Hayır haftaya randevum varbelki o zaman cinsiyetini söyler doktor. ilk çocuğum erkekSenin cinsiyet belli mi şuan?
Herkese gunaydin kizlar.Bugun kontrol gunum 1 aydan sonra..Sonunda geldi çattı..Cok sabirsizim..Insallah guzel sonuclarla gelirim.Bana dua edin..:))
geçmiş olsun. umarım güzel haberlerini alırız. gönlünü ferah tut ki bebeğin senle kalsınDua edin ne olur yoğun kanama ile hastaneye yatırıldım bebek iyi ama kanama normal değil deniliyor zaten 3 kaybım var lütfen dua edin
çok geçmiş olsun eşine. umarım herşey yolundadır. nasıl anladın . kız olduğunuKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.
Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..
O kadar saçma bir geceydi ki.. Nasıl başladık neyle bitirdik belli değil..
13. Haftam yarın bitiyor 18 ile 20. Haftalar arasında hissedermişiz bildiğim kadarıyla ilk gebeliği olmayanlarda 16. Hafta hissediliyormuş biraz önce 16. Haftada ultrason videolarına baktım kız ne kadar büyüyormuş içim gitti :)aynen bende çok merak ediyorum nasıl bişey acaba tam olarak kaçıncı haftada hissedeceğiz. sen şuan kaç haftalıksın :)
GünaydınHerkese gunaydin kizlar.Bugun kontrol gunum 1 aydan sonra..Sonunda geldi çattı..Cok sabirsizim..Insallah guzel sonuclarla gelirim.Bana dua edin..:))
Teşekkür ederim çok sağol. Nub’tan anladım. Doktor cinsiyeti söyleyemem diyince bende nub’u gösterir misiniz dedim. Çok bariz bir şekilde yatay olarak görünce ne bileyim heyecan yapıp bağırdım şansıma doğru çıktı.çok geçmiş olsun eşine. umarım herşey yolundadır. nasıl anladın . kız olduğunu
Bugün randevum doktora sorayim biSari parça akinti arada sırada birkac gündür bende de oluyor ama ben afedersin kokluyorum kokusu yoksa ciddiye almıyorum
ne güzel sen benden bir hafta öndesn. benimde bugün 12. haftam bitiyor :) inş o güzel günleride görmek nasip olur13. Haftam yarın bitiyor 18 ile 20. Haftalar arasında hissedermişiz bildiğim kadarıyla ilk gebeliği olmayanlarda 16. Hafta hissediliyormuş biraz önce 16. Haftada ultrason videolarına baktım kız ne kadar büyüyormuş içim gitti :)
Yok canim aramadilar..Aile hekimim hamilelik olursa gelip bilgi verin demisti gitmedim ben daha.Tasindigimiz icin gidip yeni kayit yaptirmam lazim..Onlar bilgi mi veriyorlar canim?canım seni sağlık ocagından aramadılar mı
Ben elimi karnima koysam hep atiyor arkadaslar sizde normalde atmiyor mu. Her zaman yani hissediyorum orda damar gibi birsey sürekli atiyorBen geçen gün atma hissettim sankide bikaç kere oldu bidaha olmadı ama yok kız ilk gebeliğimiz bu kadar erken olmaz bence
evet canım beni aramak için kaç gün uğraşmış hemşire sağolsun numaralar karışmış falan ama sonunda ulaştı bana. 27 kasımda randevum var kan verecekmişim. bence müüsait bi zamanında git kaydını yaptır canım. sen gebe oldugunda onların sistemine düşüyor o dr da yaptırdıgın kan idrar hepsini onlarda görebiliyor. kullandgım ilaçları falan sordu. bence sende kaydol bian önceYok canim aramadilar..Aile hekimim hamilelik olursa gelip bilgi verin demisti gitmedim ben daha.Tasindigimiz icin gidip yeni kayit yaptirmam lazim..Onlar bilgi mi veriyorlar canim?
Bol bol dinlen canım tuvalet dışında kalkma sakin ayakların yüksekte yat Allah'ın izniyle bebisin seninle olucakKızlar yazan soranlara cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun kanamam devam ediyor..
Doktoru aradik şuan hem ilaç hem iğne yapılacak hersey yapilıyor dedi
Eğer 3 gün içinde kanama durmazsa yatış olacakmış hastaneye 24 saat beni gözlemleyeceklermis
Valla ben geçen nasıl olduda baktım hatırlamıyprum ama ayaktayken elimi koydum bikaç defa sanki vuruyor gibiydi ama diyorumya belki başka bişey bu zamanlar gaz aşırı derecede çok oluyor bence ondan biz öyle sanıyoruzBen elimi karnima koysam hep atiyor arkadaslar sizde normalde atmiyor mu. Her zaman yani hissediyorum orda damar gibi birsey sürekli atiyor
Kız senin 14. Hafta yazıyor doğumunu kasım1 olarak yapmışsınne güzel sen benden bir hafta öndesn. benimde bugün 12. haftam bitiyor :) inş o güzel günleride görmek nasip olur
cnım oraya satı girdigim için öyle çıkıyor. ama geç döllenme bende net dogum tarihini bilmedigim için değiştiremedimKız senin 14. Hafta yazıyor doğumunu kasım1 olarak yapmışsın
Bol bol dinlen canım tuvalet dışında kalkma sakin ayakların yüksekte yat Allah'ın izniyle bebisin seninle olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?