2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bilmiyorum ki aklıma geldi. Saglık ocagındayım şimdi, kan vericem sıra bekliyorum o an geldi aklıma
Ben sormustm kuzuum sanki ole demislerdi bana..20. Haftaya kdr yapilcak bisi yk o haftada tetanoz vurulck fln demislerdi..dosya acilmistir adina zatn aricaklar bizi onlar

Sari parça akinti arada sırada birkac gündür bende de oluyor ama ben afedersin kokluyorum kokusu yoksa ciddiye almıyorum

Kızlar tetanoz aşısı olan var mı?
4.ayında oluyor ilk dozu canım. Ben kızımda yaptırmamıştım ama şimdi yaptırıcam. Steril ortamlarda doğum yapıyoruz bişey olmaz düşüncesi var ama mesela Van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kalmıştı. Doktorum bir aşıyla bertaraf edilebilecek bir sıkıntı bu yaptırın dedi. Gebe okulu da öyle demişti. Bu sefer yaptırırcam ben

Ben anneme erkek hissediyorum dedigimde sizin yasadiginiz seyden bahsetmisti.
"Erkek kardesine hamileyken benim karnim segirirdi sanki icinde kelebek kanat cirpiyor gibi. Ben erkek olduğunu oyle anlamistim. Senin de oluyor mu?" diye sormustu

Canım senin de eşin rahatsızlanmış heralde inşallah birdaha aynı şeyi asla yaşamassınız çok geçmiş olsun
Yok kuzumm bnm degill Allah korusun :) optumkibbby arkadasimizin esi rahatsizlanmis ama bu vesileyle bebisi gormus cinsiyet hakkinda bilgi almis ve esi de iyimis sukur :)

Kızlar 13. Haftaya girdiğimden beri bir tuhafım ya şimdiye kadar hiç bir belirti yaşamadım ama bu hafta bir mallık var üzerimde mutsuz, halsiz, feci şekilde unutkanlık ve bıçak saplanıyor sanki vücuduma sürekli bazen konuşacağım cümleyi bile unutuyorum

Yok kuzumm bnm degill Allah korusun :) optumkibbby arkadasimizin esi rahatsizlanmis ama bu vesileyle bebisi gormus cinsiyet hakkinda bilgi almis ve esi de iyimis sukur :)
Hepimizi Allah korusun canım kaza bela uzak olsun bizden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Oncelikle cook cok gecmis olsun. Allah tekrarını yasatmasin. Demek kizin olacak yuksek ihtimal babasina can suyu olsun melegim

Tamam canım cok sagol cok aydınlatıcı oldu.

O optumkibbye canım çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir ikinizde Allah yar ve yardımcınız olsun umarım birdaha böyle bişey hiç yaşamazssınız

Canım CVS yapıldı mı nasılsın

Çok geçmiş olsun Allah korumuş canım. Sonu da güzel olmuş maşallah.
Canim benim yaa çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bebişi görmek çok güzel yaa özlüyor insan
Oncelikle cook cok gecmis olsun. Allah tekrarını yasatmasin. Demek kizin olacak yuksek ihtimal babasina can suyu olsun melegim
O optumkibbye canım çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir ikinizde Allah yar ve yardımcınız olsun umarım birdaha böyle bişey hiç yaşamazssınız
Allah razı olsun hepinizden. Şuan iyiyiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…