bende yıllarca kansızlık yaşardım. ne zaman d vitamini ni keşfettim kanım düzeldi. senede iki kez 3 ay boyunca ayda bir ampül kırıp yiyordum . ona rağmen 45 lerden yukarı çıkmıyor d vitamini.decavite bu gece başlıcam gece içiyorum ben birde kanı 3 gündür içiyordum bu gece 2 tüp içicem artar herhalde ya
hep sorunumdu kansızlık zaten
Bizimki de babasinin ismini koymak icin erkek olsun istiyordu bende dua ediyordum kız olsun diye ahahahİnşallah yanılmazlar hayırlısıyla bir kızım olmasını çok istiyorum. Sadece ben değil kimse bişey demiyor ama bütün sülale kız istiyor bizde
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum ama çoğu kişi yaptırıyor gibi bi izlenim oluştu. Acaba benim gözden kaçırdığım başka bi amacı olabilir mi diye soruyorumBen yaptırmadım,yaptırmayan arkadaşlarda var.
Yeğenim de öyle oldu Son aylarda kız denilen bebek erkek olduCanım benimde kuzenimin eşine 5. Aya kadar kız demişler organ testinde devlette erkek olduğu ortaya çıkmış aynısını bir kişiden daha duydum oda organ tarama testinde öğrenmiş erkek olduğunu erkek pipisini saklayabiliyor muş bende yeni öğrendim
bende yiyorum onu ama artmıyor benim sadece ağrılar gider dinç hissederdimbende yıllarca kansızlık yaşardım. ne zaman d vitamini ni keşfettim kanım düzeldi. senede iki kez 3 ay boyunca ayda bir ampül kırıp yiyordum . ona rağmen 45 lerden yukarı çıkmıyor d vitamini.
Benimkinde ana baba adını koymak gibi bi düşünce yok şükürBizimki de babasinin ismini koymak icin erkek olsun istiyordu bende dua ediyordum kız olsun diye ahahah
Oda organ tarama testindemi öğrenmişYeğenim de öyle oldu Son aylarda kız denilen bebek erkek oldu
Yani bu tercih meselesi biraz ve net bir bilgi değil bu testlerin sonucu. Sadece risk ölçüyorlar. Test sonuçları kötü gelip sağlam doğan çocuklar var. Bu kişiye kalmış. Kimi diyor ki madem böyle bir test var yaptırayım ihtimal varsa da bileyim. Kimi aldırma ihtimalini düşünüp yaptırıyor. Kimi diyor ki bu testi yaptırıp sağlam doğan çocuklar duyuyoruz aldıracak da değilim test sonucu kötü çıkarsa hamileliğimi zehir etmiyim. Yani seçenekler bunlar sana hangisi uygunsa ona göre karar ver, çoğunluğu salla gitsinBen de yaptırmayı düşünmüyorum ama çoğu kişi yaptırıyor gibi bi izlenim oluştu. Acaba benim gözden kaçırdığım başka bi amacı olabilir mi diye soruyorum
Allah seni napmasın :))) ne dedi pekiYok canim ya tamamen meraktan gittim o doktor 16 dan once soylemem diyince girdim yakin bir hastaneye baktirdim
Ay yok bizim 3 sene once babasi vefat etti butun aile seferber oldu resmen ben ne kadar koymak istemiyorum desem de aramizda tatsizlik cikacakti boyle iyi olduBenimkinde ana baba adını koymak gibi bi düşünce yok şükürBizim isimler belli. Daha güzel, içimize sinen bi isim olmazsa Sare istiyoruz.
Yani kesin birsey diyemem ama kiz gibi bu bebek dedi ☺Allah seni napmasın :))) ne dedi peki
Sizin durum özelmiş bişey diyemem o yüzden canım. Defne ismine bayılıyorum ama en yakın arkadaşım koydu malesef kaçırdımAy yok bizim 3 sene once babasi vefat etti butun aile seferber oldu resmen ben ne kadar koymak istemiyorum desem de aramizda tatsizlik cikacakti boyle iyi oldubende Defne melis ya da Melis Defne istiyorum bakalim nasip
Ben çünkü yasimdan dolayı riskli cikicak bir sürü kötü senaryo yazılacak sonuç ne olursa olsun tedavisi olmayan birşey bebeği aldırmayı düşünmedimiz icin yaptirmiycamMerhaba kızlar sizden fikir almak istiyorum. İkili test down sendromu gibi anomalilerin tespiti için ve yasal süre içinde gebeliği sonlandırma kararı için yapılıyormuş. Bu sebeple ikili test yaptırmayı düşünmeyen var mı?
evet canım kıza beAnlamadm ultrason mu en son atmistim buraya 12+0 yaziyordu ya o var sadece bugunku bakilan yok kendi doktoruma gitmedm cunku farkli bir doktora gittim ☺
evet canım kıza benzetti deyince görüntüsünü merak ettmAnlamadm ultrason mu en son atmistim buraya 12+0 yaziyordu ya o var sadece bugunku bakilan yok kendi doktoruma gitmedm cunku farkli bir doktora gittim ☺
Ben de tamamen bu düşüncedeyim ama öğrenmek istediğim şu: bu test sonucuna göre bi tedavi, farklı bi uygulama vs var mı benim bilmediğim. Atıyorum herhangi bir anomali durumu olan yine de doğurmayı düşünen annelere gebeliği süresince yapması veya kaçınması gereken bi durum tavsiye vs durumu oluyor mu? Yanıtınız için teşekkürlerYani bu tercih meselesi biraz ve net bir bilgi değil bu testlerin sonucu. Sadece risk ölçüyorlar. Test sonuçları kötü gelip sağlam doğan çocuklar var. Bu kişiye kalmış. Kimi diyor ki madem böyle bir test var yaptırayım ihtimal varsa da bileyim. Kimi aldırma ihtimalini düşünüp yaptırıyor. Kimi diyor ki bu testi yaptırıp sağlam doğan çocuklar duyuyoruz aldıracak da değilim test sonucu kötü çıkarsa hamileliğimi zehir etmiyim. Yani seçenekler bunlar sana hangisi uygunsa ona göre karar ver, çoğunluğu salla gitsin
Allah razi olsn cnmsinn..insallah hepimiz hep guzel haberlerle gecirelim zamanlarimizi kuzumm..cok sukurr kuzum cok sukurr uzun ugraslar sonucu gelince sipa kiymeti fazla :) Rabbim saglik versin hepimizin kuzularina sag salim gelsinlerBebişin iyi olmasına ve kanamanın azalmasına çok sevindim canım inşallah daha iyi haberler alırsın artık minnak değil kuzucuk sana tutundu
Burda çıkan sonuçlara göre konan teşhiste yapılacak birşey yok 20 .haftada yapılan detaylı ulturasonda var tedavisi olabilen hastalıklar teşhisiBen de tamamen bu düşüncedeyim ama öğrenmek istediğim şu: bu test sonucuna göre bi tedavi, farklı bi uygulama vs var mı benim bilmediğim. Atıyorum herhangi bir anomali durumu olan yine de doğurmayı düşünen annelere gebeliği süresince yapması veya kaçınması gereken bi durum tavsiye vs durumu oluyor mu? Yanıtınız için teşekkürler
Yok hayır bi tedavi yok. Doktorun ense kalınlığı falan ölçecek ultrasonda o zaman doktoruna da sorarsın için daha rahatlar.Ben de tamamen bu düşüncedeyim ama öğrenmek istediğim şu: bu test sonucuna göre bi tedavi, farklı bi uygulama vs var mı benim bilmediğim. Atıyorum herhangi bir anomali durumu olan yine de doğurmayı düşünen annelere gebeliği süresince yapması veya kaçınması gereken bi durum tavsiye vs durumu oluyor mu? Yanıtınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?