizim var bu ne acaba bilmiyorum sağlıklı olsun önemli değil cinsiyetBenimkinin 2 oglu var. Valla bilmiyor kiz evlat nedir :)
Allahım lütfen burdaki anneler gibi Bebeğimin kalp atışını duyup onunla beraber büyümek istiyorum
Her doktor farklı söylüyor valla. Şimdi yine doktor arkadaşıma sordum emin olmak için, eski adı o dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İyi haberler almak nadip olur inşallah.Aslında aynı şey gibi kabul görürmüş ama sonuçları farklıymış. Kistik higroma Bi çok sebepten olabilirmiş oyüzden başlı başına belaymış. Aslında şehir olarakta uygun Bi yerde değiliz belki oyüzdendir sadece takip edilecek dedi.
Nasipten öteye köy yok derler ya. Bekleyeceğiz. Hayırlısını diliyorum Rabbim den.şu an kötü durumu düşünmek istemiyorum canım.hiç korkma cnm eşim 2sene önce ameliyat oldu yüzde eli yaşama şansı vardı şükürki kurtuldu o yüzden risklere bakmıyorum ben Allahım ne derse o olur sana Allahın bir hediyesi kötü birşey çıkarsa bile sonlandırma cnm imtahan dunyasindayiz düşünsene sağlıklı doğdu 2sene sonra rahatsızlandı kiyabilirmisinki sonuç ne olursa olsun çok ıyi düşün Allah emanet ol
Yaaaa inanamıyorum ayak üstü ne korku yaşattı sana beyinsiz. Off!! Neyse çok şükür canım iyisiniz önemli olan o. Ama kuzum sen çok iş yapmışın daha napacaktın boşver yapma. Bebeğinden kıymetli değil,eşin gelince yapsın. Belki yaparken dikkat etmişsindir ama çok arka arkaya yapmışsın ondan da bu kadar yormuştur seni. Geçmiş olsun canım
canım kızı olanlarında farkı yok el kızı olunca öyle oluyor kaynanaların hepsi sıkıntılıBoşver allaha havale et. Başına gelmeyen bilemez. Hele kızı olmayan kaynanalar hiç bilemez. Benim ki allah var kendi kızı oldugu için bana çok anlayışlı yaklaşır. Sonuçta insan ne ekerse onu biçer.
Şuda var 15 gün sonra görüşelim gerek olursa seni fakülte ye sevk etcem. Çünkü buradaAmniosentez 16 ile 20. Hafta arasında yapılıyormuş. Doktorun test önermemesi tuhaf geldi. Ya da benimki tuhaf:) hangi şehirdesin canım.
Bana kistik higroma aynı şey dedi. Benimki öyle demedi ama kâğıda öyle yazmış . Evet hidropstan bana da bahsetti.
Güzel düşünelim kız Allah büyük neler geçmiyor ki. Düşün düşün sonu yok arkası yok. Tevekkül edelim rızkı varsa bu dünyada her türlü yaşayacak zaten.güzek haberlerini bekliyorumHer doktor farklı söylüyor valla. Şimdi yine doktor arkadaşıma sordum emin olmak için, eski adı o dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İyi haberler almak nadip olur inşallah.
Nasipten öteye köy yok derler ya. Bekleyeceğiz. Hayırlısını diliyorum Rabbim den.şu an kötü durumu düşünmek istemiyorum canım.
Geçmiş olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın.
90 tl. Cerrahinin kac :) bi de dogum ücretini sordun mu o kac?Denipol un giriş ücreti ne kadar canım muayenede
Doğum ücretini sormadım fakat sendika kartıma anlaşmalı olduğu için biraz daha uygun oluyor bana. 57 tl ücret ödüyorum.90 tl. Cerrahinin kac :) bi de dogum ücretini sordun mu o kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?