:) canım evin bayağı yüksekmiş aman dikkat et benim paspas gibi bişeyim var bezi ona sarıp öyle siliyorum normalde de.Ay hemşerim derken bile gözlerim doluyor yaa
Valla benimde haziran sonu taşınms durumum var. Eşimin tayin çıkarsa. Mayıs sonu netleşecek. Onu bekliyorum. Eğer gitmez kalırsak bende bi kadın alırım. Veya iki kişi çağırrım şirketten. Benim ev baya berbat çnkü. Kadınada yazık bir günde tek başına olacak iş değil. 13. Kat diye cam silmiyorum bayadır. Bi kaç defa artistlik yaptım sildim. Eşim hani temizlik mi yaptın dedi şakarakbi daha silmedim. Canımı boşa riske atıyorum. Gelen abla silerkende bakamıyorum bile. Yalvarıyorum abls gözünü seveyim dikkat et. Aman sıkı tutun koltuga falan bas acıma hiç diyorum.
Herkes temizlik yapınca içi gidiyor insanındaha yazlık kışlık ayırmadım düşün
Ayy canım benim çok geçmiş olsun artıkKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.
Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..
O kadar saçma bir geceydi ki.. Nasıl başladık neyle bitirdik belli değil..
Öncelikle çok geçmiş olsun hayatımKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.
Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..
Yok hayatım ben vurulmadım .Doktorumda birşey demedi.Vurulmak mı gerekir?Kızlar tetanoz aşısı olan var mı?
Ya işin ilginç yani ben cumartesi akşam esimle yürüyüş yaptim hesapladık 5 km yürümüşüz:)Heralde 16 hafta bitene kdr yürüyüşte yapmasak iyi. Aman sende dikkat et valla. Allah korusun.
Bırak yürüyüşü evde dolanınca bile beli ağrıyor insanın. Bu eski kadınlar nasıl tarlada çalışırmış. Doğal güzel gıdaları yiyerek öyle sağlam oluyorlardı demek. Ne yesek hormon. Bakliyat bile hormon.
Bence doktorlar temkinli yaklaşıyor. Okadar çok kanama ve düşük riski olan var ki. Ben nerdeyse sorunsuz hamilelik geçiren duymuyorum. On kişide belki bir iki kişi kanamasız geçiriyordur. Doktorlar diyor ya beslenme çok etkili. Vücudumuz kimyasal alıyor hep. Ve radyasyon. Ellerimizde telefon. Bu bile etkenöben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.
Benim genel olarak şiş dün acilsek doktor çok normal karının üst kısmı şişer ve sertleşir dedi.Hani bebek altta olsa bile üst ilk atlar şişer dedi.O değilde kızlar sizinde üst karnınızda şişlik varmı
Ahh kuzum aynı bende unutkanlık,hafif baş sallanması hani sürekli tansiyonum mu oynadı modundayım.Dün mesela saat 3 ‘e kadar uyuyamadım ki ben bayılırdım o saate demek vücut hani değişiyor. Bol bol temiz hava almaya bak.Doktorun vitamin yazar belki birde.Kızlar 13. Haftaya girdiğimden beri bir tuhafım ya şimdiye kadar hiç bir belirti yaşamadım ama bu hafta bir mallık var üzerimde mutsuz, halsiz, feci şekilde unutkanlık ve bıçak saplanıyor sanki vücuduma sürekli bazen konuşacağım cümleyi bile unutuyorum
Canim geçmiş olsun,rabbim senide evladinida korusun inşllah...Allah razi olsunZor kavuştum ya kolay da gecmeyecek sanirim sabaha kadar dua ettim Rabbim insallah korur kuzumu .. cidden cok zor bi durum Allahm hic birinize yasatmasin
Kuzum bu arada dun aksamki doktora ense kalinligini sordum 1.4 dedi
O kadar kötü haldeydim ki iyi mi kötü mü hiç bakamadım
Acaba gebelikten dolayı mı yoksa karından mı kilo aldım şişlik filan değil yani bildiğin göbek alt karın iniyor üst hiç inmiyorBenim genel olarak şiş dün acilsek doktor çok normal karının üst kısmı şişer ve sertleşir dedi.Hani bebek altta olsa bile üst ilk atlar şişer dedi.
Canım belli olmaz bellide hissedersin. Ben dün ultrasonda görünce şok oldum kıpır kıpırdı çok şükür kolları. Dedim ki ‘ AA ben hissetmiyorum’ Doktor hissetmezsin çok normal daha mandalina kadar dedi.Ya kizlar yazdiklarinizi okudum.Aynisini ben de hissettim.2 defa..Gece yatarken..Ama bu kadar erken olur mu dedim.Internete yazdim hemen.Bu donemlerde bebek hareket ediuor ama kaslari gucsuz oldugu icin nadir durunlar disinda anne hissedemez diyor..Ya da ben bir an once hissetmek istedigim icin mi acaba oyle hissettim dedim.:))
Ben sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.Acaba gebelikten dolayı mı yoksa karından mı kilo aldım şişlik filan değil yani bildiğin göbek alt karın iniyor üst hiç inmiyor
Bacım balık yağı, Demir ilacı, kalsiyum kullanıyorum zaten hatta Demir ilacım folik asit ihtiyacımıda karşılıyormuş ikisi bir aradaymış bende 10-11 gibi uyuyorum gündüz uykum geliyor ama uyuyamıyorumAhh kuzum aynı bende unutkanlık,hafif baş sallanması hani sürekli tansiyonum mu oynadı modundayım.Dün mesela saat 3 ‘e kadar uyuyamadım ki ben bayılırdım o saate demek vücut hani değişiyor. Bol bol temiz hava almaya bak.Doktorun vitamin yazar belki birde.
Canım beynim çok geçmiş olsun dün bende de olunca yazamadım sana kaynadı aradı kusura bakma.Bol bol dinlen hiç kötüyü çağırma bebeğin seninle.Bol su iç ve idrar sonrası çok temiz tut sebamed kullanıyorum ben tavsiye ederim.Kızlar yazan soranlara cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun kanamam devam ediyor..
Doktoru aradik şuan hem ilaç hem iğne yapılacak hersey yapilıyor dedi
Eğer 3 gün içinde kanama durmazsa yatış olacakmış hastaneye 24 saat beni gözlemleyeceklermis
Bebcede dokunma. Çünkü ister istemez uzanmışsındır. Bak 7 ayda uzanan biri erken doğuma gitmişti bi arkadaş yazmıştı. Dolaplar falan dursun yavaş yavaş yaparız sonra:) canım evin bayağı yüksekmiş aman dikkat et benim paspas gibi bişeyim var bezi ona sarıp öyle siliyorum normalde de.
bence de sen karışma tayinin ntleşince bul birilerini yaparlar. benim de içim gidiyor. canım bende ayırmadım daha yazlık kışlık . sadece kilerimi ve mutfak dolaplarımı temizledim sonrada gözüm korktu. daha da dokunmam ::)
Çok geçmiş olsun amin canım benim.Bol bol dinlen hep güzel şeyleri düşün.Allahın 99 ismini oku sürekli.Kızlar allah razı olsun sormuşsunuz gece iki gibi yoğun kanamayla batta pıhtılı kanamayla hastaneye geldim daha önce kayıplarım olduğu için tecrübeliyim hemen göndermelerine müsade etmedim Protestan iğne ve hapa başlandı yatış yapıldı serum takviyesi hemen kesildi kanama bebek gayet iyi o kadar kanamaya rağmen hamdolsun hala hastanedeyim rabbim kucağa almayı nasip etsin duanızı eksik etmeyin
Cok gecmiş olsun canım. Cok üzüldüm yasadıklarınıza. Allah saglıktan ayırmasınKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bende 1 buçuk hafta önce tartıldım toplamda 3 kilo almışım senin göğsün şiştimi çokBen sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.
Benim 75 flndı büyüdü canım evet.Bende 1 buçuk hafta önce tartıldım toplamda 3 kilo almışım senin göğsün şiştimi çok
Gebelikten canım korkma.Acaba gebelikten dolayı mı yoksa karından mı kilo aldım şişlik filan değil yani bildiğin göbek alt karın iniyor üst hiç inmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?