ay kiyamam baya zor geciyor demek senin canim benim Allah yardimcin olsun az daha dayan gececek hepsi insallah annelik boyleymis demek daha rahme duser dusmez zorluklar endiseler stresler basliyor ama yine oyle bi duygu ki yeter ki yavruma bisey olmasin ben dayanirim diyoruz ah ahh canim annem kiymetini hergecen gun daha iyi anliyorum
Aynı şey benim başımada geldi :) kağıda yaz yanına al unutursanda bakarsınAnkara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuz
öyle yapayım.Aynı şey benim başımada geldi :) kağıda yaz yanına al unutursanda bakarsın
amin.. Cok sukur canim iyiyim cok buyuk sıkıntılarım yok aksamlari midem bulaniyor ama her seferinde cikarmiyorum arada bi cikariyorum sadece biraz bel agrim var onun disinda bisey yok Allahima sukurler olsun gecinip gidiyoruz bebiskomlaVallah öyle Rabbim korusun hepimizinkini hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin inşallah. Sen nasılsın nasıl geçiyor
Canım sen sakin ol sabah da demistim arkadaşım resmen boyle 2 ay geçirdi ama 6.ayında gebeliginin ki annem ablamda aylarca kanama yasamis sen dikkat et Allahın izni ile hic bisey olmaz bütün dualarım senleKızlar çok fena bas ağrısı yaşıyorum alıntılayıp etiketleyemiyorum yazanları
Şimdi tekrar doktordan geldim.. bebek şuan iyi durumda yine kalbi duydum. Doktor aynı ilacın iğnesini de verdi 3 gün arayla vurulacağim
Bu akşan vuruldum.. yarın sabahta hapına başlayacağım
Doktor tedbir bizden, takdir Allahtan dedi dualarınıza beni de katın ne olur
Kanamayı soranlar için kızlar ped koydum bildiğiniz adet kanı gibi renginde kırmızı.. şimdi idrardan sonra daha fazla geliyor. Şuan sadece silince peçeteye geliyor
Pede de gelmiş.
Rabbime emanet kuzumm inşallah gitmez benden
Biraz dinleneyim kızlar çok kötüyüm sabahtan beri
amin.. Cok sukur canim iyiyim cok buyuk sıkıntılarım yok aksamlari midem bulaniyor ama her seferinde cikarmiyorum arada bi cikariyorum sadece biraz bel agrim var onun disinda bisey yok Allahima sukurler olsun gecinip gidiyoruz bebiskomla
ay bilmem ki cinsiyet konusunda hic bi hissiyatim kalmadi en basindan beri kiz hissdiyordum ama ruyalarimda hep erkek goruyorum 7 mayista ogrenebilirim insallah cunku cokkk merak ediyorumBebişin erkek mi ki acaba akşam erkek sabah kız bulantısı demişlerdiDikkat et kendine yorma 11. haftada mısınız
bak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagimKızlar Çok ciddi kalça kemiğim ağrıyor özellikle uzandığımda uyuduğumda normal mi ? Bir de şey benim sağ kasığım çok şiş dokununca bebeğin orda olduğunu hissediyorum sizinki hangi tarafta ?
Bende de var benim 3. Gebelik ama 8. Hafta erken gibi bende 12. Hafta gibi başladıKızlar birşey soracağım size. Benim ikinci gebeliğim ve 8 haftadan beri karnımın icinde seğirmeler oluyor. Böyle içimde kelebek var gibi 2 3 sn olup geçiyor. Günde 2 3 bazen 4 5 kez oluyor. Kızımda 20 haftadan sonra hissetmistim haretini. Kime söylesem böyle böyle oluyor diye kesin erkek diyor. Erkek bebek kıza göre daha erken haret eder diyorlar. 2 veya 3 bebeği olanlar sizde de böyle bir durum var mı? Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yeter ama ben mi yanılıyorum diye düşünüyorum bazen.
Aslinda babasi da var. Yaşlı lakin cok dinç. Ama orda kalmak istemiyor. Benim de zoruma gidiyor biraz. Baksam da mecburiyetten bakacagim. Nasil bakacaksam o da.... kolumda serumla ona da bakarim ne yapayimbaşka yer yok mu kalacak.
Yok ben de öğrenmedim 2 haftaya öğrenirim ama ben de senin gibi kız diyodum ama rüyalarıma hep erkek geliyor. Belirtilerim de hep kız ama çok aşırı ekşi ve tuzlu istiyor canım. Dün gece 4 te uyanıp limonu tuzlayıp yedimay bilmem ki cinsiyet konusunda hic bi hissiyatim kalmadi en basindan beri kiz hissdiyordum ama ruyalarimda hep erkek goruyorum 7 mayista ogrenebilirim insallah cunku cokkk merak ediyorumsizin belli oldu mu cinsiyet ? Evet canim bugun tam 11+0 olduk cok sukur
bak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagim
ilk haftalarda tatlinin t sini duymaya tahammulum yoktu hep eksi yiyordum ama 2 haftadir tatli da yiyebiliyorum artikYok ben de öğrenmedim 2 haftaya öğrenirim ama ben de senin gibi kız diyodum ama rüyalarıma hep erkek geliyor. Belirtilerim de hep kız ama çok aşırı ekşi ve tuzlu istiyor canım. Dün gece 4 te uyanıp limonu tuzlayıp yedim
Bence seninki normal olan yerde bebeğin tutunmaya çalıştığının göstergesi ilk haftalarda benim de çok ağrırdı söylediğin yerde ama sanki sol kalça kemiğime birşey olmuş çok ağrıyor ani harekette acıyor
Canım ben fıtığı olabilir.benimde fitigim vardı.hamilelikte özellikle bir kaç haftadır dediğin gibi kalcam in üstündeki kemik felaket ağrıyor geçen gün kanepede yarım şekilde uzanmıştım hani tam uzanmamıştım. Doğrulmaya çalıştım ağrısından çok zor doğrulabildim nasıl kötüydü. Ben fıtığın vardı diye ona yoruyorum bunu.ve şimdiden böyle ağrılar yapıyorsa son aylar bu fitik beni perişan eder sanırım yabak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagim
Gecmiş olsun canımKızlar bugun çok kötü bir olay yaşadım. Kırmızı ışıkta arabayla beklerken arkamdan gelen araba duramadı küt diye çarptı bana. Çok korktum neyse ki çok bir şey olmadı. Normalde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı dayanamayıp bugune randevu almıştım fakat kaza olunca randevuyu da yetişemedim. Kanamam falan yok ama bel ağrım var ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?