canım bende aç karna içilirse zararlıymış diye duymuştum . her kafan bir ses çıkıyor iştebende bir yudum sabah içmeye çalışıyorum. çoğu zaman içesim gelmiyo.. birde suyu deneyeyim.
evet canm anca bir kaşık yiyorumallah allah suyla daha faydali oldugunu ilk defa duydum senin miden nasil aliyorsa oyle ye canim pekmezin her turlu faydasi var nasilsa, gunde 1 kaşık mi yiyorsun
Yok kuzum aynı sekilde, şeker içeriyor o yüzden agzıma sürmüyorum.Pekmezi abartmamak lazım canım ya. Anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değil yani sonuçta çok yüksek miktarda meyve şekeri içeriyor. Doktorum hiç pekmez tavsiye etmedi bana ama süte katılması doğru değil diye biliyorum kahvaltıda tüketilebilir bence o da bi tatlı kaşığı falandır. Doktoru öneren varsa yazsın kızlar
anladım canım. benim dr da pekmezle ilgili konuşmadı hiç .süte katmam en azından sagol :)Pekmezi abartmamak lazım canım ya. Anlatıldığı kadar mucizevi bir besin değil yani sonuçta çok yüksek miktarda meyve şekeri içeriyor. Doktorum hiç pekmez tavsiye etmedi bana ama süte katılması doğru değil diye biliyorum kahvaltıda tüketilebilir bence o da bi tatlı kaşığı falandır. Doktoru öneren varsa yazsın kızlar
Canım progestan i ayrıca fitil olarak vermedi peki hani bol bol dinlenmen lazım bu surecte kdndini yorma fazlakızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
bende netten bebege kilo aldıran besinlere bakarken bilir kişinin biri pekmezin ldukça faydalı oldugunu söylüyordu özellikle bebege kilo aldırıyormuşYok kuzum aynı sekilde, şeker içeriyor o yüzden agzıma sürmüyorum.
Dualarımız seninle canım hayırlısıyla atlatacaksiniz
Canim dualarim seninle.Insallah hayirli,guzel haberler alirsin.
Cnmm Allah yardimcin olsun insallah.olumluyu dusunuyorum demistin ck hosuma gitmisti olumluyu dusun bugunde olurmu..olmayacak birsey Allahin izniyle dualarimiz seninle kuzmm
Allah yardımcın olsun, hayırlı güzel haberler al inş canım. Yürekten diliyorum
dualarımız seninle inşallah güzel haberler verirsin.
canım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerle dönersin rabbim yardımcın olsun
Dualarımız seninle umarım güzel haber alacaksın...
@alera gözün aydın ❤ Darısı bizlere
@Ada Lovelace aklım sende kaldı ne yaptın??
K Kutsal Alerji canım nedir son durum? Sonuc 10 gun sonra cıkacak diil mi...
Canımcım ben kızıma hamileyken bi kere gittik uyuyordu uyandıramadı doktor ölçüm yapamıyordu biraz çikolata bol su iç gel dedi. Sonra girince kıpır kıpırdı. Ama çok hareketli olup ölçüm yapamadıkları da olmuştu nisan annelerindedemek ki hareketli olmasi gerekiyor ay yavrum demek ac olunca onlarinda enerjisi düşüyor kiyamam
Hayirlisi olsun kuzumm eger kiz olursa cinsiyeti bana malum olmus galiba :))Ya birşey diğcem belki inanmayacaksın ama kızım okursa adı ya Nisan olacak yada NisaNe güzel denk geldi hayatım böyle. Yani yeni yıldan öncesi kız sonrası hamile kalan hep erkek gerçekten hiç farketmez bana ama kızım olacak diye hissediyorum hep solda ağrım oluyor hep ekşi istiyorum karnım hızlı büyüdü. Bilmiyorum yani
Allah bağışlasın canım.. dualarım seninle.. ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Az kalk yerinden.Yazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
Eve geldik şimdi. Sorunsuz bir şekilde plasentadan örnek alındı. Karşımda ekran vardı ama hiç bakmadım. Bakarsam strese girerim ve bi tepki veririm diye korktum. Çünkü milimlik işler yapıyorlar. Acı olmadı şükür. Ama çok stresli. Ayla kalktığımda karnım taş gibi olmuştu ve gaz sancım vardı kendimi sıktığımdan. Şükür bitti. Şimdi asıl süreç başlıyor. Bir hafta düşük riskim var. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıkla bana bağışlasın kuzumu.
Allah kimseyi bunları yapmak zorunda bırakmasın. Dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Islemin sorunsuz gecmesine sevindim kuzum..bu bi hafta kalkma yerinden ayaklarinin altina bi yastik al yat kuzum lavabo haricinde kalkma Allahin izniyle bebegin seninle kalicak bizlerinde duasini Rabbim kabul etsin insallah..hepimizin yavrusu saglikla gelsinYazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
Eve geldik şimdi. Sorunsuz bir şekilde plasentadan örnek alındı. Karşımda ekran vardı ama hiç bakmadım. Bakarsam strese girerim ve bi tepki veririm diye korktum. Çünkü milimlik işler yapıyorlar. Acı olmadı şükür. Ama çok stresli. Ayla kalktığımda karnım taş gibi olmuştu ve gaz sancım vardı kendimi sıktığımdan. Şükür bitti. Şimdi asıl süreç başlıyor. Bir hafta düşük riskim var. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıkla bana bağışlasın kuzumu.
Allah kimseyi bunları yapmak zorunda bırakmasın. Dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.
Kaç gram olmuş kız :) benim 51 gram demişti ne garip ya :)Kizlar dondüm muayeneden. 12+0 gorunuyor minigim. Boyu 5 bucuk cm olmus o yuzden ense kalinligi ve burun kemigine de bakti doktorum cok netti burnu hersey gayet guzel 1.33 mm ciktı ense kalinligi. Riski yok cok saglikli kan ver kan sonucuna da bakayim dedi kan verdim ve ciktim. Ama doktor ultrasonda ölcüm yapana kadar akla karayi secti 1 saniye durmadi zipliyor yuzustu yatior geri arkasini donuyor bu kez sıkılıp sirt ustu yatiyor o kucucuk yerde poposu bir yeryuzu gormedi . Doktor da masallah bu ne kadar hareketli bir bebekmis boyle dedi.cinsiyetini sordum simdiye kadar hic 14.haftadan once soylemedim kimseye prensip ! dedi bir dahaki randevunda soylerim dedi . Birdahaki randevumda 1 ay sonra çatlarim heralde
çok geçmiş olsun. Allah korktuklarından uzak etsin. inşaallah saglıklıdırCanımcım ben kızıma hamileyken bi kere gittik uyuyordu uyandıramadı doktor ölçüm yapamıyordu biraz çikolata bol su iç gel dedi. Sonra girince kıpır kıpırdı. Ama çok hareketli olup ölçüm yapamadıkları da olmuştu nisan annelerindeyani her iki durumlada karşılaşabilirsin. Bence karnın tok olsun ama çok şekerli enerjili şeyler yemeden gir ama karnın tok olsun yani
Bence kız canımVar mi cinsiyet tahminin de bulunabilecek birisi
Ben bekleyebilecegimi sanmiyorum 1 2 haftaya baska doktorun kapisina kosarimAy evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadan
Neyse saglikli oldugunu gordum en azindan 1 ay daha beklerim.yani umarim bekleyebilirim
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)Yazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
Rabbim melegini sana bagislasin canim benim senin ve bizim gunahsiz meleklerimizin yuzu suyu hurmetine insallah lutfen icini ferah tut minnosumuz strese girmesin hersey guzel olacak Rabbimin izniyleYazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
Allahın izniyle sevinçli haberler vereceksinYazan yazmayan Allah razı olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?