Daha önce kanaman olmuşmuydu canım?Cok sagol kuzum kanama sabahtan sonra hic gelmemisti az önce çogalmis bi sekilde tekrarladi
Sanki adet oluyor gibiyim yeniden başka doktora gideceğiz
Daha önce kanaman olmuşmuydu canım?
Dün ve bugün kahverengi akıntım geldi acayip stresim. İşyerindeyim şuan ve az önce gittim müdürüme söyledim 1 hafta gelmicem ben işe diye. Allah razı olsun tamam dedi. Valla ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum mümkün mertebe. Temizlik falan hiç umrumda değil valla.Kızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama
Benimde aynı şekilde o yüzden sordum canım. Dün akşam ilk dega kahve akıntı geldi. Acile gittik. Doktor kesede, plesantada , rahimde kanama yok muhtemelen vajinadandır dedi. Bir de yoğunlaşırsa ya da kırmızıya dönerse gelin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Yok kuzum ilk defa yasiyorum bir tek hamileligimi ogrendigimde yerlesme kanmasi oldu kısa sürdü 3 adet donemi gecirdim hic olmadı kanama
Bugünden önce bir sürü okuduk canım bak ben o kadar stres oluyorum ki neredeyse hicbirsey yapmıyorum boşver eğer evim toplu olsun kimse evine bakmıyor diye düşünüyorsan seni gerçekten seve insan senin derdine derman olur valla her okudukça bunları çok üzülüyorumDün ve bugün kahverengi akıntım geldi acayip stresim. İşyerindeyim şuan ve az önce gittim müdürüme söyledim 1 hafta gelmicem ben işe diye. Allah razı olsun tamam dedi. Valla ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum mümkün mertebe. Temizlik falan hiç umrumda değil valla.
Kızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama
umarım geçmiştir.inşaallah ggüzel haberlerle dönersinBende 1 mayısa randevu aldım.İdrar tahliline baktırcam yeniden. Umarım geçmiştir. Antibiyotik mahvetti beni. Kan uyuşmazlığınıda konusmam lazım. Gitmişken ikili testede bakarız. Belki cinsiyetide öğrenirim.:))
Okudum bendecanım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .
Ev mev umrumda değil canım zaten ev işlerini eşim yapıyor genelde ben sadece yemek yapıyorum. Eve kimseyi de davet etmiyorum gelmesinler bana şimdilik yazın çok misafir ağırlamıştım ona saysınlar valla. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı..Bugünden önce bir sürü okuduk canım bak ben o kadar stres oluyorum ki neredeyse hicbirsey yapmıyorum boşver eğer evim toplu olsun kimse evine bakmıyor diye düşünüyorsan seni gerçekten seve insan senin derdine derman olur valla her okudukça bunları çok üzülüyorum
Onuda yazmış benim doktor işteYok kuzum ya benimkide 6 7 ultrason resmi verdi burun kemigi ense kalinligi olcusu yazior birde boyu
İnşallah hersey yolundadır canım seni en iyi kendin bilirsin böyle sancılar kanamalar hangi durumdan sonra oluyorsa artık yapmazsın geçmiş olsun canım dinlenmeye çalışEv mev umrumda değil canım zaten ev işlerini eşim yapıyor genelde ben sadece yemek yapıyorum. Eve kimseyi de davet etmiyorum gelmesinler bana şimdilik yazın çok misafir ağırlamıştım ona saysınlar valla. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı..
kesinlikle katılıyorum sana. zaman degişti. çok hassas bünyeler..birde yapmaya başlayınca kaptırıyorsun sınırın olmuyo.baştan yasak diyeceksin kendine. çoçuğu olanları tenzih ediyorum onlar yapmak zorunda kalabiliyorlar. çoçuk yoksa misafirde almanın işte yapmanınKızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama
Valla çok haklısın al benden de o kadar.Kızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama
senin doktor kim nerdeOnuda yazmış benim doktor işte
Aynen valla bi misafir gelecek olsa binbir takla atıp musait değilim diyorum ev işi konusunda da gücüm iki haftada bire kesiyor kadın çağırıyorum ailem burda olsa onlar destek olurdu. Ben elimden geleni yapayım Allah nasip etmese vicdanım rahat olur yâ nasip derimkesinlikle katılıyorum sana. zaman degişti. çok hassas bünyeler..birde yapmaya başlayınca kaptırıyorsun sınırın olmuyo.baştan yasak diyeceksin kendine. çoçuğu olanları tenzih ediyorum onlar yapmak zorunda kalabiliyorlar. çoçuk yoksa misafirde almanın işte yapmanın
TMAM canım sağol birde böyle denerimCanım sütle karıştırıp içme oyle içince hicbir etkisi olmuyor dedi doktorum. Portakal sık suyuna bir tatlı kaşığı pekmez at oyle daha cabuk emiliyor pekmez ben öyle yapıyorum hep
Canım temizlik yapan sen sandım yanlış anlamışım afedersinDün ve bugün kahverengi akıntım geldi acayip stresim. İşyerindeyim şuan ve az önce gittim müdürüme söyledim 1 hafta gelmicem ben işe diye. Allah razı olsun tamam dedi. Valla ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum mümkün mertebe. Temizlik falan hiç umrumda değil valla.
ben yürürken nefes nefese kalıyorum.düz yolda bileBende okudum
Allah’ım K Kutsal Alerji nin işlerini kolaylaştırsın
Hayra çıkarsın inş içini ferahlatsın
Bende okudukça kızmaya başladım
Ütü yaptım çamaşır astım temizlik yaptım yazanlara Kızlar Allah aşkına yormayın
Kendinizi iyi hissedip bi ton işe kalkışabilirsiniz ama iş yaparken nolur bebeklerinizi pamuk ipliğinde hayal edin ona göre hareket edin
Can taşıyoruz
Şu zor zamanları hepimiz inş sağlıkla atlatırız bir an önce
Bu Arada nefes darlığı çeken var mı
Göğsüm sıkışıyor sanki boğazımı sıkılıyo gibi
Nefesim yetmiyor gibi
Yarın doktora gidicem bulantım geçti tam dedim bu seferde nefes darlığı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?