2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar ikili test sonucum yorumlayabilen varmı acaba merak ediyorum

Eklentiler

• DC33143F-BCE3-4DBF-BFB5-00A82629328C.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 81

vallah ben de tatlı hiç birşeye bakamıyordum 2 gündür karpuz yedim annemin zoruyla
3 ay oldu tutunmadan ziyade büyüdüğünün belirtisi diyelim

fıtık mı yapma yaa hamilelikten once hic boyle bel agrilarim yoktu benim bildigim kadariyla bel fitigimda yok ama ayni dedigin gibi oluyor dogrulurken zorlaniyorum agriya agriya yavas yavas kalkiyorum yattigim yerden

vallah ben de tatlı hiç birşeye bakamıyordum 2 gündür karpuz yedim annemin zoruyla
3 ay oldu tutunmadan ziyade büyüdüğünün belirtisi diyelim
afiyet olsun evet bencede buyudugunun belirtisi birde bi yerde okumustum suan hala kalca kemigi icindeymis bebiskom 12. Haftada yukariya cikacakmis belkide ondan kaynaklaniyordur

canim en bastaki nt dedigi ense kalinligi oda normal cikmis bi sorun yok yani ama digerleri hakkinda bilgim yok bilen arkadaslar yardimci olacaktir

Canım çok büyük geçmiş olsun eğer ağrın var ise yarın kontrole git doktorunu ara durumunu bildir yada ihmal etme

Kizlar iyi aksamlar benim randevum yarin. Ayiptir söylemesi biz ilk kez esimle dün iliski yasadik. Birde kusmalarim hala devam ediyor cok zorlaniyorum kusarken ve ondan sonra dünden beri 4-5 kez sari parca seklinde akintim geliyor her seferknde kücük bir parca seklinde. Bir sorun mu var acaba

Canım
Benim ikinci kanamam öyleydi canım inşallah bişey olmayacak ilk yazdığını göremedim bu ikinci yazın galiba Allah seni de bebişi de koruyup saklayacaktır dualarım sizinle

Bende de var benim 3. Gebelik ama 8. Hafta erken gibi bende 12. Hafta gibi başladı
Bende şaşkınım kızımı geç hissetmiştim. Bu baya baya erken olunca inanamadım. 8.haftada gunde 1 kez derken şimdi 4 5 oluyor. Mayısın 14 kontrol doktora da soracağım. Böyle birsey mümkün mu erken hissetmek yoksa ben mi yanılıyorum diye.

afiyet olsun evet bencede buyudugunun belirtisi birde bi yerde okumustum suan hala kalca kemigi icindeymis bebiskom 12. Haftada yukariya cikacakmis belkide ondan kaynaklaniyordur

13. haftadayım ama bebeği aşağıda sağda farkediyorum tam kasığımın üstünde daha yukarı çıkmadı mı

cikmamis olabilir canim ama bebegi farketmen ne kadar mumkun ondan emin degilim ben farkedemiyorum mesela

Haftasıyla alakalı olabilir
önceden hissetmiyodum ama 2 gündür farkettim dümdüz uzanıyorum kasığımdan yukarıya doğru dokundum yükselti var sağda ve en çok sağ tarafım ağrıyor Sen de bi dene ayağını bükmeden düz bir yerde dümdüz uzan

Canım

Benim ikinci kanamam öyleydi canım inşallah bişey olmayacak ilk yazdığını göremedim bu ikinci yazın galiba Allah seni de bebişi de koruyup saklayacaktır dualarım sizinle

Insallah kuzumm..

Kizlae yazilarinizi etiketleyemedim son durumum bildiginiz adet oluorum 2. pedi taktim rengi kırmızı ve koyu kırmızı olaraj yogun bi sekilde geliyor
Yarın sabah doktoru arayacağım gelin derse tekrar gideceğim.
Hamile olmasam adet oluyorum sanırdım hic bir farkı yok

Benim kese arkasindaydı canım senin de mi arkasindaydi görmedi

Ben sonucunu yorumlayamıycam ama inş iyidirler. Sen bizim hastanede yaptırmamışmıydın canım tekrar mı yaptırdın 2li noldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

fıtık mı yapma yaa hamilelikten once hic boyle bel agrilarim yoktu benim bildigim kadariyla bel fitigimda yok ama ayni dedigin gibi oluyor dogrulurken zorlaniyorum agriya agriya yavas yavas kalkiyorum yattigim yerden
Fıtık olmayabilir. Nisan anneleri grubumuzda da kuyruk sokumu ağrısı yaşayanlar vardı. Bebeğin yerleştiği yerde bir sinire falan denk geliyorsa ya da yerleştiği yerle alakalı olabiliyor o ağrı.

Yâ tarifin aynı benimki gibi bana günde 2 serum progestan iğne ve fitil tedavisi uyguladılar acaba hastaneye mi yatsan

Bacağını kaldır yastık kırlent ne varsa koy Rabbim esirgesin hiç korkma Allahın izniyle birşey olmicak sakin ol. Eşin karnına işaret parmağını gezdirip "El Mubdiu" okusun 10 defa. Mutlaka bacağını kaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…