2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa ben de cinsiyet icin Suat beye gideyim o zaman :)

Bizimki cok garantici emin olmadan asla soylemiyor bi seyi

Gelip gittikce ihtiyacin bir sey olursa yaz bana mutlaka
Yalnız Suat beye doğumu sizde düşünüyorum diye özel belirtin yoksa sır küpü olabilir haberin olsun doktor biraz samimi gördüğü için hemen söyleyiverdi yoksa herkese hemen söyleyen bi doktor değil önceden tanıdığım kadarıyla. bi de antalyadan özel kendisine geliyoruz böyle bi ayrıcalığımız olsun istedi belki de

Aslında aynı şey gibi kabul görürmüş ama sonuçları farklıymış. Kistik higroma Bi çok sebepten olabilirmiş oyüzden başlı başına belaymış. Aslında şehir olarakta uygun Bi yerde değiliz belki oyüzdendir sadece takip edilecek dedi.

Benim eve baya uzak aslinda usendim zaten. Tekden hastanesinde Semih Mun var o da 12 haftadan itibaren söylüyormuş

Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Benim de bi tane kızım var. İkincisine doktor erkek dedi ama kesin değil henüz. 6 gün sonra kesinleştirir

Allahım lütfen burdaki anneler gibi Bebeğimin kalp atışını duyup onunla beraber büyümek istiyorum
Öyle çok gıbta ediyorum ki size.
Rabbim bağışlasın bebeklerinizi.
Benim bebeğimin de kalbi atsında, tek derdim mide bulantısı baş ağrısı olsun

Önceki kaybettiğim iki bebeğimin acısını yeniden yaşamayayım.

Merhabalar..insallah sende bizlerde bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimiza..herkesin derdi farkli oluyr inan..ve endiseler hic bitmeyecek sanirim..suan cogumuz 3 ayi doldurmadik ve korkularimiz emin ol ki senin kdr..keseyi gorelim insallah kalp atisini duyalim rahatlicaz dedik ama bitmiyr :) dedigim gibi de bnce hic bitmicek..ben anne olmadigimdan bilmiyrm ama sanirim annelik bunu gerektiriyr..Rabbimm yar ve yardimcimiz olsn insallah..isteyen tum anne adaylarina da nasip etsn

Evet canım. Test yarın. 150 de 1 düşük riski var. Bundan korkuyorum
hiç korkma cnm eşim 2sene önce ameliyat oldu yüzde eli yaşama şansı vardı şükürki kurtuldu o yüzden risklere bakmıyorum ben Allahım ne derse o olur sana Allahın bir hediyesi kötü birşey çıkarsa bile sonlandırma cnm imtahan dunyasindayiz düşünsene sağlıklı doğdu 2sene sonra rahatsızlandı kiyabilirmisinki sonuç ne olursa olsun çok ıyi düşün Allah emanet ol

Rabbim tez zamana hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah cnm

Amiiin. Içini ferah tut. Bizimde bitmiyor endişemiz ve bizlerin de kayıpları var. Iyi düşün . Allah hayırlısını versin hepimiz için.
Ben de geçen gün kus kus banyoda debeleniyorum dedim allahım yavrum ıyi olsun bu kusmalar hiç bir şey. Ohoooo daha çok kustum

Her doktor farklı söylüyor valla. Şimdi yine doktor arkadaşıma sordum emin olmak için, eski adı o dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İyi haberler almak nadip olur inşallah.
Nasipten öteye köy yok derler ya. Bekleyeceğiz. Hayırlısını diliyorum Rabbim den.şu an kötü durumu düşünmek istemiyorum canım.
Geçmiş olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın.

Boşver allaha havale et. Başına gelmeyen bilemez. Hele kızı olmayan kaynanalar hiç bilemez. Benim ki allah var kendi kızı oldugu için bana çok anlayışlı yaklaşır. Sonuçta insan ne ekerse onu biçer.
canım kızı olanlarında farkı yok el kızı olunca öyle oluyor kaynanaların hepsi sıkıntılı

Şuda var 15 gün sonra görüşelim gerek olursa seni fakülte ye sevk etcem. Çünkü burada
Güzel düşünelim kız Allah büyük neler geçmiyor ki. Düşün düşün sonu yok arkası yok. Tevekkül edelim rızkı varsa bu dünyada her türlü yaşayacak zaten.güzek haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…