2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sorun değil de akıntı oluyor eğer idrar da falan yanma oluyorsa enfeksiyon kapmış olabilirsin doktorunla konuş yinede

hayırlı uğurlu olsun rabbim bu kadar zor süreçten sonra sonunda yüzünü güldürmüş şükürler olsun . inş hep birlikte sağlıkla güzel güzel ilerleriz. bebişlerimizi kucağımıza alır kokularını içimize çekeriz. rabbim isteyen herkese nasip etsin :) korkma hiç allahın izniyle sonucunda güzel olacak

60 sayfa birikmiş bir gün girmeyince. Tatlım geçmiş olsun. Morelini yüksek tut atlatırsın tabiki. Artık büyüdügü için sana tutunmak için savaşıyor sende kendini sağlam tut o yüzden .
Dinlen iyice. Ve belini zorlama mümkünse. Bol su iç. Dualarımız seninle.

İnşallah herkes iyidir. Güzel sonuçlar alıp bebişi gören arkadaşlarda olmuş çok şükür

Tedirgin olmanız çok normal. Bu kadar sabırla bekledikten sonra. Rabbim yüzünüzü güldürmüş. Sağ salimde tamamlansın inşallah.
Herşey güzel olacak. Doktorunuzda söylemiştir ztn su tüketimine dikkat edin. Ve bol dinlenin. Bi yerlere uzanmayın.
Bir yakınım tüp bebek yöntemiyle hamile kalmştı üçüzdü. Dokuz ay hiç kalkmadı. Üçüde sağlıklı doğdu sizinde sağsalim doğar inşallah.

Sende nazar mı var acaba? Uyuzlusu bir perişan etti, hicbir şey yokken bir de bu kanama kaçırdı keyfimizi Felak ve nas okuycam simdi senin için.

Çok geçmiş olsun, iğneniz progestan mı,Ağrı yapar biraz,vurulduktan sonra az pamuğa kolonya ile ovabilirsiniz, bayağı iyi geliyor, ya da sıcak havlu ile ovabilirsiniz, rahatlatır,iğne çok etkili, inşallah kesilir bir an evvel kanama.

Hamdolsun Rabbim e çok şükür bin şükür, amin amin inşallah, bekleyen herkes sağlıkla sıhhatle vakti zamanında yavrusunu kucaklasın bizlerle birlikte inşallah, çok teşekkür ederim.

Kızlar allah razı olsun sormuşsunuz gece iki gibi yoğun kanamayla batta pıhtılı kanamayla hastaneye geldim daha önce kayıplarım olduğu için tecrübeliyim hemen göndermelerine müsade etmedim Protestan iğne ve hapa başlandı yatış yapıldı serum takviyesi hemen kesildi kanama bebek gayet iyi o kadar kanamaya rağmen hamdolsun hala hastanedeyim rabbim kucağa almayı nasip etsin duanızı eksik etmeyin

Sende nazar mı var acaba? Uyuzlusu bir perişan etti, hicbir şey yokken bir de bu kanama kaçırdı keyfimizi Felak ve nas okuycam simdi senin için.

Allah razi olsun Zor kavuştum ya kolay da gecmeyecek sanirim sabaha kadar dua ettim Rabbim insallah korur kuzumu .. cidden cok zor bi durum Allahm hic birinize yasatmasin

Kuzum bu arada dun aksamki doktora ense kalinligini sordum 1.4 dedi
O kadar kötü haldeydim ki iyi mi kötü mü hiç bakamadım

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, çok çok dikkat ediyorum, zaten çalışmıyorum da,bol su yaşam biçimim oldu :) inşallah bizler de kavuşuruz sağlıkla...

Evet kuzum hem ignesi hem ilacini kullaniyorum
Igne 3 gunde bir ilac hergun verdi..
Dun aksam igneyi vuruldum iyiydim ama gece agrisi vurmaya başladı baya sert agrisi varmis

Gerci canim baska turlu oyle yaniyorki iğnenin agrisina hic takilmiyorum

Çok sagol kuzum Allah razi olsun..
Şuan dedigin gibi en az 10 gün hic kalkmamam gerekiyormus doktorda aynisini dedi
Sürekli yatiyorum bende artık

geçmiş olsun canım atlatacaksın allahın izniyle iyi şeyler düşün. evet ense kalınlığı gayet iyi maşallah 3 ün üstünü riskli buluyorlar diye biliyorum

Çok çok geçmiş olsun, Allah a emanet olun bebekte sizde,inşallah toparlanırsınız bir an önce

Çok sagol kuzum Allah razi olsun..
Şuan dedigin gibi en az 10 gün hic kalkmamam gerekiyormus doktorda aynisini dedi
Sürekli yatiyorum bende artık
Ay yat ne olacak tedbirini al inşallah Allahım korur. Şu güzel aylarda rabbim kötü bişey yaşatmasn
Valla gaza gelip bahar temizliği falan uapasım vardı benmde ama durduruyorum kendimi. Hele işler güçler dursun. Kendimizi sakınalım

geçmiş olsun canım atlatacaksın allahın izniyle iyi şeyler düşün. evet ense kalınlığı gayet iyi maşallah 3 ün üstünü riskli buluyorlar diye biliyorum

Çok sagoll kuzum insallah dedigin gibi olur..
Cok sukur o iyiyse

Bugun diyorum acaba adet mi goruyorum.. boyle birsey olabilir mi?
2 doktor da kanama yeri göremedi hic ultrasyonda

Şifa olsun iğneler ilaçlar , Allah ın izniyle iyi olacaksınız, dualara devam...

Aminn Insallahh
Sakin kuzum sakin elini birseye surme.. beni yaptigim yuruyus tetiklemis olabilir
Hic bir seye surme kizlarin dedigi gibi birak batsin heryer

Ohh cok şükür, iyi iyi 2nin altındaysa her sey yolunda rabbim yüzüne gülsün canım, bebegin saglıkla gelecek insallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…