2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oo sen ne kdr çok alıyormuşsun. Aynen dayanırım ya mecbur artık denerim bi ekmekle. Kaşıkla denedigmde midem bulandıda. Ekmek belki iyi olur

Öyle deniycem bakalım. Doktor bir ay sonraya çağırdı tekrar. En iyisi bir ay snra gitmek. Tam buğday ekmeği çıkarıyorum buzluktan yarım yarım. Ondan dedim. Yoksa azıcık yerim ya. Bi parça çıkarrım çorbanın yanında yerim ne olacak. Keşke buda hap olsaydı

Sen bilirsin canımcım. Ben kızıma da kendime de hep bu iki markayı kullanıyorum. Benim d vitaminim önceden de düşüktü başlamıştım.
Ama doktor sadece 6 ay kullanılabiliyor demişti. Değişik bakalım. Ya birde bunu önerdiyse bir bildigi vardır. Sağlık ocagından tedarik ederim. Ztn magnezyum balık yağı vs dünya para verdm bide buna vermeyim. Alternatifi varken.

Evet ara vererek kullanılıyor

fotoğraf net değil ama eğer gördüğüm şey nub ise kız gibi duruyor canım. Daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapsın bi bakalım ne dicekler
Çok sağol canım benim inşallah sağlıklı oluşunda.Ben bu konuda çok tecrübesiyim acaba doktora ikili testte fake mi atsam şimdi birde beni azarlayıp yooo erkek dermiş hahahaha

Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yok epeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...

Merhaba kızlar bisey sorucam daha önce de soylemistim ben ikiz bebeklere hamileyim ama mide bulantım disında hic bi belirtim yok nerdeyse bu da beni tedirgin ediyo normal midir sizce?

Merhaba kızlar bisey sorucam daha önce de soylemistim ben ikiz bebeklere hamileyim ama mide bulantım disında hic bi belirtim yok nerdeyse bu da beni tedirgin ediyo normal midir sizce?
çok normal. bende bulantıda yok.herkesin hamileliği kendine özel . hatta her hamilelik kendine özel. panik yapma herşey yolunda

Kizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladi kafam karman corman oldu yaa

ikiz olabilir. tek yumurta ikizide ilk hafta bölünürse ayrı kesede olabiliyo. kendi dr unu haberder et

tek yumurta ikizi ilk haftalarda görülmezmiş

Kızlar merhaba. 2 hafta önce yaptırdığım 2 li test sonucum çıktı. Yaşım 37 olduğu için dr yaşa bağlı bir risk var ama sonuçların iyi dedi. Sizlerede gönderiyorum bir bakın bakalım bem pek bir şey anlayamadım.

herseyde bir hayir vardir canim. cok gecmis olsun. Rabbim bir daha yasaasin
canim buyuk hastaneye git mutlska. kendi doktotunada bilgi ver belki 11 ini bekleme diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…