2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Vallah öyle Rabbim korusun hepimizinkini hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin inşallah. Sen nasılsın nasıl geçiyor

Ankara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuz
Aynı şey benim başımada geldi :) kağıda yaz yanına al unutursanda bakarsın

Vallah öyle Rabbim korusun hepimizinkini hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin inşallah. Sen nasılsın nasıl geçiyor
amin.. Cok sukur canim iyiyim cok buyuk sıkıntılarım yok aksamlari midem bulaniyor ama her seferinde cikarmiyorum arada bi cikariyorum sadece biraz bel agrim var onun disinda bisey yok Allahima sukurler olsun gecinip gidiyoruz bebiskomla

Canım sen sakin ol sabah da demistim arkadaşım resmen boyle 2 ay geçirdi ama 6.ayında gebeliginin ki annem ablamda aylarca kanama yasamis sen dikkat et Allahın izni ile hic bisey olmaz bütün dualarım senle

Bebişin erkek mi ki acaba akşam erkek sabah kız bulantısı demişlerdi Dikkat et kendine yorma 11. haftada mısınız

Kızlar Çok ciddi kalça kemiğim ağrıyor özellikle uzandığımda uyuduğumda normal mi ? Bir de şey benim sağ kasığım çok şiş dokununca bebeğin orda olduğunu hissediyorum sizinki hangi tarafta ?

Bebişin erkek mi ki acaba akşam erkek sabah kız bulantısı demişlerdi Dikkat et kendine yorma 11. haftada mısınız
ay bilmem ki cinsiyet konusunda hic bi hissiyatim kalmadi en basindan beri kiz hissdiyordum ama ruyalarimda hep erkek goruyorum 7 mayista ogrenebilirim insallah cunku cokkk merak ediyorum sizin belli oldu mu cinsiyet ? Evet canim bugun tam 11+0 olduk cok sukur

bak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagim

Bende de var benim 3. Gebelik ama 8. Hafta erken gibi bende 12. Hafta gibi başladı

Yok ben de öğrenmedim 2 haftaya öğrenirim ama ben de senin gibi kız diyodum ama rüyalarıma hep erkek geliyor. Belirtilerim de hep kız ama çok aşırı ekşi ve tuzlu istiyor canım. Dün gece 4 te uyanıp limonu tuzlayıp yedim
bak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagim

Bence seninki normal olan yerde bebeğin tutunmaya çalıştığının göstergesi ilk haftalarda benim de çok ağrırdı söylediğin yerde ama sanki sol kalça kemiğime birşey olmuş çok ağrıyor ani harekette acıyor

ilk haftalarda tatlinin t sini duymaya tahammulum yoktu hep eksi yiyordum ama 2 haftadir tatli da yiyebiliyorum artik bide senin bulantin daha fazlaymis ya o yuzden de tuzlu ve eksiye ihtiyac duyuyosundur canim tatli dahada bulandirir mideni.
Valla insallah normaldir ya 3 aylik olacagiz artik hala tutunmaya mi calisiyor ki

Kızlar bugun çok kötü bir olay yaşadım. Kırmızı ışıkta arabayla beklerken arkamdan gelen araba duramadı küt diye çarptı bana. Çok korktum neyse ki çok bir şey olmadı. Normalde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı dayanamayıp bugune randevu almıştım fakat kaza olunca randevuyu da yetişemedim. Kanamam falan yok ama bel ağrım var ne yapsam bilemedim.

Kızlar bugun çok kötü bir olay yaşadım. Kırmızı ışıkta arabayla beklerken arkamdan gelen araba duramadı küt diye çarptı bana. Çok korktum neyse ki çok bir şey olmadı. Normalde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı dayanamayıp bugune randevu almıştım fakat kaza olunca randevuyu da yetişemedim. Kanamam falan yok ama bel ağrım var ne yapsam bilemedim.

Canım ben fıtığı olabilir.benimde fitigim vardı.hamilelikte özellikle bir kaç haftadır dediğin gibi kalcam in üstündeki kemik felaket ağrıyor geçen gün kanepede yarım şekilde uzanmıştım hani tam uzanmamıştım. Doğrulmaya çalıştım ağrısından çok zor doğrulabildim nasıl kötüydü. Ben fıtığın vardı diye ona yoruyorum bunu.ve şimdiden böyle ağrılar yapıyorsa son aylar bu fitik beni perişan eder sanırım ya

Gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…