- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Suanlik yk kuzum olmaz insallah yaa..bu mubarek gunlerinn yuzu suyu hurmetine Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi insallahAy bişey olmamış demi Allah korusun
İlk gebeliğim bende olmaz demicanım bende de aynı dedgin şekilde oluyormuş. ve erkek bebekte olurmuş sadece kaç kişi söyledi aynsını. hemde direk ben demeden erkek bebekte seğirmeler, tik tik atmalar oluyor dediler.
Ben sormustm kuzuum sanki ole demislerdi bana..20. Haftaya kdr yapilcak bisi yk o haftada tetanoz vurulck fln demislerdi..dosya acilmistir adina zatn aricaklar bizi onlarBilmiyorum ki aklıma geldi. Saglık ocagındayım şimdi, kan vericem sıra bekliyorum o an geldi aklıma
Sari parça akinti arada sırada birkac gündür bende de oluyor ama ben afedersin kokluyorum kokusu yoksa ciddiye almıyorumKizlar iyi aksamlar benim randevum yarin. Ayiptir söylemesi biz ilk kez esimle dün iliski yasadik. Birde kusmalarim hala devam ediyor cok zorlaniyorum kusarken ve ondan sonra dünden beri 4-5 kez sari parca seklinde akintim geliyor her seferknde kücük bir parca seklinde. Bir sorun mu var acaba
Suanlik yk kuzum olmaz insallah yaa..bu mubarek gunlerinn yuzu suyu hurmetine Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi insallah
Dün aradılar beni canım, ondan geldim. Ama dedigin gibi sanırım.Ben sormustm kuzuum sanki ole demislerdi bana..20. Haftaya kdr yapilcak bisi yk o haftada tetanoz vurulck fln demislerdi..dosya acilmistir adina zatn aricaklar bizi onlar
4.ayında oluyor ilk dozu canım. Ben kızımda yaptırmamıştım ama şimdi yaptırıcam. Steril ortamlarda doğum yapıyoruz bişey olmaz düşüncesi var ama mesela Van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kalmıştı. Doktorum bir aşıyla bertaraf edilebilecek bir sıkıntı bu yaptırın dedi. Gebe okulu da öyle demişti. Bu sefer yaptırırcam benKızlar tetanoz aşısı olan var mı?
Canım senin de eşin rahatsızlanmış heralde inşallah birdaha aynı şeyi asla yaşamassınız çok geçmiş olsun
Bende şaşkınım kızımı geç hissetmiştim. Bu baya baya erken olunca inanamadım. 8.haftada gunde 1 kez derken şimdi 4 5 oluyor. Mayısın 14 kontrol doktora da soracağım. Böyle birsey mümkün mu erken hissetmek yoksa ben mi yanılıyorum diye.
Yok kuzumm bnm degill Allah korusun :) optumkibbby arkadasimizin esi rahatsizlanmis ama bu vesileyle bebisi gormus cinsiyet hakkinda bilgi almis ve esi de iyimis sukur :)Canım senin de eşin rahatsızlanmış heralde inşallah birdaha aynı şeyi asla yaşamassınız çok geçmiş olsun
Aa anlafm tatlm sorunca bizede soylermisin :)Dün aradılar beni canım, ondan geldim. Ama dedigin gibi sanırım.
Estagfurullah kuzum olurmu oylr sey ozet gectm bn sana tekrsr :)Karıştırdım sanırım kusura bakma canım üzerimde 1 haftadır mallık var
Hepimizi Allah korusun canım kaza bela uzak olsun bizden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziYok kuzumm bnm degill Allah korusun :) optumkibbby arkadasimizin esi rahatsizlanmis ama bu vesileyle bebisi gormus cinsiyet hakkinda bilgi almis ve esi de iyimis sukur :)
Oncelikle cook cok gecmis olsun. Allah tekrarını yasatmasin. Demek kizin olacak yuksek ihtimalKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.
Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..
O kadar saçma bir geceydi ki.. Nasıl başladık neyle bitirdik belli değil..
Tamam canım cok sagol cok aydınlatıcı oldu.4.ayında oluyor ilk dozu canım. Ben kızımda yaptırmamıştım ama şimdi yaptırıcam. Steril ortamlarda doğum yapıyoruz bişey olmaz düşüncesi var ama mesela Van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kalmıştı. Doktorum bir aşıyla bertaraf edilebilecek bir sıkıntı bu yaptırın dedi. Gebe okulu da öyle demişti. Bu sefer yaptırırcam ben
canım benimde ilk gebeliğim fakat bende arada sırada oluyor. kelebek kanat çırparmış gibi oluyor. hani erkek bebekte olur dedikleri için belki seninki kızdır ondan olmuyordurİlk gebeliğim bende olmaz demi
Canım CVS yapıldı mı nasılsınHer doktor farklı söylüyor valla. Şimdi yine doktor arkadaşıma sordum emin olmak için, eski adı o dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İyi haberler almak nadip olur inşallah.
Nasipten öteye köy yok derler ya. Bekleyeceğiz. Hayırlısını diliyorum Rabbim den.şu an kötü durumu düşünmek istemiyorum canım.
Geçmiş olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş canım. Sonu da güzel olmuş maşallah.
Canim benim yaa çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bebişi görmek çok güzel yaa özlüyor insan
Ya kizlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun ne oluyr boyle hay Allah..
@Rabsernur , @Ada Lovelace kanama nedir korku derecesi nedir cok iyi bilirim Rabbim size bagislasin yavrularinzii..insallah atlaticaksiniz bebisleriniz sizinle..
O optumkibbye cnm gecmis olsn esine, sonu guzele baglanmis, gercektn ilginc bi gece olms beterinden korusun Rabbim..
Arabasina arkadan carpilan bi arkadasimiz vardi nikini hatirlayamadim ck gecms olsn dr.unla durumu paylastinmi..
Kizlarr dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim yavrularimizi Rabbim bizlere bagislasin..ahh su gunler bir an once gecsin de saglikla alalim yavrularimizi kucaklarimiza insallah
Oncelikle cook cok gecmis olsun. Allah tekrarını yasatmasin. Demek kizin olacak yuksek ihtimalbabasina can suyu olsun melegim
Allah razı olsun hepinizden. Şuan iyiyiz çok şükür.O optumkibbye canım çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir ikinizde Allah yar ve yardımcınız olsun umarım birdaha böyle bişey hiç yaşamazssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?