gayet iyi kalınlıgını hiç takılma bence.Çok sagoll kuzum insallah dedigin gibi olur..
Cok sukur o iyiyse
Bugun diyorum acaba adet mi goruyorum.. boyle birsey olabilir mi?
2 doktor da kanama yeri göremedi hic ultrasyonda
Bana da haber verir misin :)Bugün randevum doktora sorayim bi
hemşerim bende kendimi çok zor tutuyorum bahar temizliğine dalmamak için . ama bazı arkadaşların kötü tecrübelerni okuyunca gözüm korktu. vazgeçtm bir bayan alıp annemle yapacağım ama ben bişey yapmam öyle dururum diye düşünüyorumAy yat ne olacak tedbirini al inşallah Allahım korur. Şu güzel aylarda rabbim kötü bişey yaşatmasn
Valla gaza gelip bahar temizliği falan uapasım vardı benmde ama durduruyorum kendimi. Hele işler güçler dursun. Kendimizi sakınalım
hayırlı ugurlu olsu. Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin. bende hep heves ederdim. gebelik formunda yazanlaraa. çok şükür nasip oldu. nifty neSelam kızlar, Allah'ım hepimizinkini sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah ve isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin. Rabbim nasip etti ilk defa bende gebe forumunda yazıyorum, 5. Tüp bebek denememle hamdolsun Elhamdülillah bugünleri gördük,geçen hafta Dr umun önerisiyle nifty için kan verdim. Sonuç bekliyoruz, inşallah güzel haberler alırım,tedirgin ve temkinliyim biraz,Ama Allah bilir elbette
inşlh rabbim büyük her şey ondanÇok çok geçmiş olsun, Allah a emanet olun bebekte sizde,inşallah toparlanırsınız bir an önce
çok iyi.Allah razi olsunZor kavuştum ya kolay da gecmeyecek sanirim sabaha kadar dua ettim Rabbim insallah korur kuzumu .. cidden cok zor bi durum Allahm hic birinize yasatmasin
Kuzum bu arada dun aksamki doktora ense kalinligini sordum 1.4 dedi
O kadar kötü haldeydim ki iyi mi kötü mü hiç bakamadım
Cok geçmiş olsun.ins.biran önce kanaman durur ve rahat bir nefes alirsinÇok sagol kuzum Allah razi olsun..
Şuan dedigin gibi en az 10 gün hic kalkmamam gerekiyormus doktorda aynisini dedi
Sürekli yatiyorum bende artık
İşin garibi adet döngün bir de diil mi tam?Çok sagoll kuzum insallah dedigin gibi olur..
Cok sukur o iyiyse
Bugun diyorum acaba adet mi goruyorum.. boyle birsey olabilir mi?
2 doktor da kanama yeri göremedi hic ultrasyonda
Canım ben iyiyim, saglık ocagındaydım. Hatta sizlere ornek olsun diye hemşirenin verdigi gebe takip formunu gonderdim. Aksam 17.30 kontrolüm var. 2li de yapılacak. Hayırlısı..cnm nasıl oldun
İşin garibi adet döngün bir de diil mi tam?
Cok geçmiş olsun.ins.biran önce kanaman durur ve rahat bir nefes alirsin
gayet iyi kalınlıgını hiç takılma bence.
canım benim bir tanıdığım 9 ay boyunca aynı senin oldugun gibi yaşamış bildigin adet derdi. bazı insanlarda olabiliyor yani . hani kanama bebeği etkilemedigi sürece korkma canım dinlen. hem etkilese görürlerdi söylerlerdi. herkesin bünyesi durumu çok farklı hamileyken adet görenlerde var . sanki seninde adet günlerin miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Şifa olsun iğneler ilaçlar , Allah ın izniyle iyi olacaksınız, dualara devam...
Ohh cok şükür, iyi iyi 2nin altındaysa her sey yolundarabbim yüzüne gülsün canım, bebegin saglıkla gelecek insallah,
canım genetik olabilir o zaman , inş kesilirGecen hafta persembe gunuydu adet gunum
Hemen hemen o dönemdeyim .. benim annem ve teyzelerim ilk 3 ay hamileyken adet görmuşler ama onlar basindan beri gormusler
O yuzden hamileliklerini gec anlamislar
Ama ben hic oyle bise gormedim gecen adet dönemlerinde..
Ama kanama aynı adet kanaması gibi o biraz acaba olabilir mi diye dusundurdu
Insallah kesilir persembe gunu degerlerimi tekrarlayacagim kan ve idrar bir de onlara bakalım
inşaallah kesilir. kızlar ne kadar dogru bilmiyorum hamilelikte adet döneminde çok daha fazla dikkat etmek lazımmış. mesala her ay 1 i ile 6 sı adet gördüğün tarih o dönem çok hassas dönemmiş.Gecen hafta persembe gunuydu adet gunum
Hemen hemen o dönemdeyim .. benim annem ve teyzelerim ilk 3 ay hamileyken adet görmuşler ama onlar basindan beri gormusler
O yuzden hamileliklerini gec anlamislar
Ama ben hic oyle bise gormedim gecen adet dönemlerinde..
Ama kanama aynı adet kanaması gibi o biraz acaba olabilir mi diye dusundurdu
Insallah kesilir persembe gunu degerlerimi tekrarlayacagim kan ve idrar bir de onlara bakalım
Heralde 16 hafta bitene kdr yürüyüşte yapmasak iyi. Aman sende dikkat et valla. Allah korusun.Aminn Insallahh
Sakin kuzum sakin elini birseye surme.. beni yaptigim yuruyus tetiklemis olabilir
Hic bir seye surme kizlarin dedigi gibi birak batsin heryer
Ay hemşerim derken bile gözlerim doluyor yaahemşerim bende kendimi çok zor tutuyorum bahar temizliğine dalmamak için . ama bazı arkadaşların kötü tecrübelerni okuyunca gözüm korktu. vazgeçtm bir bayan alıp annemle yapacağım ama ben bişey yapmam öyle dururum diye düşünüyorum
ben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.Heralde 16 hafta bitene kdr yürüyüşte yapmasak iyi. Aman sende dikkat et valla. Allah korusun.
Bırak yürüyüşü evde dolanınca bile beli ağrıyor insanın. Bu eski kadınlar nasıl tarlada çalışırmış. Doğal güzel gıdaları yiyerek öyle sağlam oluyorlardı demek. Ne yesek hormon. Bakliyat bile hormon.
Bana gelen yardımcı kız anlatmıştı. 3 ay boyunca regl gibi gecirmiş. Kızı sapasaglam dogmus 15 yasında şimdiGeçtiğimiz persembe günü falanda adet günüm.. o kadar çok adet kanamasına benziyor ki aklimdan bir an olabilir mi diye geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?