2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. dikkat et kendine yorma hiç kendini allah esirgesin. bu arada bana kız gibi geldi canım:)

Çok sağol kuzum Allah razı olsun ❤ Rabbim hić birimize yaşatmasın Artık çok daha dikkat edeceğim.. bu korku bana fazlasıyla yetti
Ben doktorun yanında ağlamaktan bakamadım hiç ama şimdi inceliyorum bana da kız gibi geldi
Bir de erkek olsa hemen görürdü diye düşündüm öyle derler ya erkek bebek hemen gösterir diye

Cok sukur kuzumm

Aminn kuzumm çok sağoll

Çok şükür canım çok sevindim bence kız

Çok sağoll kuzumm benim Rabbim hiç birimize yaşatmasın böyle korkular
Ya bende az önce baya inceledim bana da kız gibi geldi.. erkek olsa derdi sanırım
Hep erkek hissettim ya.. o yüzden çokta emin olamadım şimdi sizlerde söyleyince acaba mı diyorum

maşallah kocaman olmuş bu ay ne güzl

Cok sukur kuzum çok korkutsa da sıpa büyüyor Rabbim hepimizinkini korusun inşallah

Meyveliturta19 oy masallahhhh kocaman olmuş kuzu Canım 2 li tarama yapılmış mıydı? Son 3-4 gunun kalmıs tarama için baktı mı burun kemigi ense kalınlıgına?

Kuzum benimm cok sagol Allah razi olsun Rabbim hic birimize bu korkuyu yasatmasin
Kuzum sedyede bile ağladığım icin hic ense soramadım ama basini her yerine bakti bir sey olsa soylerdi sanirim 10 gun sonra gidecegim ozellikle sorarim
Bir de tekrar sordum eğer ikili de bir sorun olursa mudahale yapilir mi diye? Yapilamaz dedi
O yüzden tamamen aklımdan cikardim 2li testi.. en ufak seyde bile ömrümden ömür gidiyor. %100 kesin sonuc vermiyor o test bir sey cikaraa doguma kadar kahrolurum .. aldirmayi dusunmuyorum cunku kuzum

Allahh razi olsunn cokk sagol ❤ Rabbim hic birinize bpyle bi korkunyasatmasin korusun meleklerimizi
Sıpa çok korkutsa da görmek iyi geldi bana da ama hala kendime gelemedim baş ağrım tuttu

Oh bee. Valla merak ettiktatlım ya. Şükür. Sen de bol bol dinlen mutlaka ve stres yapma sakın. Bak yavru nasıl da büyümüş maşallah

Allah razi olsun kuzumm cok sagol Bu korku bana yetti artik cok daha dikkat edecegim sizlerde hic yormayin kendinizi Rabbim kimseye boyle korkular yasatmasin

Çok büyük geçmiş olsun rabbim bi daha böyle korkular bile yasatmasin inşallah. Bebişine de maşallah annesi sağlıkla gelsin inşallah kuz gibi :)

Aminn kuzumm cok sagoll Allah razi olsun Rabbim o korkuyu hiç birimize yaşatmasın bütün meleklerimizi korusun inşallah ❤❤

Bana da kız gibi geldi kagidi inceledikten sonra bir de doktorun yorum yapmamasi da kiza yoneltti ama hep erkek hissettim simdiye kadar .. ama simdi sizlerde kiz gibi gormussunuz acaba mi dedim simdi

iste aradigim cevap bende tam bu yuzden kararsiz kalmistim yasayan birinden duymam super oldu cok tesekkur ederim

Cok gecmis olsun kuzucum. Valla kanamam oldugunda taksiyle doktora giderken oyle bir agliyordum ki taksici amca sagolsun yol boyu dua etti korktu adam. Soruyor neyiniz var iyi misiniz diye aglamaktan agzimi acamiyorum.

"Allahim hastasi varsa iyileştir cenazesi varsa mekanını cennet eyle kendi hastaysa sifa ver guzel haberler almasini nasip et gozyasini dindir " diye diye geldi adamcagiz. O ağlamayı cok iyi anliyorum yani ama bak iyi su an kuzularimiz

Okudum Allah kabul etsin ins.

Okudum ama 10 dan fazla oldu galiba Şifa olsun bebişe

aminnn canım hepimizinkini korusun ömür boyu inş.

@nezer
Bende okudum bol bol dua edecegim

okudum canim Rabbim kabul etsin

Cok sagoll kuzum Allahh razi olsunn Rabbim bir daha tekrarlamasin insallah hic kimseyede yasatmasin
Ya o ne iyi adammis oyle
Ömrümden ömür gitti resmen.. ağlamaktan artık çevremi bulanık görmeye başlamıştım
Çok şükür çok iyiler daha da dikkat edeceğim.. demekki bu kuzucuklar annelerinin dinlenmelerini istiyorlar ❤

Kızlar bende bugün evi süpürdüm çamaşırları astım ve demin idrardan sonra koyu renkli akıntı geldi peçeteye birde kılcal damar şeklinde kahverengi birşey geldi .Doktoru aradım yarın gel çöküyorum ben dedi .Belim ve kaşıkların ağrıyor kaşığım hafif uzandım şimdi birşey olmaz dimi ya

burdaki heycanı görünce okadar mutlu oluyorum ki. kendim gibi bir sürü hamiş var.
sorun yaşayan arkadaşlar haftasonları giremiyorum sadece iş yerinde rahat giriyorum.
Allah hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
her gün güzel haberlerle buluşalım inş.
iyi ki varsınız dilerim doğumdan sonrada destek oluruz birbirimize.

Allah im yardım etsin. Çok çok içten diliyorum . Her şey güzel olacak. Sen sadece dinlen. Kendini rahatlar. Güzel şeyler düşün. Tv de hep komik şeyler izle. Dua et. Her şey çok iyi olacak tatlı anne

Bol bol su tatlım. Hele sabah kalkınca iç öyle güne başla. Daha iyi olacak dert etme

ben okurum

Canım guzel haberler olacak insallah. Belki yanılıyorum ama o bebek düşmeyecek ben böyle hissediyorum. Olumlu haberleri de alırız insallah bir an önce.

Gozun aydın canım. Bol su iç aman ihmal etme.

P Pelinisan korkma canım bişi olmamıştır ama bence kendinizi yoruyorsunuz. Daha onceki doktorum bana camasır sepetini falan sakın kaldırma demişti. Şu 3-4 ayı atlatalım çok önemli, sonra yaparsınız temizlik vb. Ama şimdi en önemli şey bebek ve bizim saglıgımız.

Olmaz Allah ın izniyle inşallah ama çamaşır asma birdaha uzanmak vücudu çok yoruyor çamaşır askılıkları oluyor karın hizasında ondan alın ona serin.bardak çanağı bile elinin altına koyun ordan alın korkma Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…