2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mide yanması yaşayan varsa bana rennie duo çok iyi geldi kızlar. Kendi doktorunuza da danışın tabi tavsiye ederim çok rahatladım. Sadece midem yanınca içiyorum o da günde bi kere falan oluyo geçiriyo.

canım geçmiş olsun dr una bir danış istersen ne diyecek

Mide yanması yaşayan varsa bana rennie duo çok iyi geldi kızlar. Kendi doktorunuza da danışın tabi tavsiye ederim çok rahatladım. Sadece midem yanınca içiyorum o da günde bi kere falan oluyo geçiriyo.
canım bn midem yanınca soda içiyorum hemde magnezyum açısından iyi olur diyorum. acaba bi sakıncası var mı sonuçta gazlı

canım gözün aydın sevindim senin adına :) maşallah

Kızlar öncelikte merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.. Ağlamaktan helak oldum teli elime alacak halim bile kalmadı. Evde tek olmamın etkisiyle de..

Eşim geldi gittik.. yolda da sarjim bitti şimdi eve geldim sarja koydum oyle yazabildim size
Cok şükür Rabbime hiç bir sıkıntı yokmuş. 13+2 ymiş adetten 1 hafta ilerideymiş..
Ne olur ne olmaz diye progestan yazdı bana..
Kesenin icinde ve disinda hic bir yerde kanama göremedi..
Bundan sonra kendini hic bir sekilde yorma dedi 10 gunlük ilişki yasagı koydu
10 gun sonra tekrar kontrole gidicem kızlar

Cinsiyet için erken şuan dedi..
Diş problemim içinde dişçiye kızdı.. rapor ben veremem onlarin bu sorumlulugu almasi lazim dedi

Öyle kizlar Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin.. Ağlamaktan baş nasil agiriyor..

Hepinizden tek tek Allah razı olsun çok sagolun Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah

Canım korkma hicbişicik olmamıştır. Kendini yordun mu?
Kuzu sakin ol hiç bisi yok bir iki damla ile bisey olmaz. Arkadaşımın günlerce kanmadı oldu bildiğin kanama çok şükür bisi olmadi 6.ayına girdi sen sakin bi şekilde eşini bekle stres yapma
olmaz cnm korkma bendede gelmişdi ilişki yasak dedi dinlen dün beraber olduysan eşinle ondanda gelmiş olabilir korkma doktordan çıkınca haber et
Canım inşallah bişey yoktur dualarım seninle
Meyveliturta19 canım senden bi haber çıkar diye girdim ama bişey yazmamışsın hersey yolundadır yazmayı Unuttun diye umut ediyorum iyi oldugunuza inanıyorum canı gönülden
Meyveliturta19 aklımızda sende haber bekliyoruz kuzum. İkinizde iyisinizdir inş

canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. dikkat et kendine yorma hiç kendini allah esirgesin. bu arada bana kız gibi geldi canım:)

Cok sukur kuzumm

Çok şükür canım çok sevindim bence kız

canım bn midem yanınca soda içiyorum hemde magnezyum açısından iyi olur diyorum. acaba bi sakıncası var mı sonuçta gazlı
1 taneden fazlası zarar vermez hatta icinde mineraller var iyi de gelir ama sodadan kastın sade maden suyu ise diger gazlı içecekler seni rahatsız eder mideni

maşallah kocaman olmuş bu ay ne güzl

Meyveliturta19 oy masallahhhh kocaman olmuş kuzu Canım 2 li tarama yapılmış mıydı? Son 3-4 gunun kalmıs tarama için baktı mı burun kemigi ense kalınlıgına?

kızlar bu arada ikili test sonucum çıkmış şükürler olsun dr gayet iyi gözünüz aydın dedi. çok sevindim .allahım tüm haber bekleyenleri de böyle sevindirsin. zaten ense kalınlıgı 1.1 çıktıgı için bu testten de korkum yoktu. allahıma şükürler olsun kızlar içim rahatladı

Yok kuzum aksine hergün 1 şişe maden suyu çok faydalı. Maden suyu bana da şişkinlik olduğunda çok iyi geliyor. Hergün bi şişe içmeye çalışıyorum bende

Oh hadi şimdi keyfini çıkar hamileliğin kuzu ayrıntılı ultrasona kadar düşünecek bişey kalmadı gelsin göbüş büyütmeli günler maşallah darısı biz güzel haberleri bekleyenlere

Ne biliyim benim zaten bir kizim bir oglum var diye rahat olur dedim nasil olsa ikisini de aramiyoruz hangisi olursa olsun farketmicek
kimisi ne kadar oğlu olursa o kadar oğlan yada kız arayanlar var. doktor seni tanımadığı için çokta
canım çok sevindim. sen iyi ol bebeğinde iyi olsun sorun degil. biz hep dua ettik. maşallah bebişine. demekki senin görmeni istiyordu.

Selam kizlar ne guzel gozumuzun onunde büyüyor resmen bebisler masallah hepsine bende 7 mayista gidecegim nasipse 12+1 oluyorum belki cinsiyet belli olur gerci devlete gidiyorum ama doktorumu seviyorum bi umut soyler belki diyorum ilgili bi doktor. Neyse soruma geleyim sizce ultrasondan once tatli bisey yesem mi hareketli olmasi icin yoksa cinsiyeti gorebilmek icin hareketsiz mi olmasi gerekiyor ?

maşallah çok iyi. daha güzel haberler duyalım inşaallah. darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…