2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle canım sağlıklı olsun kiz erkek bir çok haklısın paran varsa rahatsın devlette perişanlık ben bile y.disinda devletteyim bazen aşırı perişan oluyoruz Rabbim sağ salim kavusmayi nasip etsin

Dua edin ne olur yoğun kanama ile hastaneye yatırıldım bebek iyi ama kanama normal değil deniliyor zaten 3 kaybım var lütfen dua edin
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim sana bağışlar evladinisağ salim senle kalır haberdar et durumdan inşallah bi an önce toparlanrsn

Dua edin ne olur yoğun kanama ile hastaneye yatırıldım bebek iyi ama kanama normal değil deniliyor zaten 3 kaybım var lütfen dua edin
Yâ Canim cok geçmiş olsun neler oluyo böyle bu günlerde bebek iyi çok şükür sen de hastanede gözetim altındasın iyi olacaksın üzülme Allah yar ve yardımcınız olsun

Nasıl oldu gün içinde sakıncalı olan herhangi bişey yaptın mı

Kabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.

Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.

Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..

O kadar saçma bir geceydi ki.. Nasıl başladık neyle bitirdik belli değil..

Çok geçmiş olsun Allah korumuş canım. Sonu da güzel olmuş maşallah.

Benim dün testte yine enfeksiyon çıktı demiştim ve bu gece ateşlendim ve boğazım berbat. Bugün okula gitmem imkansız eve de temizliğe bayan gelecek. Oyyy çok dardayım

Kuzum yarin doktoru arayacagim buyuk ihtimal giderim yatirirsa yatarim
Git tatlım aklında kalmasın. Ama bu sürede morelinide yüksek tut lütfen. Sen sağlam dur ki o da anası gibi sağlam dursun. Yatarsan daha iyi olur zaten. Gidene kadar bol bol dinlen ve yüksek morel. Bırakma kendini

Saol canım yarın gideyim en iyisi ne olur ne olmaz umarım bebeğim de iyidir.
Inşallah.... ıyi düşün ıyi olsun...

Allah yardım etsin kuzum inşallah. Bozma hemen morelini. Birden bire mi başladı? Yordun mu kendini gün içinde? Hastanedesin zaten sakin ol. Bizi de haberdar et

Canim benim yaa çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bebişi görmek çok güzel yaa özlüyor insan

Ya kizlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun ne oluyr boyle hay Allah..

R Rabsernur , Meyveliturta19 kanama nedir korku derecesi nedir cok iyi bilirim Rabbim size bagislasin yavrularinzii..insallah atlaticaksiniz bebisleriniz sizinle..

O optumkibbye cnm gecmis olsn esine, sonu guzele baglanmis, gercektn ilginc bi gece olms beterinden korusun Rabbim..

Arabasina arkadan carpilan bi arkadasimiz vardi nikini hatirlayamadim ck gecms olsn dr.unla durumu paylastinmi..

Kizlarr dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim yavrularimizi Rabbim bizlere bagislasin..ahh su gunler bir an once gecsin de saglikla alalim yavrularimizi kucaklarimiza insallah

bak benim belim agriyor dedigim şu, tam kalcamin ustu o kemikli olan kisim yani kuyruk sokumunun hemen ustu boyle sanki hamlamışım gibi hep agriyor haftaya doktora soracagim
Tam aynisini ben de yaşıyorum ve ben doktora sordum bel kaslarin var orda ve artik yavas yavas esniyor dedi. Her kadinin bel kasi gücü de ayni olmadigi icin bazilarinin cok daha fazla ağrıyor dedi. Cok agrirsa parol icebilirsin onun disinda beline baski vermeden yat kalk, yastikla destekleyerek otur dedi

canım bende de aynı dedgin şekilde oluyormuş. ve erkek bebekte olurmuş sadece kaç kişi söyledi aynsını. hemde direk ben demeden erkek bebekte seğirmeler, tik tik atmalar oluyor dediler.

Ay bişey olmamış demi Allah korusun

Eşine çok geçmiş olsun,korkutmuş seni neyse ki iyi sonu da güzel bağlanmış bebişin de iyiymiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…