2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok geçmiş olsun eşine. umarım herşey yolundadır. nasıl anladın . kız olduğunu

aynen bende çok merak ediyorum nasıl bişey acaba tam olarak kaçıncı haftada hissedeceğiz. sen şuan kaç haftalıksın :)
13. Haftam yarın bitiyor 18 ile 20. Haftalar arasında hissedermişiz bildiğim kadarıyla ilk gebeliği olmayanlarda 16. Hafta hissediliyormuş biraz önce 16. Haftada ultrason videolarına baktım kız ne kadar büyüyormuş içim gitti :)

çok geçmiş olsun eşine. umarım herşey yolundadır. nasıl anladın . kız olduğunu
Teşekkür ederim çok sağol. Nub’tan anladım. Doktor cinsiyeti söyleyemem diyince bende nub’u gösterir misiniz dedim. Çok bariz bir şekilde yatay olarak görünce ne bileyim heyecan yapıp bağırdım şansıma doğru çıktı.

Kızlar size saglık ocagının verdigi gebe takip formunu gonderiyorum
20. Haftada tetanoz aşısı baslıcakmıs. Bu arada benimle beraber 20. Haftada bir gebe daha vardı, kucuk bir aletle bebegin kalbini dinledi hemsire. Yani 2 ay sonra her merak edişimizde saglık ocagının yolunu tutarız bir de kan sulandırıcı igne eger yazdırırsak %20sini oduyoruz ama rapor cıkartırsak hic fark odemiyormuşuz. Bu arada saglık ocagınıza mutlaka gidin. Kan ve idrar tahlil takibi yapılması gerekiyor ya duzenli olarak saglık ocagı bunları tarihine gore yapıyor. Bu arada devlet hast gitmiştim 26tl odeme cıktı eczanede. Saglık ocagı odemesi sadece 9tl. Aklınızda bulunsun kızlar.

Eklentiler

• image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 67
ne güzel sen benden bir hafta öndesn. benimde bugün 12. haftam bitiyor :) inş o güzel günleride görmek nasip olur

Yok canim aramadilar..Aile hekimim hamilelik olursa gelip bilgi verin demisti gitmedim ben daha.Tasindigimiz icin gidip yeni kayit yaptirmam lazim..Onlar bilgi mi veriyorlar canim?
evet canım beni aramak için kaç gün uğraşmış hemşire sağolsun numaralar karışmış falan ama sonunda ulaştı bana. 27 kasımda randevum var kan verecekmişim. bence müüsait bi zamanında git kaydını yaptır canım. sen gebe oldugunda onların sistemine düşüyor o dr da yaptırdıgın kan idrar hepsini onlarda görebiliyor. kullandgım ilaçları falan sordu. bence sende kaydol bian önce

Selam kızlar, Allah'ım hepimizinkini sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah ve isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin. Rabbim nasip etti ilk defa bende gebe forumunda yazıyorum, 5. Tüp bebek denememle hamdolsun Elhamdülillah bugünleri gördük,geçen hafta Dr umun önerisiyle nifty için kan verdim. Sonuç bekliyoruz, inşallah güzel haberler alırım,tedirgin ve temkinliyim biraz,Ama Allah bilir elbette

Bol bol dinlen canım tuvalet dışında kalkma sakin ayakların yüksekte yat Allah'ın izniyle bebisin seninle olucak

Ben elimi karnima koysam hep atiyor arkadaslar sizde normalde atmiyor mu. Her zaman yani hissediyorum orda damar gibi birsey sürekli atiyor
Valla ben geçen nasıl olduda baktım hatırlamıyprum ama ayaktayken elimi koydum bikaç defa sanki vuruyor gibiydi ama diyorumya belki başka bişey bu zamanlar gaz aşırı derecede çok oluyor bence ondan biz öyle sanıyoruz

Bol bol dinlen canım tuvalet dışında kalkma sakin ayakların yüksekte yat Allah'ın izniyle bebisin seninle olucak

Yatiyorum kuzum dunden beri dedigin gibi hic birsey yapmiyorum insallah atlatirim

Bir arkadas yazmis igne agri yapar diye sabaha kadar uyuyamadim çok agri yaptı

Ya öyle zor iki gun geciriyorum ki Rabbim kimseye yasatmasin o yuzden kim iyi kim nasil hic bilmiyorum..
Insallah herkes cok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…