2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok doğru benim açımdan öyle pamuk ipliğine bağlı gerçekten aslında hakkım yok belki kızmaya yazan kişi destek bekliyo ama bu is yapıp ardından kanaması olan çok okudum herkes okudu ondan darlandim yazdım haddimi aştıysam afola

Geçmiş olsun aynıyız desene bende 13+2 yim gönlünü ferah tut rabbim hepimizi ve bebekleri korusun

Okudum rabbim esirgesin

nezer159 okuyan okumayan , içinden bi iyi niyet bile geçiren herkesten Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hepinizin gebeliği sağlıkla ilerlesin de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben dahil
İyi ki bu kulübe üye olmuşum. Birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine dua ediyor. Ne kadar güzel bi şey . Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah. Ayağınız taşa değmesin.

Allah bağışlasın canım.. dualarım seninle.. ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Az kalk yerinden.
Rabbim melegini sana bagislasin canim benim senin ve bizim gunahsiz meleklerimizin yuzu suyu hurmetine insallah lutfen icini ferah tut minnosumuz strese girmesin hersey guzel olacak Rabbimin izniyle ❤
Allahın izniyle sevinçli haberler vereceksin
Canım guzel haberler olacak insallah. Belki yanılıyorum ama o bebek düşmeyecek ben böyle hissediyorum. Olumlu haberleri de alırız insallah bir an önce.
Okudum sifa olsun
K Kutsal Alerji insallah guzel haberler alirsin canim Rabbim melegini sana bagislasin insallah

Yok canım iş yapanlara bende kızıyorum
İş yapılır durur
Pislikten ölmeyiz heralde
Ama yavrularımızı allah esirgesin
Dünya işi ne kadar yapsanda bitmez
Temkinli olmakta fayda var

Okumaz mıyız canım. Yeter ki sen ve bebeğin iyi olun

Canim valla haklisin. Bugun kv aradi. Dizinden ameliyat olacakmis. Sende kalacagim dedi. Ramazan, bulantilar bir de o. Cekilecek dert degil. Ben 2 bucuk senedir bebek icin tedavi görürken de bir kez bile gelmedi yanima

Çok fazla mesaj var. Hepsini okuyamıyorum kızlar. Ablamlar telefonu yakın tutma diyorlar. Ben de arada bir alıyorum.
Kanaması olanlar var sanırım. Lütfen dikkat edin kızlar. Hiç bi şey sizden ve yavrunuzdan değerli değil. Sorunsuz bir şekilde geçer inşallah. Takipte kalın. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…