Aynen sanirim bende oyle olcamBen bekleyebilecegimi sanmiyorum 1 2 haftaya baska doktorun kapisina kosarim
ay yavrum cikolataya ragmen uykuya yenik düşmüşkızlar hastaneden çıktım . bebek uyuyordu. çukulata işe yaramadı. cinsiyeti ile alakalı birşey demedi. bende sormadım. herşey yolundaymış çok şükür
Evet kuzum sepet çok değil ama ağır geldi sanırım tövbe birdaha kaldırmam yetti bana bu korku.Olmaz Allah ın izniyle inşallahama çamaşır asma birdaha uzanmak vücudu çok yoruyor çamaşır askılıkları oluyor karın hizasında ondan alın ona serin.bardak çanağı bile elinin altına koyun ordan alın korkma Allah büyüktür
okudumben okurum
Okudum sifa olsuncanım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .
çok hareketli bir gündü. yoruldu mu dersin.ay yavrum cikolataya ragmen uykuya yenik düşmüşbi dahaki randevunda belli olur insallah canim
Anam birtek benim doktorummu söylüyor herşeyi :) tek tek söylemişti birde ultrason görüntüsü verdi resmin altında tüm detaylar vardıBilmiyorum ki kuzum onu soylemedi doktor
O zaman erkek canim:)Ya birşey diğcem belki inanmayacaksın ama kızım okursa adı ya Nisan olacak yada NisaNe güzel denk geldi hayatım böyle. Yani yeni yıldan öncesi kız sonrası hamile kalan hep erkek gerçekten hiç farketmez bana ama kızım olacak diye hissediyorum hep solda ağrım oluyor hep ekşi istiyorum karnım hızlı büyüdü. Bilmiyorum yani
Olsun ay sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlı evlat versin. Birtane kızım var zaten yeğenim. Benim elimde büyüdü bütün hevesimi aldım aslında ondan bıcır bıcır giydirdim ileride de en iyi arkadaşı olucam inşallah çok düşkünüz birbirimize.O zaman erkek canim:)
masallah cnm çok sevindimKızlar öncelikte merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.. Ağlamaktan helak oldum teli elime alacak halim bile kalmadı. Evde tek olmamın etkisiyle de..
Eşim geldi gittik.. yolda da sarjim bitti şimdi eve geldim sarja koydum oyle yazabildim size
Cok şükür Rabbime hiç bir sıkıntı yokmuş. 13+2 ymiş adetten 1 hafta ilerideymiş..
Ne olur ne olmaz diye progestan yazdı bana..
Kesenin icinde ve disinda hic bir yerde kanama göremedi..
Bundan sonra kendini hic bir sekilde yorma dedi 10 gunlük ilişki yasagı koydu
10 gun sonra tekrar kontrole gidicem kızlar
Cinsiyet için erken şuan dedi..
Diş problemim içinde dişçiye kızdı.. rapor ben veremem onlarin bu sorumlulugu almasi lazim dedi
Öyle kizlar Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin.. Ağlamaktan baş nasil agiriyor..
Hepinizden tek tek Allah razı olsun çok sagolun Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521 Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521
Bana olan seyin aynisi sana da olmuş canim..Progestan verdi. 1 hafta istirahat ve ilişki yasak dedi.Bebegin iyi Allahin izni ile.Kızlar bende bugün evi süpürdüm çamaşırları astım ve demin idrardan sonra koyu renkli akıntı geldi peçeteye birde kılcal damar şeklinde kahverengi birşey geldi .Doktoru aradım yarın gel çöküyorum ben dedi .Belim ve kaşıkların ağrıyor kaşığım hafif uzandım şimdi birşey olmaz dimi ya
Yok yok benim de kırmızıydı yattım hep, progestan kullandım. Hicbir sey olmadı. Hazırda yemegın varsa kalkıp ye hemen ac bırakma kendini. Yavas hareket et, egilme ve agır kaldırma. Yer yatarsın hemen.Sağol canım döndüğün için benim hemen iş yapınca belim ağrır çok acıktım şuan korkuma kalkamıyorum. İnşallah birşey olmaz yarın bir doktoruma gidicem Allah korusun kırmızı kan olunca tehlikeli dimi?
Evet kuzum sepet çok değil ama ağır geldi sanırım tövbe birdaha kaldırmam yetti bana bu korku.
Hemen etki etmemiş olabilir. Olsun uyusun da büyüsünkızlar hastaneden çıktım . bebek uyuyordu. çukulata işe yaramadı. cinsiyeti ile alakalı birşey demedi. bende sormadım. herşey yolundaymış çok şükür
inşaallah. büyümüş dedi☺.Hemen etki etmemiş olabilir. Olsun uyusun da büyüsün
masallah cnm çok sevindim
Yok kuzum ya benimkide 6 7 ultrason resmi verdi burun kemigi ense kalinligi olcusu yazior birde boyuAnam birtek benim doktorummu söylüyor herşeyi :) tek tek söylemişti birde ultrason görüntüsü verdi resmin altında tüm detaylar vardı
Canım sütle karıştırıp içme oyle içince hicbir etkisi olmuyor dedi doktorum. Portakal sık suyuna bir tatlı kaşığı pekmez at oyle daha cabuk emiliyor pekmez ben öyle yapıyorum hepbende o şekilde midemi yaktıgı için bazen süte bazende öyle kaşıkla yiyordum ama köylü komşumuz var pekmezide ondan allmıştım o bana suyla karıştır şurup gibi yap öyle iç en faydalısı o demişti. oda şekerli su gibi, dişlerim sızlıyor içemiyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?