- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Canım adapte olma tabiki erkekte olabilir kızda olabilir belli olmazAma çok emin konuştu doktor ya. Alttan üstten iyice baktı bebegin her açısından. Yüzde doksan büyük bir oran gibi. Değişirse yine kafam karışacak daha erkek bebege adapte olamadım ztn. Hep kız gibi geliyordu
maşallah . allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Kızlar doktora gittik bugün. Ense kalınlığı normal dedi. İkili verdim ama nedense vermek istemiyordum. Umarım sonuç iyi gelir. Bebek iyi görünüyordu maşallah. Ama cinsiyet için haftaya bakarız dedi.
bende doğum evine ziyarete gitmiştim. orda bir hasta deprasyona girmişti bu benim çoçuğum değil diye. erkek demişler doğmuş kız.Benim bir arkadaşım 8 aylığa kadar erkek diye biliyordu. Hollanda’da bütün ultrasonlarda erkek demişlerdi. Tatile Türkiye’ye gittiğinde orda da ultrasona girdi doktor kızımız çok iyi yaşadıkları şoku anlatamambütün alışverişi yapılmış, odası hazırlanmıştı. Herşey geri iade edilip pembe renklileri alındı falan.
Bi de yakın zamanda bi tanıdıktan duyduk bir tanıdıktan aynı olayı, tek fark kız artık doğum öncesi kontrolde öğreniyor.
Valla hayırlısı ama ne yalan söyleyeyim gönlümde hep kız var.inş rabbim kız verir eşyalarını kullanırsın kuzum
Ama yani kadın da haklı. Sen onca ay erkek diye bekle sonra yaşanan şoka gel. Tam tersi de olsa aynı şey.bende doğum evine ziyarete gitmiştim. orda bir hasta deprasyona girmişti bu benim çoçuğum değil diye. erkek demişler doğmuş kız.
ya çok enteresan gözümüzle biz gördük hatta kızımda resmi var bacağı açık arası boş nasıl oluyor anlamıyorumBenim bir arkadaşım 8 aylığa kadar erkek diye biliyordu. Hollanda’da bütün ultrasonlarda erkek demişlerdi. Tatile Türkiye’ye gittiğinde orda da ultrasona girdi doktor kızımız çok iyi yaşadıkları şoku anlatamambütün alışverişi yapılmış, odası hazırlanmıştı. Herşey geri iade edilip pembe renklileri alındı falan.
Bi de yakın zamanda bi tanıdıktan duyduk bir tanıdıktan aynı olayı, tek fark kız artık doğum öncesi kontrolde öğreniyor.
d vitamini nasıl kırktan düşük olunca kansızlık oluyor. onada baktılar mıvarı hemde nasıl ama tuhafki bebekten öne daha bitkindim bebek varken okdr işi yapıyorum anca fena oluyorum inş hemen çıkar
İnan bende hiç bilmiyorum hadi 5. 6. aya kadar karışmasını anlarım ama 8. Aya ya da doğuma kadar anlaşılmaması çok acayipya çok enteresan gözümüzle biz gördük hatta kızımda resmi var bacağı açık arası boş nasıl oluyor anlamıyorum
Oy teselli gibi ne guzel saglikla giyer insallah kiyafetlerini ben degiscgini zannetmiyorum kiz denilenler genelde kiz olarak kaliyor erken haftalarda erkek denilenler yanilabiliyor 13 haftalik olduk artik yanilcagini zannetmemHey maşallahbenimde %80 kız dediler. Keşinleşince de bişey almıcam. Kaybettiğim kızım için alınan yaklaşık 2 dolap kıyafet var daha yıkanmamıştı bile.. Aklına gelebilecek herşeyi alınmıştı o yüzden bu sefer çok çok hoşuma giden şeyleri alırım sadece. Tabi erkek derlerse o zaman naparım bilmiyorum
d ye bakmadılar direk kan sayımıma bakıldı 9,6 çıktı ben girmeden anladım zate oda gördü ilacı arttırdı decaviti tahlil istemeden önce vermişti.d vitamini nasıl kırktan düşük olunca kansızlık oluyor. onada baktılar mı
Yok canim ya tamamen meraktan gittim o doktor 16 dan once soylemem diyince girdim yakin bir hastaneye baktirdimKız doktora mı gittin bişey yok demi
tuhaf valla direk ortada duruyor dr lar acemi diyorum ne diyelim kordonu erkek sandılar demek benimki değişir mi bakalım :)İnan bende hiç bilmiyorum hadi 5. 6. aya kadar karışmasını anlarım ama 8. Aya ya da doğuma kadar anlaşılmaması çok acayip
Bu haftalarda direnç düşmesi çok normal bir çok insan yaşar. Ya benim ki çok kargaşık geldi poşetle yollamış azıcık huylandım ama dur bi deneyim. O bir avuç kdra ne kdr su koyuyorsn cezvedemi başka şeydemi pişiriyosun
decavit kullanıyorsun. o zaman artar kan ilacını kullanıncada.d ye bakmadılar direk kan sayımıma bakıldı 9,6 çıktı ben girmeden anladım zate oda gördü ilacı arttırdı decaviti tahlil istemeden önce vermişti.
Bebişin iyi olmasına ve kanamanın azalmasına çok sevindim canım inşallah daha iyi haberler alırsın artık minnak değil kuzucuk sana tutunduKuzumm simdi geldim ultrasondan bebegim iyi ck sukur hatta yernde durmuyr dedi dr nasi mutlu oldmm..cuma gunu geldigimde 47 olan kanama alani bugun 19 mm olms cok sukur..azaliyorr..hastanede kalmaya devam dedi ama bi iki gun daha kaliriz saniyrm ki..bebegim iyi olsun da insallah..hemen yannda kanama alani kuzum o yuzdn cuma gunu birakmadilar beni zamanla kuculecek dedi insallah atlatiriz sikintisiz
decavite bu gece başlıcam gece içiyorum ben birde kanı 3 gündür içiyordum bu gece 2 tüp içicem artar herhalde yadecavit kullanıyorsun. o zaman artar kan ilacını kullanıncada.
İnşallah yanılmazlar hayırlısıyla bir kızım olmasını çok istiyorum. Sadece ben değil kimse bişey demiyor ama bütün sülale kız istiyor bizdeOy teselli gibi ne guzel saglikla giyer insallah kiyafetlerini ben degiscgini zannetmiyorum kiz denilenler genelde kiz olarak kaliyor erken haftalarda erkek denilenler yanilabiliyor 13 haftalik olduk artik yanilcagini zannetmem
Ben yaptırmadım,yaptırmayan arkadaşlarda var.Merhaba kızlar sizden fikir almak istiyorum. İkili test down sendromu gibi anomalilerin tespiti için ve yasal süre içinde gebeliği sonlandırma kararı için yapılıyormuş. Bu sebeple ikili test yaptırmayı düşünmeyen var mı?
Tmm canım çok sağolKesin dene dene. Vücut direnci için gerekli bu dönemde. Önlemini almış olursun. Huylanma hiç. Ben meyve çayı yapılan cam deliklerde yapıyorum. Bir avuç kuşburnu dolana kadar su. Ya da normal büyük demlikte kuşburnunu biraz daha fazla tutuyorum. Suyu da fazla koyuyorum daha uzun süre gidiyor. Çok yap cezve az gelir. Ihlamur gibi tüketirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?