Sen bilirsin canımcım. Ben kızıma da kendime de hep bu iki markayı kullanıyorum. Benim d vitaminim önceden de düşüktü başlamıştım.Buna para vermiyoruz ztn. Denerim kullanabilirsem devam ederim. Yoksa dediginize bakarım. Sonuçta 40 tl diye diye dünya masraf olacak
Oo sen ne kdr çok alıyormuşsun. Aynen dayanırım ya mecbur artık denerim bi ekmekle. Kaşıkla denedigmde midem bulandıda. Ekmek belki iyi olurBenim genel bir d vitamini eksigim oldugu için her yıl 6 kutu devit3 kullanıyorum her gün 60 damla o kadarda zor değil canım kaşığa döküp yutman senin için daha kolay saniye. Sürmüyor yutmak üzerinde su içersin ağzın calkalanmis olur bebege iyi gelecek birşey için dayanmak çok ta zor değil annesi
Öyle deniycem bakalım. Doktor bir ay sonraya çağırdı tekrar. En iyisi bir ay snra gitmek. Tam buğday ekmeği çıkarıyorum buzluktan yarım yarım. Ondan dedim. Yoksa azıcık yerim ya. Bi parça çıkarrım çorbanın yanında yerim ne olacak. Keşke buda hap olsaydıO zaman sadece doktorun çağırdığı kontrollere gidersin canım. 20 . Haftada ayrıntılıda organlara bakılacak zaten. Sağlıkla gelin o zamana inşallah :)
Evet canım. Onların anlayacağı şekilde kısa dinliyorlar.
Ekmek dışında nasıl kullanılır bilmiyorum kuzum. Doktoruna sormadan farklı bir kullanım uygulama bence. Ben de sabah dışında ekmek yemem ama bi lokma yeriz bunun için
Sağolasın canım. Iyiyim şükür. Yatıyorum öyle :) tv programları arasında kayboluyorum
Ama doktor sadece 6 ay kullanılabiliyor demişti. Değişik bakalım. Ya birde bunu önerdiyse bir bildigi vardır. Sağlık ocagından tedarik ederim. Ztn magnezyum balık yağı vs dünya para verdm bide buna vermeyim. Alternatifi varken.Sen bilirsin canımcım. Ben kızıma da kendime de hep bu iki markayı kullanıyorum. Benim d vitaminim önceden de düşüktü başlamıştım.
sen bilirsin cnm çok önemli bir test amaYaptırmıycam ya. Nasılsa doktor gerekli görmedi. Hemde iç organlara bakmak için demiştim onuda 20 haftada göreckmişiz madem ikiliye gerek yok
Evet önemli bir test ama 2 li testte herşey normal cikipta down sendromlu çocuğu olan tanıdıklarım var tabii tam tersi riskli cikipta normal olanlar o yüzden biraz karışık geliyor banasen bilirsin cnm çok önemli bir test ama
Evet ara vererek kullanılıyorAma doktor sadece 6 ay kullanılabiliyor demişti. Değişik bakalım. Ya birde bunu önerdiyse bir bildigi vardır. Sağlık ocagından tedarik ederim. Ztn magnezyum balık yağı vs dünya para verdm bide buna vermeyim. Alternatifi varken.
Şimdi azıcık inceledim evet ben onu dik sandım dahada dik oluyormuş sanırım ayy insan
Çok sağol canım benim inşallah sağlıklı oluşunda.fotoğraf net değil ama eğer gördüğüm şey nub ise kız gibi duruyor canım. Daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapsın bi bakalım ne dicekler
Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yokO zaman sadece doktorun çağırdığı kontrollere gidersin canım. 20 . Haftada ayrıntılıda organlara bakılacak zaten. Sağlıkla gelin o zamana inşallah :)
Evet canım. Onların anlayacağı şekilde kısa dinliyorlar.
Ekmek dışında nasıl kullanılır bilmiyorum kuzum. Doktoruna sormadan farklı bir kullanım uygulama bence. Ben de sabah dışında ekmek yemem ama bi lokma yeriz bunun için
Sağolasın canım. Iyiyim şükür. Yatıyorum öyle :) tv programları arasında kayboluyorum
Idrarimda yanma falan olmuyor canim ama hic su icmiyorum neredeyse bulantidan. Sekerli cay yada meyvesuyu falan iciyorum ondan idrarim baya koyuCanım sorun değil de akıntı oluyor eğer idrar da falan yanma oluyorsa enfeksiyon kapmış olabilirsin doktorunla konuş yinede
Bu süreçte en az 1.5 litre su içmemiz gerekiyor doktorum sürekli uyarıyor hatta şu içerse belki düzelir canımIdrarimda yanma falan olmuyor canim ama hic su icmiyorum neredeyse bulantidan. Sekerli cay yada meyvesuyu falan iciyorum ondan idrarim baya koyu
herşey Allahdan cnmEvet önemli bir test ama 2 li testte herşey normal cikipta down sendromlu çocuğu olan tanıdıklarım var tabii tam tersi riskli cikipta normal olanlar o yüzden biraz karışık geliyor bana
çok normal. bende bulantıda yok.herkesin hamileliği kendine özel . hatta her hamilelik kendine özel. panik yapma herşey yolundaMerhaba kızlar bisey sorucam daha önce de soylemistim ben ikiz bebeklere hamileyim ama mide bulantım disında hic bi belirtim yok nerdeyse bu da beni tedirgin ediyo normal midir sizce?
ikiz olabilir. tek yumurta ikizide ilk hafta bölünürse ayrı kesede olabiliyo. kendi dr unu haberder etKizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladikafam karman corman oldu yaa
tek yumurta ikizi ilk haftalarda görülmezmişKizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladikafam karman corman oldu yaa
herseyde bir hayir vardir canim. cok gecmis olsun. Rabbim bir daha yasaasinKabus gibi bi akşam yaşadık kızlar. Akşam yemeği için sofraya oturduk eşim hiç iyi değilim dedi. Hemen acile gittik kalp atışları 200-210 arası. Kalp masajı, ilaç, iğneyle tedavi hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak elektroşok uygulucaz dediler. Yaşadığım stres, panik, ağlama krizlerini anlatamam. Çok şükür şoktan sonra normale döndü ama bu gece burda yoğun bakımda kalcak dediler.
Bu arada bende kasılma ve ağrı başlayınca hemen kadın doğum bölümüne gittim. Mükemmel bir doktora rastladım. Allah bin kez razı olsun. Dakikalarca ultrasonda gösterdi, herşey yolunda bak kolu, bak bacakları, burnu, gözleri diye diye izletti. Cinsiyet belli mi diye sorduk kayınvalidem ve kardeşi de odadaydı. Yok dedi cinsiyet için bişey diyemem. Peki nub’u gösterebilir misiniz dedim. Bak burası demesiyle “aaaa kızzzzzz” diye çığlık atmışım. Doktor kahkaha atınca odadakiler gerçekten mi dediler. Kız işte diyorum doktora gördüm hatta kendi kendime yüzdelik de verdim. %80 kız doktor hanım dedim. Doktor baya bi güldü anne öyle diyorsa doğrudur dedi. Sonra evet büyük ihtimalle kız dedi.
Cinsiyeti bu şekilde öğreneceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Eşimin teyzesi videoya çekiyodu bebeği bu sayede cinsiyeti de çekmiş oldu. Sonra gittim eşime izlettirdim videoyu..
O kadar saçma bir geceydi ki.. Nasıl başladık neyle bitirdik belli değil..
canim buyuk hastaneye git mutlska. kendi doktotunada bilgi ver belki 11 ini bekleme diyecek.Kizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladikafam karman corman oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?