- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. dikkat et kendine yorma hiç kendini allah esirgesin. bu arada bana kız gibi geldi canım:)
Çok sağol kuzum Allah razı olsun ❤ Rabbim hić birimize yaşatmasın
Ben doktorun yanında ağlamaktan bakamadım hiç ama şimdi inceliyorum bana da kız gibi geldi
Bir de erkek olsa hemen görürdü diye düşündüm öyle derler ya erkek bebek hemen gösterir diye
Cok sukur kuzumm
Aminn kuzumm çok sağoll
Çok şükür canım çok sevindim bence kız
Çok sağoll kuzumm benim Rabbim hiç birimize yaşatmasın böyle korkular
Ya bende az önce baya inceledim bana da kız gibi geldi.. erkek olsa derdi sanırım
Hep erkek hissettim ya.. o yüzden çokta emin olamadım şimdi sizlerde söyleyince acaba mı diyorum
maşallah kocaman olmuş bu ay ne güzl
Cok sukur kuzum çok korkutsa da sıpa büyüyor
Meyveliturta19 oy masallahhhh kocaman olmuş kuzu Canım 2 li tarama yapılmış mıydı? Son 3-4 gunun kalmıs tarama için baktı mı burun kemigi ense kalınlıgına?
Kuzum benimm cok sagol Allah razi olsun Rabbim hic birimize bu korkuyu yasatmasin
Kuzum sedyede bile ağladığım icin hic ense soramadım ama basini her yerine bakti bir sey olsa soylerdi sanirim 10 gun sonra gidecegim ozellikle sorarim
Bir de tekrar sordum eğer ikili de bir sorun olursa mudahale yapilir mi diye? Yapilamaz dedi
O yüzden tamamen aklımdan cikardim 2li testi.. en ufak seyde bile ömrümden ömür gidiyor. %100 kesin sonuc vermiyor o test bir sey cikaraa doguma kadar kahrolurum .. aldirmayi dusunmuyorum cunku kuzum
kimisi ne kadar oğlu olursa o kadar oğlan yada kız arayanlar var. doktor seni tanımadığı için çokta
canım çok sevindim. sen iyi ol bebeğinde iyi olsun sorun degil. biz hep dua ettik. maşallah bebişine. demekki senin görmeni istiyordu.
Allahh razi olsunn cokk sagol ❤ Rabbim hic birinize bpyle bi korkunyasatmasin korusun meleklerimizi
Sıpa çok korkutsa da görmek iyi geldi bana da ama hala kendime gelemedim baş ağrım tuttu
Oh bee. Valla merak ettiktatlım ya. Şükür. Sen de bol bol dinlen mutlaka ve stres yapma sakın. Bak yavru nasıl da büyümüş maşallah
Allah razi olsun kuzumm cok sagol
Çok büyük geçmiş olsun rabbim bi daha böyle korkular bile yasatmasin inşallah. Bebişine de maşallah annesi sağlıkla gelsin inşallah kuz gibi :)
Aminn kuzumm cok sagoll Allah razi olsun
Bana da kız gibi geldi kagidi inceledikten sonra bir de doktorun yorum yapmamasi da kiza yoneltti ama hep erkek hissettim simdiye kadar .. ama simdi sizlerde kiz gibi gormussunuz acaba mi dedim simdi