2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkasina bakti mi bilmiyorum ama 2 doktorda hic bir yerde goremedi kanamayı
Bence böyle bir kanamanın nedeni kesenin gozukmeyen bir yerinde olması bu durumda doktor görmuyosa radyoloji baksın canım progestan fitil en son kac saat önce aldın yani benim fikrim böyle bi kanama durumunda ağızdan alsan yatsan daha iyi kan ilacı disari atabilir

valla üşenmedim baktim ama yok benim kasıklar esit yukseklikte

ay insallah dedigin gibidir canim biraz tırstım cunku. doktorada sorayim haftaya bakalim o ne dicek

Kuzum yarin doktoru arayacagim buyuk ihtimal giderim yatirirsa yatarim
Canım yaaa kıyamam sana inşallah Allah size yardım edecek Allaha emanet et yavrunu O emanetine sahip çıkacaktır. Gönlümden geçen kesinlikle iyi olacaksınız sana gözün aydın dicez

fıtık mı yapma yaa hamilelikten once hic boyle bel agrilarim yoktu benim bildigim kadariyla bel fitigimda yok ama ayni dedigin gibi oluyor dogrulurken zorlaniyorum agriya agriya yavas yavas kalkiyorum yattigim yerden
Valla bilmiyorum canım. Benim vardı önceden ama durduk yere tutmazdı mesela çok stresli sıkıntılı dönemlerimde vururdu bilirdim o dönemleri. Şimdi hamilelikte başladı bayağı korkutuyor beni.hele birde dogru pozisyobda degilsem dogrulmak ayaga kalkmak cok zor oluyor.umarim seninki fitil değildir canım ama istersen bi muayene ol .hastaneye gidince

Çok geçmiş olsun canım bazen yasanacaklarin önüne geçemiyoruz üzüldüm böyle bi travma yaşamana doktora muhakkak git bence

Bende simdi gordum okudum kuzum dua edicem bol bol Rabbim buyukk bunu da atlatiriz elbet

Ankara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuz
Not al kuzum ben ole yapiyrm telin not kismina yaziyrm aklima gelenleri bana hatirlatacagi kdr kisa sekilde..orda soruyrm iyi oluyo :)

Saol canım yarın gideyim en iyisi ne olur ne olmaz umarım bebeğim de iyidir.
Canim artık geç oldu da bu tarz durumlarda erken gitmekte fayda var ben de bildiğimden değil de doktorların paylaşımlarından anladigim hissediyorlarmis hani korkmuş sinmiş olabilir diye düşündüm geçmiş olsun canım

doktor normal degilse giderim mutlaka canim sende git belki egzersiz falan verir

Kullanacağın iğne progestan prolutön bi de bi isim daha vardı bu iğneleri yaptırırken iğne anında derin nefes alıp ver rahatlamaya çalış ben 15 tane gün asiri oldum iğnelerden kesinlikle üstüne oturamadım yatamadim bunlar çok normalmis agrıyı minimuma indirmen yapılırken bitene kadar rahat olmaya çalış bir de keşke 3 günde bir olmasaydı senin kanaman yoğun tabi doktorunun takdiridir

Canım benim de kanamalarin temelinde yürüyüş yarım saate fazla ayakta kalmak yanlış oturup kalkmak vardı

nub çıkıntısı yere paralel canim yani ben oyle gordum erkekte o cikinti daha yukariya dogru oluyormus
Bende yukarıda sandım dedim erkek eşim havalara uçtu hala kızım diye severim geliyor bebeğime ayıp olacak erkekse valla. Kalp atışı 170 dedi doktor birde eşim hemen erkeklerin hızlı atar dedi doktorda güldü.Ya erkekler neden böyle kuzum bilmiyorum alemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…