2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tetenoz aşısı galiba. Sağlık ocagı bilgi veriyor. İlk çocukta bebegin hareketini hissettikten sonra yapılıyormş. Ebe öyle dedi bana.
Ay nerden yapıyorlarmış bir kere yaptırmıştım yaralı bölgeye vurmuşlardı iğneden korkmam ama kalçayla kol dışında bi yere yapılınca biraz tırsıyorum

İçine damlat. Ekmeği kıvır görme canım. Ben öyle yaptım. Sonra normal devam et yemene. Sadece onu çiğneme. Psikolojik olarak etkiliyor :)
Direk yutuyomusun çiğnemeden. Aslında mantıklı ben görmeden eşim ekmeğime damlatsa ben onu yerim normal. Ama görürsem skkıntı

Ay nerden yapıyorlarmış bir kere yaptırmıştım yaralı bölgeye vurmuşlardı iğneden korkmam ama kalçayla kol dışında bi yere yapılınca biraz tırsıyorum
Ne zmn yaptırmıştın. O aşının beş sene gibi bi özelliği var galiba. Emin değilim ama. Bizim gelinde hamile kalamdan önce yaptırmıştı. Gebelikte yaptırmadı.

ayy güldürdün beni benim esimde kiz hissediyor ve gonlunden de kiz geciyor soylemiyor ama biliyorum bak nub teorisiyle ilgili bi fotograf koyacagim ona bakarsan anlarsin ne demek istedigimi

Ultrason görüntüsü ses dalgalarıyla oluyormuş canım. Bi zararı yok. Kalp dinlerken de işi yayıyorlar sesi duymak için. O zararlı işte. Organlar 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda bakılıyor. Öncesinde 2 li 3 lü falan yaptırmak tercihine kalmış. 2 liye gittiğinde önce ultrasonda bakılıyor. Anormal bi durumu yoksa kan veriyorsun ona göre de değerlendiriyorlar. Ben de Ense kalınlığı çok diye kana göndermediler. Gerek yok dediler . 11 -12-13. Haftalarda ikiliyi yatırabilirsin canım. Benim tam 13 bittiği gündü.

Kuzum düşünme onu sen. Bebişin için yap. Bi lokma ekmeğin içine damlat. Kıvır kıvır at ağzına çiğne, başka şeyler de köy ağzına o sıra. Hepsini çiğne gitsin tadı yok zaten:)

Devit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Devit-3 ne ki Demir ilacı mı içemiyorsan sağlık ocağına git yarın bacım rahatsız ettiğini söyle başka ilaç yazsın kuzular ilaç yazdırın bu çok önemli ilaçları anne için veriyorlar bebeklerimiz bizden besleniyor zaten kendinizide düşünün

Beni de aradı hemşire yaklaşık 1 ay önce. 18. Haftada bi arayıp hatırlatıp çağıracaklar aşı için. O günleri görmek nasip olur inşallah

Kuzum düşünme onu sen. Bebişin için yap. Bi lokma ekmeğin içine damlat. Kıvır kıvır at ağzına çiğne, başka şeyler de köy ağzına o sıra. Hepsini çiğne gitsin tadı yok zaten:)
Ayy valla balık yağınada iki gün snra başlıycam ondan da korkuyorum. Adında meymenet yok dedigin gibi yapıcam valla artk bugünlük kahvaltımı yaptım ekmek yemem artık ama yarın sabah kahvaltıda döküp yiycem.

D3 vitamini o canım. Demir başka oluyor. Demir de bulantı kusma yaptı bana. Doktor alış zamanını değiştirdi. Inşallah olamz yine.

Sabah demir ilacını alıyorum. Devit 3 ü öğlen al dedi doktor bana

cok sagol canim icim rahatladi ve sanirim benim bel kaslarim cok guclu degil insallah ilerleyen aylarda daha fazla zorlamaz bizi

Doktor ölçüp gerek yok herşey iyi demişti ztn. Ozmn yaptırmayımm. Ben maksat organların gelişimi görülüyorsa yaptırıym diyordum. Cinsiyeti daha net söyler ama 12+6 da gitsem. Çünkü 11+4 tahmin etti. Aman onuda bir ay snra kesin öğrenelim ne olacak değil mi?

Ultrasona girince kalbi ondn kısa dinletiyor demek. Çnkü hep açmıyor.

Kendimi zorluycam kuzu valla mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…