2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Okudum.Rabbim ins.korktugunuza uğratmasın rabbim.sifa
Ben de okudum Rabbim şifa versin.

K Kutsal Alerji Canım benim Rabbim işini kolaylaştırsın ilk okuduğumdan beri çok etkilendim o zamandan beri dua ediyorum sana Rabbimden sadece hayırlısından ve sağlıklısından istedik Rabbim hüsrana uğratmasın sen iyi ol Allah seninledir

Kızlar birşey soracağım size. Benim ikinci gebeliğim ve 8 haftadan beri karnımın icinde seğirmeler oluyor. Böyle içimde kelebek var gibi 2 3 sn olup geçiyor. Günde 2 3 bazen 4 5 kez oluyor. Kızımda 20 haftadan sonra hissetmistim haretini. Kime söylesem böyle böyle oluyor diye kesin erkek diyor. Erkek bebek kıza göre daha erken haret eder diyorlar. 2 veya 3 bebeği olanlar sizde de böyle bir durum var mı? Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yeter ama ben mi yanılıyorum diye düşünüyorum bazen.

Kızlar çok fena bas ağrısı yaşıyorum alıntılayıp etiketleyemiyorum yazanları

Şimdi tekrar doktordan geldim.. bebek şuan iyi durumda yine kalbi duydum. Doktor aynı ilacın iğnesini de verdi 3 gün arayla vurulacağim
Bu akşan vuruldum.. yarın sabahta hapına başlayacağım
Doktor tedbir bizden, takdir Allahtan dedi dualarınıza beni de katın ne olur

Kanamayı soranlar için kızlar ped koydum bildiğiniz adet kanı gibi renginde kırmızı.. şimdi idrardan sonra daha fazla geliyor. Şuan sadece silince peçeteye geliyor
Pede de gelmiş.
Rabbime emanet kuzumm inşallah gitmez benden
Biraz dinleneyim kızlar çok kötüyüm sabahtan beri

midende agrı var mı .benim bir arkkadaş mide kanaması geçirmişti adet gibi olmuştu. Allah şifa versin bol su iç dinlen. ftil olarak kullan daha etkiliymiş

midende agrı var mı .benim bir arkkadaş mide kanaması geçirmişti adet gibi olmuştu. Allah şifa versin bol su iç dinlen. ftil olarak kullan daha etkiliymiş

Midemde yok kuzum ama karnımda kasıklarımda ve belikde ağrım var.. bugünde karnima vurdu ağrı
Bilmiyorum ki beynim yandı artık hem iğne hem ilaç verdi bir kac gun sonra geçmezsw yine gideceğim

Kızlar Temizlikten işten bahsetmişsiniz ben de kendimle ilgili birşeyler yazmak istedim. 8 yıllık evliyim 6 sene boyunca tüp bebek hariç bütün tedavileri uyguladık nasip olmadı. Son 2 yıldır çalışıyordum hem kafam dağılıyordu hem de eğer hala olmazsa para biriktirip güzel bir yerde tüp bebek düşünüyordum ki Rabbim Nasip eyledi mucizemi gönderdi.

8 yıldan sonra gelen mucizeme rağmen çalışmaya devam edemezdim benim için de eşim için de ve iki ailemiz için de çok kıymetli olduğu için bırakmaya karar verdim işi tam karar vermişken biraz yorulduğum için kanamam olmuştu buraya da yazmıştım. Doktor yüksek riskli düşük tehlikesi demişti ilaç falan ama sadece wc dışında hiç kalkma demişti öyle de yaptım. Progestana rağmen biraz ayaklanıp yürüsem tekrar kanamam olmaya başlıyodu çok korkuyordum. Bir kaç kez böyle durum oldu en sonki çok yoğun bir kanamaydı, halbuki çok az yürümüştüm hastaneye yatırdılar iğneler serumlar şükür bebek yaşıyordu. Doktor dikkat et dedi vallah 2 aydır annem bakıyor biz bunca sene beklemişiz elimizden ne geliyosa yapalım.

Veren Allah elhamdulillah onun emaneti elbette ama göz göre göre buna sebep olamam Rabbim hepimize sağlıklısından hayırlısından versin inşallah hiç birimizi sağlığıyla sınamasın. Dikkat etmemiz lazım...

Canım çok geçmiş olsun dua edicem kustuktan sonra mı oldu kanama ? mutlaka dinlenmen lazım bacaklarını havaya dikip uzan.

Canım çok geçmiş olsun dua edicem kustuktan sonra mı oldu kanama ? mutlaka dinlenmen lazım bacaklarını havaya dikip uzan.

Çok sagoll kuzum ben suana kadar hic kusmadim hic mide bulantisida yasamadim..
Ama dun biraz yuruyus yaptim onun etkisi oldumu bilmiyorum.
Kese icinde kanama goremiyorlar suan kanama alani falanda yok ama geliyor

Doktor 10 gun boyunca merdiven bile cikma dedi bana annem gelecek yanimda kalacak en az 10 gun hic kalmadan yatmam lazım

Bende okudum kuzum namazlarımda da duacınım

canim benim ilk gebeligim ama o segirmeler bende de oluyor 2 yada 3 gunde bi defa falan o bebegin hareketi midir ki ?

Kendine dikkat et canim benim Rabbim sana bagislasin yavrunu dua edecegim

Ben de biirazcık yürüdüğüm için olmuştu etkisi vardır bence. Bazı vücutlar hassas, kimi var hiç bir sıkıntı yaşamıyor. Doktor bana da Rahimde kanama görünmüyor demişti bir sonraki gün tekrar gittiğimde görebilmişti rahimde pıhtılar var kusarken ya da yorulurken daha çok etki oluyor demişti.

Kızlar şimdi doktordan çıktım ev istirahati verdi riskli bir durum yok dedi.Çok şükür kıpır kıpırdı.
Fotoğrafını yüklüyorum bana erkek gibi geldi siz ne dersiniz?

bana kız gibi geldi canim hayirli evlatolsun insallah

Dr u dinle ve hiç kalkmadan yat canım dualarım seninle Allah'ın izniyle gecicek bugunler

nerelerdesin canim pek gorunmuyorsun, gecmis olsun stresli gunler yasamissin rabbim bi daha yasatmasin

nerelerdesin canim pek gorunmuyorsun, gecmis olsun stresli gunler yasamissin rabbim bi daha yasatmasin

Canım benim Vallah o kadar zorlandım ki Allahım hepsine yardım etsin bazen unutuyodum hamile olduğumu Allahım ne olur yardım et diye yalvarıyordum. Çok aşırı mide bulantısı kusma yaşıyordum. Tlfnu karartmıştım elime aldığım gibi kusuyordum af buyur kustukça kanamam oluyordu. Annem Bitlisten bana bakmaya geldi 1 ay baktı birazcık iyi plunc beraber Bitlise geldik 2 gündür biraz daha iyiyim ama lekelenmem daha devam ediyor

Ankara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuz
Kızıma hamileyken bende de aynısı oluyordu. Sonra not almaya başlamıştım sorularımı doktora giderken götürüyordum soruyordum tavsiyem not al kağıdıda yanında götür
Ben 2.ye hamileyim ama henüz hiçbir kıpırtı seğirme falan yok bende canım

ay kiyamam baya zor geciyor demek senin canim benim Allah yardimcin olsun az daha dayan gececek hepsi insallah annelik boyleymis demek daha rahme duser dusmez zorluklar endiseler stresler basliyor ama yine oyle bi duygu ki yeter ki yavruma bisey olmasin ben dayanirim diyoruz ah ahh canim annem kiymetini hergecen gun daha iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…