2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
:) canım evin bayağı yüksekmiş aman dikkat et benim paspas gibi bişeyim var bezi ona sarıp öyle siliyorum normalde de.
bence de sen karışma tayinin ntleşince bul birilerini yaparlar. benim de içim gidiyor. canım bende ayırmadım daha yazlık kışlık . sadece kilerimi ve mutfak dolaplarımı temizledim sonrada gözüm korktu. daha da dokunmam ::)

Ayy canım benim çok geçmiş olsun artık
Öncelikle çok geçmiş olsun hayatımİnan üzüntünü paylaşıyorum. Benim elimese geçen haftalarda daha küçük çaplı aynı şeyleri yaşadık.Artık stres, hava, yediğimiz içtiğimiz şeyler hepsi bir bir tetikliyor İnan.Peki bebişin fotoğrafı var mı ben bu nub olayını tam anlamadım bak bende koydum fotoğraf geçmiş sayfalarda sana zahmet bakar mısın bir arkadaşımız kız dedi.Buarada hep erkek duyuyorduk sende koz duymamız süper.Tekrardan geçmiş olsun.

Ya işin ilginç yani ben cumartesi akşam esimle yürüyüş yaptim hesapladık 5 km yürümüşüz:)

ben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.
Bence doktorlar temkinli yaklaşıyor. Okadar çok kanama ve düşük riski olan var ki. Ben nerdeyse sorunsuz hamilelik geçiren duymuyorum. On kişide belki bir iki kişi kanamasız geçiriyordur. Doktorlar diyor ya beslenme çok etkili. Vücudumuz kimyasal alıyor hep. Ve radyasyon. Ellerimizde telefon. Bu bile etkenö
Bu yüzden bence temkinliler

Ahh kuzum aynı bende unutkanlık,hafif baş sallanması hani sürekli tansiyonum mu oynadı modundayım.Dün mesela saat 3 ‘e kadar uyuyamadım ki ben bayılırdım o saate demek vücut hani değişiyor. Bol bol temiz hava almaya bak.Doktorun vitamin yazar belki birde.

Canim geçmiş olsun,rabbim senide evladinida korusun inşllah...
Ense kalınlığında cok iyi kuzum benimkide 1.1 mm çok iyi dedi doktor,bildiğim kadarıyla sende 2li test yaptırmak istemiyordun için rahatlamıştır seninde...
2 gündür misafirim var doğru düzgün giremiyorum foruma,grupta neler oluyor uzak kaldım baya allaha emanetesiniz hepiniz,sendende hayirli haberler bekliyoruz canim bol bol dinlen dua et

Benim genel olarak şiş dün acilsek doktor çok normal karının üst kısmı şişer ve sertleşir dedi.Hani bebek altta olsa bile üst ilk atlar şişer dedi.
Acaba gebelikten dolayı mı yoksa karından mı kilo aldım şişlik filan değil yani bildiğin göbek alt karın iniyor üst hiç inmiyor

Canım belli olmaz bellide hissedersin. Ben dün ultrasonda görünce şok oldum kıpır kıpırdı çok şükür kolları. Dedim ki ‘ AA ben hissetmiyorum’ Doktor hissetmezsin çok normal daha mandalina kadar dedi.

Acaba gebelikten dolayı mı yoksa karından mı kilo aldım şişlik filan değil yani bildiğin göbek alt karın iniyor üst hiç inmiyor
Ben sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.

Bacım balık yağı, Demir ilacı, kalsiyum kullanıyorum zaten hatta Demir ilacım folik asit ihtiyacımıda karşılıyormuş ikisi bir aradaymış bende 10-11 gibi uyuyorum gündüz uykum geliyor ama uyuyamıyorum

Canım beynim çok geçmiş olsun dün bende de olunca yazamadım sana kaynadı aradı kusura bakma.Bol bol dinlen hiç kötüyü çağırma bebeğin seninle.Bol su iç ve idrar sonrası çok temiz tut sebamed kullanıyorum ben tavsiye ederim.

Bebcede dokunma. Çünkü ister istemez uzanmışsındır. Bak 7 ayda uzanan biri erken doğuma gitmişti bi arkadaş yazmıştı. Dolaplar falan dursun yavaş yavaş yaparız sonra

Çok geçmiş olsun amin canım benim.Bol bol dinlen hep güzel şeyleri düşün.Allahın 99 ismini oku sürekli.

Cok gecmiş olsun canım. Cok üzüldüm yasadıklarınıza. Allah saglıktan ayırmasın

Ben sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.
Bende 1 buçuk hafta önce tartıldım toplamda 3 kilo almışım senin göğsün şiştimi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…