2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tatlı hareketlendiriyor . cinsiyetini gösterir mi bilemem.

Ismini gorunce ruyami hatirladim bi kiz cocugu seviyrm pelin nisa diye nasi tatliydi..anneside vardi degisik bi ruyaydi Allah hayra cikarsin :)
Ya birşey diğcem belki inanmayacaksın ama kızım okursa adı ya Nisan olacak yada Nisa Ne güzel denk geldi hayatım böyle. Yani yeni yıldan öncesi kız sonrası hamile kalan hep erkek gerçekten hiç farketmez bana ama kızım olacak diye hissediyorum hep solda ağrım oluyor hep ekşi istiyorum karnım hızlı büyüdü. Bilmiyorum yani

Yok kuzum aksine hergün 1 şişe maden suyu çok faydalı. Maden suyu bana da şişkinlik olduğunda çok iyi geliyor. Hergün bi şişe içmeye çalışıyorum bende
aynen canım bende içiyorum. birde pekmez nasıl yenmeli sence. kaşıkla mı süte katarak mı

Bilemedim ama bana 2li test yapılacagı gün tok gel dediler. Açken hareket etmiyor bebek, gecen sefer 4 saatlik actım hic kıpırdamadı.

Yiyeyim mi yani sence ?
ben şimdi doktordayım deneyeyim mi. tatlı yiyip gireyim. henüz çok erken ama.

Oh hadi şimdi keyfini çıkar hamileliğin kuzu ayrıntılı ultrasona kadar düşünecek bişey kalmadı gelsin göbüş büyütmeli günler ♥ maşallah darısı biz güzel haberleri bekleyenlere
aynen kuzu içim rahatladı allahıma şükürler olsun darısı sizlere olsun. bir sonraki randevumda da cinsiyeti öğreniriz inşallah. ona daha epey var zaten . bu güzel haber o zamana kadar bana yeter. :)

ben ne kaşıkla ne de sütle icemedigim icin kahvaltida tahin pekmez olarak tuketiyorum oda cok faydaliymis
bende o şekilde midemi yaktıgı için bazen süte bazende öyle kaşıkla yiyordum ama köylü komşumuz var pekmezide ondan allmıştım o bana suyla karıştır şurup gibi yap öyle iç en faydalısı o demişti. oda şekerli su gibi, dişlerim sızlıyor içemiyorum öyle

bende bir yudum sabah içmeye çalışıyorum. çoğu zaman içesim gelmiyo.. birde suyu deneyeyim.

allah allah suyla daha faydali oldugunu ilk defa duydum senin miden nasil aliyorsa oyle ye canim pekmezin her turlu faydasi var nasilsa, gunde 1 kaşık mi yiyorsun

Ne kadar sanslisiniz yaa. Annem de kayinvalidem de yakin. O kadar mide bulantisi halsizlik ve yedigim serumlara ragmen bir kere gelmediler. Zaten cok duygusalim kendimi yetim gibi hissediyorum
Bir araya gelince deki orataya laf atarak benim zor günümde bana el atmayan ileride yaşlılığında benden merhamet beklemesin. Ben eşime de dedim ben senın annene asla gitmeyeceğim haberin olsun ve bana asla ağzını açmayacaksın dedim.Bana yapana yaparım dedim. Ki ben çok merhametliyimdir kayınvalidemde yüzüne söyledim dumur oldu kaldı. Hiç üzme kendini.

Oh bee. Valla merak ettiktatlım ya. Şükür. Sen de bol bol dinlen mutlaka ve stres yapma sakın. Bak yavru nasıl da büyümüş maşallah

aynen canım bende içiyorum. birde pekmez nasıl yenmeli sence. kaşıkla mı süte katarak mı
Pekmezi abartmamak lazım canım ya. Anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değil yani sonuçta çok yüksek miktarda meyve şekeri içeriyor. Doktorum hiç pekmez tavsiye etmedi bana ama süte katılması doğru değil diye biliyorum kahvaltıda tüketilebilir bence o da bi tatlı kaşığı falandır. Doktoru öneren varsa yazsın kızlar

Çok büyük geçmiş olsun rabbim bi daha böyle korkular bile yasatmasin inşallah. Bebişine de maşallah annesi sağlıkla gelsin inşallah kuz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…