2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sagoll kuzum insallah dedigin gibi olur..
Cok sukur o iyiyse

Bugun diyorum acaba adet mi goruyorum.. boyle birsey olabilir mi?
2 doktor da kanama yeri göremedi hic ultrasyonda
gayet iyi kalınlıgını hiç takılma bence.
canım benim bir tanıdığım 9 ay boyunca aynı senin oldugun gibi yaşamış bildigin adet derdi. bazı insanlarda olabiliyor yani . hani kanama bebeği etkilemedigi sürece korkma canım dinlen. hem etkilese görürlerdi söylerlerdi. herkesin bünyesi durumu çok farklı hamileyken adet görenlerde var . sanki seninde adet günlerin miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

hemşerim bende kendimi çok zor tutuyorum bahar temizliğine dalmamak için . ama bazı arkadaşların kötü tecrübelerni okuyunca gözüm korktu. vazgeçtm bir bayan alıp annemle yapacağım ama ben bişey yapmam öyle dururum diye düşünüyorum

hayırlı ugurlu olsu. Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin. bende hep heves ederdim. gebelik formunda yazanlaraa. çok şükür nasip oldu. nifty ne

çok iyi.

Gecen hafta persembe gunuydu adet gunum
Hemen hemen o dönemdeyim .. benim annem ve teyzelerim ilk 3 ay hamileyken adet görmuşler ama onlar basindan beri gormusler
O yuzden hamileliklerini gec anlamislar
Ama ben hic oyle bise gormedim gecen adet dönemlerinde..
Ama kanama aynı adet kanaması gibi o biraz acaba olabilir mi diye dusundurdu
Insallah kesilir persembe gunu degerlerimi tekrarlayacagim kan ve idrar bir de onlara bakalım

canım genetik olabilir o zaman , inş kesilir

inşaallah kesilir. kızlar ne kadar dogru bilmiyorum hamilelikte adet döneminde çok daha fazla dikkat etmek lazımmış. mesala her ay 1 i ile 6 sı adet gördüğün tarih o dönem çok hassas dönemmiş.

Aminn Insallahh
Sakin kuzum sakin elini birseye surme.. beni yaptigim yuruyus tetiklemis olabilir
Hic bir seye surme kizlarin dedigi gibi birak batsin heryer
Heralde 16 hafta bitene kdr yürüyüşte yapmasak iyi. Aman sende dikkat et valla. Allah korusun.
Bırak yürüyüşü evde dolanınca bile beli ağrıyor insanın. Bu eski kadınlar nasıl tarlada çalışırmış. Doğal güzel gıdaları yiyerek öyle sağlam oluyorlardı demek. Ne yesek hormon. Bakliyat bile hormon.

Ay hemşerim derken bile gözlerim doluyor yaa

Valla benimde haziran sonu taşınms durumum var. Eşimin tayin çıkarsa. Mayıs sonu netleşecek. Onu bekliyorum. Eğer gitmez kalırsak bende bi kadın alırım. Veya iki kişi çağırrım şirketten. Benim ev baya berbat çnkü. Kadınada yazık bir günde tek başına olacak iş değil. 13. Kat diye cam silmiyorum bayadır. Bi kaç defa artistlik yaptım sildim. Eşim hani temizlik mi yaptın dedi şakarak bi daha silmedim. Canımı boşa riske atıyorum. Gelen abla silerkende bakamıyorum bile. Yalvarıyorum abls gözünü seveyim dikkat et. Aman sıkı tutun koltuga falan bas acıma hiç diyorum.

Herkes temizlik yapınca içi gidiyor insanın daha yazlık kışlık ayırmadım düşün

ben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…