2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama
Dün ve bugün kahverengi akıntım geldi acayip stresim. İşyerindeyim şuan ve az önce gittim müdürüme söyledim 1 hafta gelmicem ben işe diye. Allah razı olsun tamam dedi. Valla ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum mümkün mertebe. Temizlik falan hiç umrumda değil valla.

Yok kuzum ilk defa yasiyorum bir tek hamileligimi ogrendigimde yerlesme kanmasi oldu kısa sürdü 3 adet donemi gecirdim hic olmadı kanama
Benimde aynı şekilde o yüzden sordum canım. Dün akşam ilk dega kahve akıntı geldi. Acile gittik. Doktor kesede, plesantada , rahimde kanama yok muhtemelen vajinadandır dedi. Bir de yoğunlaşırsa ya da kırmızıya dönerse gelin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bugünden önce bir sürü okuduk canım bak ben o kadar stres oluyorum ki neredeyse hicbirsey yapmıyorum boşver eğer evim toplu olsun kimse evine bakmıyor diye düşünüyorsan seni gerçekten seve insan senin derdine derman olur valla her okudukça bunları çok üzülüyorum

Kızlar kusura bakmayın bana kızmayın da lütfen artık bi kaç hafta daha şü ev temizliğini basit görmeyin bırakın yaa çok yürümeyin lütfen ama

Ya kızlar evet lütfen ya. Ev işi nedir ki arkanı dön aynısı. Bebeklerimiz Daha değerli. Aylarca el surmeyin nolacak ya. Allah korusun lütfen bırakın kalsın. Yanlış anlamayın yazılanlardan biliyorum cinselliği bile korkudan yaşamıyorsunuz oysa aksi bir durum yoksa normal oluyor cinsellik ama ilk 3 ay çok önemli ev derdindesiniz. Yapmayın vallahi evind e utumde çamaşırım da dağ gibi . Umrumda değil. Allah korusun kötüsünü de yaşadım ben çünkü. Lütfen dikkat edin. Bol su. Bol morel ve bol dinlenme

umarım geçmiştir.inşaallah ggüzel haberlerle dönersin

Okudum bende

Ev mev umrumda değil canım zaten ev işlerini eşim yapıyor genelde ben sadece yemek yapıyorum. Eve kimseyi de davet etmiyorum gelmesinler bana şimdilik yazın çok misafir ağırlamıştım ona saysınlar valla. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı..

İnşallah hersey yolundadır canım seni en iyi kendin bilirsin böyle sancılar kanamalar hangi durumdan sonra oluyorsa artık yapmazsın geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış

kesinlikle katılıyorum sana. zaman degişti. çok hassas bünyeler..birde yapmaya başlayınca kaptırıyorsun sınırın olmuyo.baştan yasak diyeceksin kendine. çoçuğu olanları tenzih ediyorum onlar yapmak zorunda kalabiliyorlar. çoçuk yoksa misafirde almanın işte yapmanın

Aynen valla bi misafir gelecek olsa binbir takla atıp musait değilim diyorum ev işi konusunda da gücüm iki haftada bire kesiyor kadın çağırıyorum ailem burda olsa onlar destek olurdu. Ben elimden geleni yapayım Allah nasip etmese vicdanım rahat olur yâ nasip derim

Canım sütle karıştırıp içme oyle içince hicbir etkisi olmuyor dedi doktorum. Portakal sık suyuna bir tatlı kaşığı pekmez at oyle daha cabuk emiliyor pekmez ben öyle yapıyorum hep
TMAM canım sağol birde böyle denerim

Bende okudum
Allah’ım K Kutsal Alerji nin işlerini kolaylaştırsın
Hayra çıkarsın inş içini ferahlatsın

Bende okudukça kızmaya başladım
Ütü yaptım çamaşır astım temizlik yaptım yazanlara Kızlar Allah aşkına yormayın
Kendinizi iyi hissedip bi ton işe kalkışabilirsiniz ama iş yaparken nolur bebeklerinizi pamuk ipliğinde hayal edin ona göre hareket edin
Can taşıyoruz
Şu zor zamanları hepimiz inş sağlıkla atlatırız bir an önce

Bu Arada nefes darlığı çeken var mı
Göğsüm sıkışıyor sanki boğazımı sıkılıyo gibi
Nefesim yetmiyor gibi
Yarın doktora gidicem bulantım geçti tam dedim bu seferde nefes darlığı başladı

Canım temizlik yapan sen sandım yanlış anlamışım afedersin

ben yürürken nefes nefese kalıyorum.düz yolda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…