2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar hastaneden çıktım . bebek uyuyordu. çukulata işe yaramadı. cinsiyeti ile alakalı birşey demedi. bende sormadım. herşey yolundaymış çok şükür
ay yavrum cikolataya ragmen uykuya yenik düşmüş bi dahaki randevunda belli olur insallah canim

Sağol canım döndüğün için benim hemen iş yapınca belim ağrır çok acıktım şuan korkuma kalkamıyorum. İnşallah birşey olmaz yarın bir doktoruma gidicem Allah korusun kırmızı kan olunca tehlikeli dimi? Evet kuzum sepet çok değil ama ağır geldi sanırım tövbe birdaha kaldırmam yetti bana bu korku.

Bu sene bayrama hepimiz cinsiytetleri öğrenerek gireriz inşallah...Ben çok merak ediyorum. Çin japon rus takvimlerine göre erkek. Az önce paylşılan yasına hamile kaldığın yılı ekle 9 cıkarda erkek çıktı kan yenilemeye göre kız cıktı. Çok merka ediyorum hangisi tutacak..

Okudum sifa olsun
K Kutsal Alerji insallah guzel haberler alirsin canim Rabbim melegini sana bagislasin insallah

O zaman erkek canim:)

O zaman erkek canim:)
Olsun ay sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlı evlat versin. Birtane kızım var zaten yeğenim. Benim elimde büyüdü bütün hevesimi aldım aslında ondan bıcır bıcır giydirdim ileride de en iyi arkadaşı olucam inşallah çok düşkünüz birbirimize.

Akşam doktora gidicem Kızlar bu arada gerçekten paran varsa şu hayatta yani rahatsın.Benim Doktorum normal hastanenin doktoru bana ben Çıkıcam dedi nöbetçiye gelirsin dedi aradık nöbetçi doktor yokmuş.Pess günahtır yani karnındakine can. Çok sinirlendim Allah hepimizin yardımcısı olsun başka hastaneye gidicem bu akşam kontrol için.

masallah cnm çok sevindim

Bana olan seyin aynisi sana da olmuş canim..Progestan verdi. 1 hafta istirahat ve ilişki yasak dedi.Bebegin iyi Allahin izni ile.
Ben koekudan cumartesi den beri hicbir ise elimi atmiyorum.Gecmis olsun canim.

Yok yok benim de kırmızıydı yattım hep, progestan kullandım. Hicbir sey olmadı. Hazırda yemegın varsa kalkıp ye hemen ac bırakma kendini. Yavas hareket et, egilme ve agır kaldırma. Yer yatarsın hemen.

Bende 1 mayısa randevu aldım.İdrar tahliline baktırcam yeniden. Umarım geçmiştir. Antibiyotik mahvetti beni. Kan uyuşmazlığınıda konusmam lazım. Gitmişken ikili testede bakarız. Belki cinsiyetide öğrenirim.:))

Anam birtek benim doktorummu söylüyor herşeyi :) tek tek söylemişti birde ultrason görüntüsü verdi resmin altında tüm detaylar vardı
Yok kuzum ya benimkide 6 7 ultrason resmi verdi burun kemigi ense kalinligi olcusu yazior birde boyu

Canım sütle karıştırıp içme oyle içince hicbir etkisi olmuyor dedi doktorum. Portakal sık suyuna bir tatlı kaşığı pekmez at oyle daha cabuk emiliyor pekmez ben öyle yapıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…