2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım benimde ilk gebeliğim fakat bende arada sırada oluyor. kelebek kanat çırparmış gibi oluyor. hani erkek bebekte olur dedikleri için belki seninki kızdır ondan olmuyordur
Ben geçen gün atma hissettim sankide bikaç kere oldu bidaha olmadı ama yok kız ilk gebeliğimiz bu kadar erken olmaz bence

Ben geçen gün atma hissettim sankide bikaç kere oldu bidaha olmadı ama yok kız ilk gebeliğimiz bu kadar erken olmaz bence
canım zaten bu hareket bebegin hareketi mi bilmiyorum :) ama etrafımdakilere söyledigimde erkek yorumu yaptılar . erkek seğirir kelebek kanat çırparmış gibi olur karnın dediler. ama bence de bebeğin hareketi için erken diyorum.

Keşke ilk baştan hissedebilsek bebeklerimizi birde ilk gebelik olunca Çok geç hissediyoruz çok gıcık bişey en çok hareketlerini hissedebileceğim için heyecanlıyım günler geçmiyor kız sanki :)

Ben de bu konuyu merak ediyordum.Ben geç mi kaldim, doktorum atladi mi acaba diye..Tesekkur ederim:))

Ya kizlar yazdiklarinizi okudum.Aynisini ben de hissettim.2 defa..Gece yatarken..Ama bu kadar erken olur mu dedim.Internete yazdim hemen.Bu donemlerde bebek hareket ediuor ama kaslari gucsuz oldugu icin nadir durunlar disinda anne hissedemez diyor..Ya da ben bir an once hissetmek istedigim icin mi acaba oyle hissettim dedim.:))

Bende kelebek gibi kanat çırpma kızlarda olur diye biliyorum ben. Erkeklerde balık kayıyormuş gibi derler. İlk kızımda uykumdan uyanmıştım ben kanat çırptı içimde diye çok merak ettim şimdi bak

Keşke ilk baştan hissedebilsek bebeklerimizi birde ilk gebelik olunca Çok geç hissediyoruz çok gıcık bişey en çok hareketlerini hissedebileceğim için heyecanlıyım günler geçmiyor kız sanki :)
aynen bende çok merak ediyorum nasıl bişey acaba tam olarak kaçıncı haftada hissedeceğiz. sen şuan kaç haftalıksın :)

canım valla bebegin hareketi mi başka bir belirti mi inan bilmiyorum. bana oluyordu çevremdekilerde erkek yorumu yaptı erkek bebek öyle yapar dediler :) bu arada dualarım seninle inş kontrolğ atlatıp güzel şeylerle dönersin buraya

Bende kelebek gibi kanat çırpma kızlarda olur diye biliyorum ben. Erkeklerde balık kayıyormuş gibi derler. İlk kızımda uykumdan uyanmıştım ben kanat çırptı içimde diye çok merak ettim şimdi bak
balık nasıl kayıyor ya :) allahım gerçekten çok ilginç bende onu yaşamadım hiç seğiriyor kant çırpıyor. daha çok tik tik atıyor benimki :)

balık nasıl kayıyor ya :) allahım gerçekten çok ilginç bende onu yaşamadım hiç seğiriyor kant çırpıyor. daha çok tik tik atıyor benimki :)
Ellerinden kayar ya insanın o şekilde diyorlar benim hiç oğlum olmadı ki bilmiyorum arada bi seğirme bende de oluyor ama çok nadir kayda değer değil henüz

Ilk hamileliğim de gerçekten oglum karnında balık gibi kaymıştı hatta gece uykumdan uyanmıştım.ama şimdi bir haftadan fazladır sol.tarafimda özellıkle belime doğru pıt pıt atar gibi hareketler var

Amin canim insallah,sagol:))

Ellerinden kayar ya insanın o şekilde diyorlar benim hiç oğlum olmadı ki bilmiyorum arada bi seğirme bende de oluyor ama çok nadir kayda değer değil henüz
anladım canım. allah kalbindekini versin. bir kızın varmış sağlıkla hayırlısından birde oğlun olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…