- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Allah razı olsun canım. Sağolasın.Bende simdi gordum okudum kuzum dua edicem bol bol Rabbim buyukk bunu da atlatiriz elbet
Yapıldı canım. Acı hissetmedim çok fazla ama zor ve stresli bi iş. Milimlik işler. Bebeklerimiz önce Allah a sonra doktorlara emanet. Bi haftalık bi düşük riskimiz var. Raporluyum bu hafta. 14 mayıs da kontrolüm var nasipse.Canım CVS yapıldı mı nasılsın
Canımm 20. HaftadaymışYok hayatım ben vurulmadım .Doktorumda birşey demedi.Vurulmak mı gerekir?
Bende hiçbiri yok ben istiyim doktordan ya kilo aldırmaz dimi onlar?Doktorumu yine değiştirdim çünkü:)Bacım balık yağı, Demir ilacı, kalsiyum kullanıyorum zaten hatta Demir ilacım folik asit ihtiyacımıda karşılıyormuş ikisi bir aradaymış bende 10-11 gibi uyuyorum gündüz uykum geliyor ama uyuyamıyorum
Canım dinlen güzelce herşey güzel olur inşallahAllah razı olsun canım. Sağolasın.
Yapıldı canım. Acı hissetmedim çok fazla ama zor ve stresli bi iş. Milimlik işler. Bebeklerimiz önce Allah a sonra doktorlara emanet. Bi haftalık bi düşük riskimiz var. Raporluyum bu hafta. 14 mayıs da kontrolüm var nasipse.
Benimde biraz şişti göğsüm küçük normalde ya ay keşke böyle kalsa diyorum :)Benim 75 flndı büyüdü canım evet.
K Kutsal Alerji Canım benim Rabbim işini kolaylaştırsın ilk okuduğumdan beri çok etkilendim o zamandan beri dua ediyorum sana Rabbimden sadece hayırlısından ve sağlıklısından istedik Rabbim hüsrana uğratmasın sen iyi ol Allah seninledir
Bende okudum kuzum namazlarımda da duacınım ♥
Genellikle hep yatıyorum canım. Nasipse sağlıklı haberler alırız inşallah.Canım dinlen güzelce herşey güzel olur inşallah❤
Bende hiçbiri yok ben istiyim doktordan ya kilo aldırmaz dimi onlar?Doktorumu yine değiştirdim çünkü:)
aynen yapmayacağım zaten. yok canım zaten üst dolapları yapmadım önceden yapmıştım alt kalmıştı sadece onu yaptım kileride üst katları eşim yerleştirdiBebcede dokunma. Çünkü ister istemez uzanmışsındır. Bak 7 ayda uzanan biri erken doğuma gitmişti bi arkadaş yazmıştı. Dolaplar falan dursun yavaş yavaş yaparız sonra
Ney 20. HaftadaCanımm 20. Haftadaymış
Hey maşallahYa işin ilginç yani ben cumartesi akşam esimle yürüyüş yaptim hesapladık 5 km yürümüşüz:)
Devit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç yaValla canım folik asit hamile kalmadan önce başlamıştım Demir’e 5. Hafta diğer ikisine 1 hafta oldu omega3’ü tavsiye ederim özellikle 14. Hafta beyin gelişimi için çok önemli bir haftaymış onun dışında kalsiyumda yazmaları gerek çünkü yediğimiz besinlerden kalsiyum ihtiyacını karşılayamıyormuş bebeklerimiz kemiklerimizden alıyolarmış buda ilerde bize sıkıntı yaratabilir kemik erimesine sebeb oluyormuş aman ihmal etme
Tetenoz aşısı galiba. Sağlık ocagı bilgi veriyor. İlk çocukta bebegin hareketini hissettikten sonra yapılıyormş. Ebe öyle dedi bana.Ney 20. Haftada
Canım bir parca ekmege dök ye. Tadını sevmediysen coledan öneririm hindistan cevizi aromalı cok güzelDevit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Ya ben bişey sorucam. İkili testi yaptırmadım ya ben. Bebegin iç organlarının gelişimini vs ne zaman görecek. Yani o gelişim için bu testler şartmıydı acaba. Yoksa o test sadece ense kalınlıgınamı bakıyor.cuma günü 12+6 oluyorum gidip yaptırsam mı?Kızlar mesajım arada kaynadı... Yeniden ekliyorum.
Kızlar size saglık ocagının verdigi gebe takip formunu gonderiyorum
20. Haftada tetanoz aşısı baslıcakmıs. Bu arada benimle beraber 20. Haftada bir gebe daha vardı, kucuk bir aletle bebegin kalbini dinledi hemsire. Yani 2 ay sonra her merak edişimizde saglık ocagının yolunu tutarızbir de kan sulandırıcı igne eger yazdırırsak %20sini oduyoruz ama rapor cıkartırsak hic fark odemiyormuşuz. Bu arada saglık ocagınıza mutlaka gidin. Kan ve idrar tahlil takibi yapılması gerekiyor ya duzenli olarak saglık ocagı bunları tarihine gore yapıyor. Bu arada devlet hast gitmiştim 26tl odeme cıktı eczanede. Saglık ocagı odemesi sadece 9tl. Aklınızda bulunsun kızlar. Bir de seker yuklemesini saglık ocakları da yapıyormuş.Eki Görüntüle 2263832
Tadı yok ki yağ gibi. Ekmekte yağ oldugunu bilirsem yiyemem. Acaba çorbaya vs döksem yesem bişey olur mu yaCanım bir parca ekmege dök ye. Tadını sevmediysen coledan öneririm hindistan cevizi aromalı cok güzel
Bana da verdi canım. Ağzına alacağın ekmek dilimine 10 damla damlat ye dedi. Sen neden suya atıyorsunDevit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
İçine damlat. Ekmeği kıvır görme canım. Ben öyle yaptım. Sonra normal devam et yemene. Sadece onu çiğneme. Psikolojik olarak etkiliyor :)Tadı yok ki yağ gibi. Ekmekte yağ oldugunu bilirsem yiyemem. Acaba çorbaya vs döksem yesem bişey olur mu ya
Ben ilk başta öyle yağlı oldugunu düşünmedim . Kaşığa damlattım. Baktım olmuyo suya batırdım yok yine olmadı bıraktm. Ya ben ekmeğe normalde de yağ vs sürüp yiyemem. Onun yağlı oldugunu gördüm ya öyle zor tüketirim. Bi deneyim ama of of havalar düzelsede ggüneşlensek bolca.Bana da verdi canım. Ağzına alacağın ekmek dilimine 10 damla damlat ye dedi. Sen neden suya atıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?