Genişledimi kilomu aldı ben aynı görünüyorum ama sanki kemiklerim genişlemiş gibi :)Kızlar benim yanlarım acayip bir sekilde genisledi. Bunu yasayan var mı?
ilk haftalarda tatlinin t sini duymaya tahammulum yoktu hep eksi yiyordum ama 2 haftadir tatli da yiyebiliyorum artikbide senin bulantin daha fazlaymis ya o yuzden de tuzlu ve eksiye ihtiyac duyuyosundur canim tatli dahada bulandirir mideni.
Valla insallah normaldir ya 3 aylik olacagiz artik hala tutunmaya mi calisiyor ki
fıtık mı yapma yaaCanım ben fıtığı olabilir.benimde fitigim vardı.hamilelikte özellikle bir kaç haftadır dediğin gibi kalcam in üstündeki kemik felaket ağrıyor geçen gün kanepede yarım şekilde uzanmıştım hani tam uzanmamıştım. Doğrulmaya çalıştım ağrısından çok zor doğrulabildim nasıl kötüydü. Ben fıtığın vardı diye ona yoruyorum bunu.ve şimdiden böyle ağrılar yapıyorsa son aylar bu fitik beni perişan eder sanırım ya
afiyet olsunvallah ben de tatlı hiç birşeye bakamıyordum 2 gündür karpuz yedim annemin zoruyla
3 ay oldu tutunmadan ziyade büyüdüğünün belirtisi diyelim
canim en bastaki nt dedigi ense kalinligi oda normal cikmis bi sorun yok yani ama digerleri hakkinda bilgim yok bilen arkadaslar yardimci olacaktirArkadaşlar ikili test sonucum yorumlayabilen varmı acaba merak ediyorum
Canım çok büyük geçmiş olsun eğer ağrın var ise yarın kontrole git doktorunu ara durumunu bildir yada ihmal etmeKızlar bugun çok kötü bir olay yaşadım. Kırmızı ışıkta arabayla beklerken arkamdan gelen araba duramadı küt diye çarptı bana. Çok korktum neyse ki çok bir şey olmadı. Normalde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı dayanamayıp bugune randevu almıştım fakat kaza olunca randevuyu da yetişemedim. Kanamam falan yok ama bel ağrım var ne yapsam bilemedim.
Benim ikinci kanamam öyleydi canım inşallah bişey olmayacak ilk yazdığını göremedim bu ikinci yazın galiba Allah seni de bebişi de koruyup saklayacaktır dualarım sizinleKızlar çok fena bas ağrısı yaşıyorum alıntılayıp etiketleyemiyorum yazanları
Şimdi tekrar doktordan geldim.. bebek şuan iyi durumda yine kalbi duydum. Doktor aynı ilacın iğnesini de verdi 3 gün arayla vurulacağim
Bu akşan vuruldum.. yarın sabahta hapına başlayacağım
Doktor tedbir bizden, takdir Allahtan dedi dualarınıza beni de katın ne olur
Kanamayı soranlar için kızlar ped koydum bildiğiniz adet kanı gibi renginde kırmızı.. şimdi idrardan sonra daha fazla geliyor. Şuan sadece silince peçeteye geliyor
Pede de gelmiş.
Rabbime emanet kuzumm inşallah gitmez benden
Biraz dinleneyim kızlar çok kötüyüm sabahtan beri
Bende şaşkınım kızımı geç hissetmiştim. Bu baya baya erken olunca inanamadım. 8.haftada gunde 1 kez derken şimdi 4 5 oluyor. Mayısın 14 kontrol doktora da soracağım. Böyle birsey mümkün mu erken hissetmek yoksa ben mi yanılıyorum diye.Bende de var benim 3. Gebelik ama 8. Hafta erken gibi bende 12. Hafta gibi başladı
afiyet olsunevet bencede buyudugunun belirtisi birde bi yerde okumustum suan hala kalca kemigi icindeymis bebiskom 12. Haftada yukariya cikacakmis belkide ondan kaynaklaniyordur
cikmamis olabilir canim ama bebegi farketmen ne kadar mumkun ondan emin degilim ben farkedemiyorum mesela13. haftadayım ama bebeği aşağıda sağda farkediyorum tam kasığımın üstündedaha yukarı çıkmadı mı
cikmamis olabilir canim ama bebegi farketmen ne kadar mumkun ondan emin degilim ben farkedemiyorum mesela
Canım
Benim ikinci kanamam öyleydi canım inşallah bişey olmayacak ilk yazdığını göremedim bu ikinci yazın galiba Allah seni de bebişi de koruyup saklayacaktır dualarım sizinle
Benim kese arkasindaydı canım senin de mi arkasindaydi görmediÇok sagoll kuzum ben suana kadar hic kusmadim hic mide bulantisida yasamadim..
Ama dun biraz yuruyus yaptim onun etkisi oldumu bilmiyorum.
Kese icinde kanama goremiyorlar suan kanama alani falanda yok ama geliyor
Doktor 10 gun boyunca merdiven bile cikma dedi bana annem gelecek yanimda kalacak en az 10 gun hic kalmadan yatmam lazım
Ben sonucunu yorumlayamıycam ama inş iyidirler. Sen bizim hastanede yaptırmamışmıydın canım tekrar mı yaptırdın 2li noldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Arkadaşlar ikili test sonucum yorumlayabilen varmı acaba merak ediyorum
Fıtık olmayabilir. Nisan anneleri grubumuzda da kuyruk sokumu ağrısı yaşayanlar vardı. Bebeğin yerleştiği yerde bir sinire falan denk geliyorsa ya da yerleştiği yerle alakalı olabiliyor o ağrı.fıtık mı yapma yaahamilelikten once hic boyle bel agrilarim yoktu benim bildigim kadariyla bel fitigimda yok ama ayni dedigin gibi oluyor dogrulurken zorlaniyorum agriya agriya yavas yavas kalkiyorum yattigim yerden
Benim kese arkasindaydı canım senin de mi arkasindaydi görmedi
Yâ tarifin aynı benimki gibi bana günde 2 serum progestan iğne ve fitil tedavisi uyguladılar acaba hastaneye mi yatsanInsallah kuzumm..
Kizlae yazilarinizi etiketleyemedim son durumum bildiginiz adet oluorum 2. pedi taktim rengi kırmızı ve koyu kırmızı olaraj yogun bi sekilde geliyor
Yarın sabah doktoru arayacağım gelin derse tekrar gideceğim.
Hamile olmasam adet oluyorum sanırdım hic bir farkı yok
Yâ tarifin aynı benimki gibi bana günde 2 serum progestan iğne ve fitil tedavisi uyguladılar acaba hastaneye mi yatsan
Insallah kuzumm..
Kizlae yazilarinizi etiketleyemedim son durumum bildiginiz adet oluorum 2. pedi taktim rengi kırmızı ve koyu kırmızı olaraj yogun bi sekilde geliyor
Yarın sabah doktoru arayacağım gelin derse tekrar gideceğim.
Hamile olmasam adet oluyorum sanırdım hic bir farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?