- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Hiç önemli değil canımCanım temizlik yapan sen sandım yanlış anlamışım afedersin
Canım çok doğru benim açımdan öyle pamuk ipliğine bağlı gerçektenBende okudum
Allah’ım K Kutsal Alerji nin işlerini kolaylaştırsın
Hayra çıkarsın inş içini ferahlatsın
Bende okudukça kızmaya başladım
Ütü yaptım çamaşır astım temizlik yaptım yazanlara Kızlar Allah aşkına yormayın
Kendinizi iyi hissedip bi ton işe kalkışabilirsiniz ama iş yaparken nolur bebeklerinizi pamuk ipliğinde hayal edin ona göre hareket edin
Can taşıyoruz
Şu zor zamanları hepimiz inş sağlıkla atlatırız bir an önce
Bu Arada nefes darlığı çeken var mı
Göğsüm sıkışıyor sanki boğazımı sıkılıyo gibi
Nefesim yetmiyor gibi
Yarın doktora gidicem bulantım geçti tam dedim bu seferde nefes darlığı başladı
senin hareketli oldugun anlarda bebek sallandigi icin uyudugunu biliyorum ama bu bizim icin henuz erken mi onu bilemedimçok hareketli bir gündü. yoruldu mu dersin.
Geçmiş olsun aynıyız desene bende 13+2 yim gönlünü ferah tut rabbim hepimizi ve bebekleri korusunKızlar öncelikte merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.. Ağlamaktan helak oldum teli elime alacak halim bile kalmadı. Evde tek olmamın etkisiyle de..
Eşim geldi gittik.. yolda da sarjim bitti şimdi eve geldim sarja koydum oyle yazabildim size
Cok şükür Rabbime hiç bir sıkıntı yokmuş. 13+2 ymiş adetten 1 hafta ilerideymiş..
Ne olur ne olmaz diye progestan yazdı bana..
Kesenin icinde ve disinda hic bir yerde kanama göremedi..
Bundan sonra kendini hic bir sekilde yorma dedi 10 gunlük ilişki yasagı koydu
10 gun sonra tekrar kontrole gidicem kızlar
Cinsiyet için erken şuan dedi..
Diş problemim içinde dişçiye kızdı.. rapor ben veremem onlarin bu sorumlulugu almasi lazim dedi
Öyle kizlar Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin.. Ağlamaktan baş nasil agiriyor..
Hepinizden tek tek Allah razı olsun çok sagolun Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521 Eki Görüntüle 2263520 Eki Görüntüle 2263521
Okudum rabbim esirgesincanım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .
Allah bağışlasın canım.. dualarım seninle.. ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Az kalk yerinden.
Islemin sorunsuz gecmesine sevindim kuzum..bu bi hafta kalkma yerinden ayaklarinin altina bi yastik al yat kuzum lavabo haricinde kalkma Allahin izniyle bebegin seninle kalicak bizlerinde duasini Rabbim kabul etsin insallah..hepimizin yavrusu saglikla gelsin
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla. buraya da sevinçle yazmak nasip olur. içtenlikle dualarımdasın. allah yardımcın olsun. okuyabilirsen bol bol fetih suresi okumanı tavsiye ederm.ve birde Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla)
inşallah bu duaların faydası olacatır.
arkadaşlar hadi gelin hep birlikte K Kutsal Alerji arkadaşımız niyetine 10 defa Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayr. ( Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla) okuyalım olur mu . belki allahın yanına hoş varır kızlar .
Rabbim melegini sana bagislasin canim benim senin ve bizim gunahsiz meleklerimizin yuzu suyu hurmetine insallah lutfen icini ferah tut minnosumuz strese girmesin hersey guzel olacak Rabbimin izniyle ❤
Allahın izniyle sevinçli haberler vereceksin
Allah im yardım etsin. Çok çok içten diliyorum . Her şey güzel olacak. Sen sadece dinlen. Kendini rahatlar. Güzel şeyler düşün. Tv de hep komik şeyler izle. Dua et. Her şey çok iyi olacak tatlı anne
Bol bol su tatlım. Hele sabah kalkınca iç öyle güne başla. Daha iyi olacak dert etme
Canım guzel haberler olacak insallah. Belki yanılıyorum ama o bebek düşmeyecek ben böyle hissediyorum. Olumlu haberleri de alırız insallah bir an önce.
Okudum sifa olsun
K Kutsal Alerji insallah guzel haberler alirsin canim Rabbim melegini sana bagislasin insallah
Kansızlıktan oluyor benim doktor öyle demiştiben yürürken nefes nefese kalıyorum.düz yolda bile
Allah senden de razi olsunAllah hepinizden razı olsun kızlar
Adana’dasenin doktor kim nerde
Canım çok doğru benim açımdan öyle pamuk ipliğine bağlı gerçektenaslında hakkım yok belki kızmaya yazan kişi destek bekliyo ama bu is yapıp ardından kanaması olan çok okudum herkes okudu ondan darlandim yazdım haddimi aştıysam afola
Okumaz mıyız canım. Yeter ki sen ve bebeğin iyi olunnezer159 okuyan okumayan , içinden bi iyi niyet bile geçiren herkesten Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hepinizin gebeliği sağlıkla ilerlesin de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben dahil
İyi ki bu kulübe üye olmuşum. Birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine dua ediyor. Ne kadar güzel bi şey . Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah. Ayağınız taşa değmesin.
kan hapı kullandığım halde. ben en kısa zamanda tam kan sayımı vereyim.Kansızlıktan oluyor benim doktor öyle demişti
Ankara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuzAdana’da
cnm mutlaka gıt rengı nasıl koyumu acıkmıCok sagol kuzum kanama sabahtan sonra hic gelmemisti az önce çogalmis bi sekilde tekrarladi
Sanki adet oluyor gibiyim yeniden başka doktora gideceğiz
Canim valla haklisin. Bugun kv aradi. Dizinden ameliyat olacakmis. Sende kalacagim dedi. Ramazan, bulantilar bir de o. Cekilecek dert degil. Ben 2 bucuk senedir bebek icin tedavi görürken de bir kez bile gelmedi yanimaBir araya gelince deki orataya laf atarak benim zor günümde bana el atmayan ileride yaşlılığında benden merhamet beklemesin. Ben eşime de dedim ben senın annene asla gitmeyeceğim haberin olsun ve bana asla ağzını açmayacaksın dedim.Bana yapana yaparım dedim. Ki ben çok merhametliyimdir kayınvalidemde yüzüne söyledim dumur oldu kaldı. Hiç üzme kendini.
başka yer yok mu kalacak.Canim valla haklisin. Bugun kv aradi. Dizinden ameliyat olacakmis. Sende kalacagim dedi. Ramazan, bulantilar bir de o. Cekilecek dert degil. Ben 2 bucuk senedir bebek icin tedavi görürken de bir kez bile gelmedi yanima
Allah razı olsun canımOkumaz mıyız canım. Yeter ki sen ve bebeğin iyi olun ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?