tatlı hareketlendiriyor . cinsiyetini gösterir mi bilemem.Selam kizlar ne guzel gozumuzun onunde büyüyor resmen bebisler masallah hepsine ❤ bende 7 mayista gidecegim nasipse 12+1 oluyorum belki cinsiyet belli olur gerci devlete gidiyorum ama doktorumu seviyorum bi umut soyler belki diyorum ilgili bi doktor. Neyse soruma geleyim sizce ultrasondan once tatli bisey yesem mi hareketli olmasi icin yoksa cinsiyeti gorebilmek icin hareketsiz mi olmasi gerekiyor ?
Ya birşey diğcem belki inanmayacaksın ama kızım okursa adı ya Nisan olacak yada NisaIsmini gorunce ruyami hatirladim bi kiz cocugu seviyrm pelin nisa diye nasi tatliydi..anneside vardi degisik bi ruyaydi Allah hayra cikarsin :)
Yiyeyim mi yani sence ?tatlı hareketlendiriyor . cinsiyetini gösterir mi bilemem.
aynen canım bende içiyorum. birde pekmez nasıl yenmeli sence. kaşıkla mı süte katarak mıYok kuzum aksine hergün 1 şişe maden suyu çok faydalı. Maden suyu bana da şişkinlik olduğunda çok iyi geliyor. Hergün bi şişe içmeye çalışıyorum bende
Bilemedim ama bana 2li test yapılacagı gün tok gel dediler. Açken hareket etmiyor bebek, gecen sefer 4 saatlik actım hic kıpırdamadı.Selam kizlar ne guzel gozumuzun onunde büyüyor resmen bebisler masallah hepsine ❤ bende 7 mayista gidecegim nasipse 12+1 oluyorum belki cinsiyet belli olur gerci devlete gidiyorum ama doktorumu seviyorum bi umut soyler belki diyorum ilgili bi doktor. Neyse soruma geleyim sizce ultrasondan once tatli bisey yesem mi hareketli olmasi icin yoksa cinsiyeti gorebilmek icin hareketsiz mi olmasi gerekiyor ?
Ya birşey diğcem belki inanmayacaksın ama kızım okursa adı ya Nisan olacak yada NisaNe güzel denk geldi hayatım böyle. Yani yeni yıldan öncesi kız sonrası hamile kalan hep erkek gerçekten hiç farketmez bana ama kızım olacak diye hissediyorum hep solda ağrım oluyor hep ekşi istiyorum karnım hızlı büyüdü. Bilmiyorum yani
ben şimdi doktordayım deneyeyim mi. tatlı yiyip gireyim. henüz çok erken ama.Yiyeyim mi yani sence ?
ben ne kaşıkla ne de sütle icemedigim icin kahvaltida tahin pekmez olarak tuketiyorum oda cok faydaliymisaynen canım bende içiyorum. birde pekmez nasıl yenmeli sence. kaşıkla mı süte katarak mı
aynen kuzu içim rahatladı allahıma şükürler olsun darısı sizlere olsun. bir sonraki randevumda da cinsiyeti öğreniriz inşallah. ona daha epey var zaten . bu güzel haber o zamana kadar bana yeter. :)Oh hadi şimdi keyfini çıkar hamileliğin kuzuayrıntılı ultrasona kadar düşünecek bişey kalmadı gelsin göbüş büyütmeli günler ♥ maşallah darısı biz güzel haberleri bekleyenlere
demek ki hareketli olmasi gerekiyor ay yavrum demek ac olunca onlarinda enerjisi düşüyor kiyamamBilemedim ama bana 2li test yapılacagı gün tok gel dediler. Açken hareket etmiyor bebek, gecen sefer 4 saatlik actım hic kıpırdamadı.
amin inşallahhhhhh hepinizde tek tek güzel şeyler yazarsınız allahın izniylemaşallah çok iyi. daha güzel haberler duyalım inşaallah. darısı başımıza:)
ay denesene kuzum super olurben şimdi doktordayım deneyeyim mi. tatlı yiyip gireyim. henüz çok erken ama.
bende o şekilde midemi yaktıgı için bazen süte bazende öyle kaşıkla yiyordum ama köylü komşumuz var pekmezide ondan allmıştım o bana suyla karıştır şurup gibi yap öyle iç en faydalısı o demişti. oda şekerli su gibi, dişlerim sızlıyor içemiyorum öyleben ne kaşıkla ne de sütle icemedigim icin kahvaltida tahin pekmez olarak tuketiyorum oda cok faydaliymis
tmm. yazarım.ay denesene kuzum super olur
bende bir yudum sabah içmeye çalışıyorum. çoğu zaman içesim gelmiyo.. birde suyu deneyeyim.bende o şekilde midemi yaktıgı için bazen süte bazende öyle kaşıkla yiyordum ama köylü komşumuz var pekmezide ondan allmıştım o bana suyla karıştır şurup gibi yap öyle iç en faydalısı o demişti. oda şekerli su gibi, dişlerim sızlıyor içemiyorum öyle
allah allah suyla daha faydali oldugunu ilk defa duydum senin miden nasil aliyorsa oyle ye canim pekmezin her turlu faydasi var nasilsa, gunde 1 kaşık mi yiyorsunbende o şekilde midemi yaktıgı için bazen süte bazende öyle kaşıkla yiyordum ama köylü komşumuz var pekmezide ondan allmıştım o bana suyla karıştır şurup gibi yap öyle iç en faydalısı o demişti. oda şekerli su gibi, dişlerim sızlıyor içemiyorum öyle
Bir araya gelince deki orataya laf atarak benim zor günümde bana el atmayan ileride yaşlılığında benden merhamet beklemesin. Ben eşime de dedim ben senın annene asla gitmeyeceğim haberin olsun ve bana asla ağzını açmayacaksın dedim.Bana yapana yaparım dedim. Ki ben çok merhametliyimdir kayınvalidemde yüzüne söyledim dumur oldu kaldı. Hiç üzme kendini.Ne kadar sanslisiniz yaa. Annem de kayinvalidem de yakin. O kadar mide bulantisi halsizlik ve yedigim serumlara ragmen bir kere gelmediler. Zaten cok duygusalim kendimi yetim gibi hissediyorum
Kızlar öncelikte merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.. Ağlamaktan helak oldum teli elime alacak halim bile kalmadı. Evde tek olmamın etkisiyle de..
Eşim geldi gittik.. yolda da sarjim bitti şimdi eve geldim sarja koydum oyle yazabildim size
Cok şükür Rabbime hiç bir sıkıntı yokmuş. 13+2 ymiş adetten 1 hafta ilerideymiş..
Ne olur ne olmaz diye progestan yazdı bana..
Kesenin icinde ve disinda hic bir yerde kanama göremedi..
Bundan sonra kendini hic bir sekilde yorma dedi 10 gunlük ilişki yasagı koydu
10 gun sonra tekrar kontrole gidicem kızlar
Cinsiyet için erken şuan dedi..
Diş problemim içinde dişçiye kızdı.. rapor ben veremem onlarin bu sorumlulugu almasi lazim dedi
Öyle kizlar Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin.. Ağlamaktan baş nasil agiriyor..
Hepinizden tek tek Allah razı olsun çok sagolun Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521 Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521
Sorma ya benim de o gün içim gitti. Açlıktan sesi solugu kesildi demek kuzumun :)demek ki hareketli olmasi gerekiyor ay yavrum demek ac olunca onlarinda enerjisi düşüyor kiyamam
Pekmezi abartmamak lazım canım ya. Anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değil yani sonuçta çok yüksek miktarda meyve şekeri içeriyor. Doktorum hiç pekmez tavsiye etmedi bana ama süte katılması doğru değil diye biliyorum kahvaltıda tüketilebilir bence o da bi tatlı kaşığı falandır. Doktoru öneren varsa yazsın kızlaraynen canım bende içiyorum. birde pekmez nasıl yenmeli sence. kaşıkla mı süte katarak mı
Çok büyük geçmiş olsun rabbim bi daha böyle korkular bile yasatmasin inşallah. Bebişine de maşallah annesi sağlıkla gelsin inşallah kuz gibi :)Kızlar öncelikte merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.. Ağlamaktan helak oldum teli elime alacak halim bile kalmadı. Evde tek olmamın etkisiyle de..
Eşim geldi gittik.. yolda da sarjim bitti şimdi eve geldim sarja koydum oyle yazabildim size
Cok şükür Rabbime hiç bir sıkıntı yokmuş. 13+2 ymiş adetten 1 hafta ilerideymiş..
Ne olur ne olmaz diye progestan yazdı bana..
Kesenin icinde ve disinda hic bir yerde kanama göremedi..
Bundan sonra kendini hic bir sekilde yorma dedi 10 gunlük ilişki yasagı koydu
10 gun sonra tekrar kontrole gidicem kızlar
Cinsiyet için erken şuan dedi..
Diş problemim içinde dişçiye kızdı.. rapor ben veremem onlarin bu sorumlulugu almasi lazim dedi
Öyle kizlar Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin.. Ağlamaktan baş nasil agiriyor..
Hepinizden tek tek Allah razı olsun çok sagolun Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521 Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?