2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok kuzum aynı sekilde, şeker içeriyor o yüzden agzıma sürmüyorum.

anladım canım. benim dr da pekmezle ilgili konuşmadı hiç .süte katmam en azından sagol :)

Canım progestan i ayrıca fitil olarak vermedi peki hani bol bol dinlenmen lazım bu surecte kdndini yorma fazla

Yok kuzum aynı sekilde, şeker içeriyor o yüzden agzıma sürmüyorum.
bende netten bebege kilo aldıran besinlere bakarken bilir kişinin biri pekmezin ldukça faydalı oldugunu söylüyordu özellikle bebege kilo aldırıyormuş

Yazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
Eve geldik şimdi. Sorunsuz bir şekilde plasentadan örnek alındı. Karşımda ekran vardı ama hiç bakmadım. Bakarsam strese girerim ve bi tepki veririm diye korktum. Çünkü milimlik işler yapıyorlar. Acı olmadı şükür. Ama çok stresli. Ayla kalktığımda karnım taş gibi olmuştu ve gaz sancım vardı kendimi sıktığımdan. Şükür bitti. Şimdi asıl süreç başlıyor. Bir hafta düşük riskim var. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıkla bana bağışlasın kuzumu.
Allah kimseyi bunları yapmak zorunda bırakmasın. Dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Dualarımız seninle canım hayırlısıyla atlatacaksiniz
Canim dualarim seninle.Insallah hayirli,guzel haberler alirsin.
Cnmm Allah yardimcin olsun insallah.olumluyu dusunuyorum demistin ck hosuma gitmisti olumluyu dusun bugunde olurmu..olmayacak birsey Allahin izniyle dualarimiz seninle kuzmm
Allah yardımcın olsun, hayırlı güzel haberler al inş canım. Yürekten diliyorum
dualarımız seninle inşallah güzel haberler verirsin.
canım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerle dönersin rabbim yardımcın olsun
Dualarımız seninle umarım güzel haber alacaksın...
@alera gözün aydın ❤ Darısı bizlere
@Ada Lovelace aklım sende kaldı ne yaptın??
K Kutsal Alerji canım nedir son durum? Sonuc 10 gun sonra cıkacak diil mi...

demek ki hareketli olmasi gerekiyor ay yavrum demek ac olunca onlarinda enerjisi düşüyor kiyamam
Canımcım ben kızıma hamileyken bi kere gittik uyuyordu uyandıramadı doktor ölçüm yapamıyordu biraz çikolata bol su iç gel dedi. Sonra girince kıpır kıpırdı. Ama çok hareketli olup ölçüm yapamadıkları da olmuştu nisan annelerinde yani her iki durumlada karşılaşabilirsin. Bence karnın tok olsun ama çok şekerli enerjili şeyler yemeden gir ama karnın tok olsun yani

Hayirlisi olsun kuzumm eger kiz olursa cinsiyeti bana malum olmus galiba :))

Allah bağışlasın canım.. dualarım seninle.. ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Az kalk yerinden.

Islemin sorunsuz gecmesine sevindim kuzum..bu bi hafta kalkma yerinden ayaklarinin altina bi yastik al yat kuzum lavabo haricinde kalkma Allahin izniyle bebegin seninle kalicak bizlerinde duasini Rabbim kabul etsin insallah..hepimizin yavrusu saglikla gelsin

Kaç gram olmuş kız :) benim 51 gram demişti ne garip ya :)

çok geçmiş olsun. Allah korktuklarından uzak etsin. inşaallah saglıklıdır

Kızlar öyle değil o olduğun yaşa hamile kaldığın tarihi ekle 9 la çıkar çıkan sayı çiftse kız erkekse tek

Ay evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadan
Neyse saglikli oldugunu gordum en azindan 1 ay daha beklerim.yani umarim bekleyebilirim
Ben bekleyebilecegimi sanmiyorum 1 2 haftaya baska doktorun kapisina kosarim

Merhaba kızlar 20 sayfa olmuş okumadığım birazdan okuyacağım. Sabah ders öncesi doktora gittim. Bebek iyi maşallah. Haftaya ikili test için çağırdı. Akıntımı söyledim biraz mantar vat dedi. Kanda ve idrarda enfeksiyon çıkınca antibiyotik de verdi. Mantar için fitil. Umarım biter. İdrar yolu geçmişti bu hafta hiç düzgün su içmedim tekrar etti malesef.

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.

arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .

Rabbim melegini sana bagislasin canim benim senin ve bizim gunahsiz meleklerimizin yuzu suyu hurmetine insallah lutfen icini ferah tut minnosumuz strese girmesin hersey guzel olacak Rabbimin izniyle

Allahın izniyle sevinçli haberler vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…